Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
LP

Obračam se na vse, ki imajo kakršn koli podatek o tekmi UTBM, koliko slovencev je tekmovalo na tej tekmi od leta 2003, kdaj so tekmovali in koliko jih je prišlo na cilj in na katerih tekmah so tekmovali (utbm,ccc,tdf,ptl) ,potrebujemo podatke zaradi članka! :wink:
Lahko tudi katero mesto je kdo dosegel, od koliko tekmovalcev itd

Najlepša hvala Jure -cveto, Tomaž in Sandra :wink:
Hoj cuki!

Nekaj sem zbrskal.

Najprej tehnični podatki za letos (kar verjetno že veš):

Na startu CCC je bilo 1997 tekmovalcev. V cilj jih je prišlo samo 444 (od tega le 37 žensk od skupno 282).

Še kratek opis poteka tekme CCC na Ultra trail du Mont Blanc. To je 'ta mala' med
dirkami okoli Mont Blanca. Obstaja še TDS, ki je nekaj daljši in UTMB, ki je osrednja dirka. Pa še TDS, kjer tekmuje relativno malo ekip in je dolga in divja. Organizatorji
so do tega formata prišli v osmih letih, kolikor vse skupaj traja. In se ga nameravajo
držati tudi v prihodnje. Osem pa nas je po letošnji prireditvi iz Slovenije, ki smo prišli
do konca katere od tekem na tej največjem letnem dogodku v Chamonixu in okolici.
S Cvetom sva se pridružila Zvonetu, Marjanu, Simoni, Zdravku, Ruth in Stojanu.
Upam, da nisem koga izpustil. Prepričan sem, da bi uspelo tudi Sebi in Binetu, ko bi le pogoji na tekmi bili nekoliko milejši.

Nekaj podatkov iz leta 2009:

Štartali so menda:
Ruth Reš Podgornik, Toni Vencelj, Stojan Kosmerl
Toni Vencelj je žal odstopil.

Tu si boš po mojem lahko sposodil kakšno fotko:
http://vrtnarija-ruth.blogspot.com/2009 ... raton.html

Zvonetov prispevek:
http://www.gore-ljudje.net/novosti/5142/

Ostalo ti bodo pa po mojem pomagali sami udeleženci.
Prvi je s progo UTMB opravil Zvonko Mezga iz Maribora leta 2005
proga se je očitno malenkost spreminjala ... dodan je bil še dodaten vzpon na koncu ...
Druga je bila na UTMB Simona Trobec iz Kranja leta 2008
Tretji na UTMB Zdravko Čufar iz Radizela (v okolici Maribora) leta 2008
Prvi na CCC Marjan Trobec iz Kranja (Mlaka) leta 2008
2009 sta opravila CCC Ruth Reš in Stojan Košmerl
Leta 2010 pa itak ...

pa še ta prispevek
:arrow: http://www.gore-ljudje.net/novosti/40465/
Ko prebiram te članke, ki jih pišete ultramaratonci se sprašujem od kod jemljete moč, pogum in vztrajnost, da zmorete te neverjetne podvige. :cast1: :cast1: :cast1:

Ponosna sem, da poznam vsaj nekaj ultramaratoncev in še bolj, da lahko treniramo z enim izmed vas - z Zdravkom Čufarjem, na treningih na TAO. :D :D :D

Zaradi vas smo tudi mi "mali tekači" močnejši in vztrajnejši. :laola
VERAKUMPERSCAK napisal/-a:Ko prebiram te članke, ki jih pišete ultramaratonci se sprašujem od kod jemljete moč, pogum in vztrajnost, da zmorete te neverjetne podvige. :cast1: :cast1: :cast1:

Ponosna sem, da poznam vsaj nekaj ultramaratoncev in še bolj, da lahko treniramo z enim izmed vas - z Zdravkom Čufarjem, na treningih na TAO. :D :D :D

Zaradi vas smo tudi mi "mali tekači" močnejši in vztrajnejši. :laola

nč ne verjet, to se vsi s taxiji šlepajo, potem pa v dve luži skočijo, da zgledajo umazani. :--
cvalenti napisal/-a:LP

Obračam se na vse, ki imajo kakršn koli podatek o tekmi UTBM, koliko slovencev je tekmovalo na tej tekmi od leta 2003, kdaj so tekmovali in koliko jih je prišlo na cilj in na katerih tekmah so tekmovali (utbm,ccc,tdf,ptl) ,potrebujemo podatke zaradi članka! :wink:
Lahko tudi katero mesto je kdo dosegel, od koliko tekmovalcev itd

Najlepša hvala Jure -cveto, Tomaž in Sandra :wink:

Cvalenti, na tej povezavi sem nekaj zapisal:
viewtopic.php?f=2&t=15630&start=75

Verjetno ste članke že oddali. :D Vseeno se mi je zdelo zanimivo poročila s tekme zaključiti z rezimejem vseh dosedanjih slovenskih nastopov na UTMB.

Lep pozdrav, Peter

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA