Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ZdravkoC napisal/-a:Lepa druščina se je nabrala. Če ima kdo namen teči 21 km v tempu 5:40 in priti v cilj tik pod dvema urama, se mi lahko pridruži. Tempo bo enakomeren. :D

Me mika, ampak ko sem nazdnje naskakoval čas pod dvema urama sem popolnoma omagal, tako da bom verejtno po svoje :?

Kar se tiče prijavljenih pa :clap:
ZdravkoC napisal/-a:Lepa druščina se je nabrala. Če ima kdo namen teči 21 km v tempu 5:40 in priti v cilj tik pod dvema urama, se mi lahko pridruži. Tempo bo enakomeren. :D

Kolebam med zdravim razumom, ki pravi, naj se ti pridružim, in med željo, da naj grem hitreje (in te za razliko od LM ne počakam in ne spustim naprej na katerem kilometru že?). :lol:
Vreme napisal/-a:Takoj sem našel napako. Tvoje ime se najde na 10 km progi :mrgreen:

En teden pred Berlinom... meni se zdi kar ok :mrgreen:
Od organizatorja sem dobila informacijo v zvezi z dvigom štartnih številk, ker ne boste imeli dokazila o plačilu. Takole pravi:

"Pozdravljeni,
vaši tekači lahko brez skrbi dvignejo štartne številke tudi brez dokazila, saj bodo označeni kot plačani in ne bi smelo biti nobene težave. Če pa kljub vsemu pride do kakih zapletov, naj se obrnejo na »Reklamacije« pri prevzemu številke, kjer bomo uredili nastalo težavo."
CivBucBav napisal/-a:Zdravo,

eno vprašanje- šele danes sem zasledila tale forum in se tudi registrirala. V nedeljo nameravam teči na EKOmaratonu v MB, na 10 km, pa me zanima, če se lahko še priključim vaši skupini pri prijavah, ali sem že prepozna? Če se da, lahko jutri dopoldne že plačam prek klika...

Evo odgovor. :wink: .."prodam" mojo prijavnino na MB Eko tek,
zaradi zdravstvenih težav! :evil: , trenutno sem prijavljen na 10-tko ampak se lahko to prestavi.
Če je kakšen interesent me naj kontaktira na ZS...lp :D
Mariborčani in drugi poznavalci štajerske prestolnice,

a lahko, lepo prosim, kakšen napotek, kako se pride do prireditvenega prostora in kje se da parkirati?

ZdravkoC, zna se zgoditi, da vseeno ne bom tekla s tabo. Razmišljam namreč o spremembi prijave, tako da bi tekla na 10 km. Sploh ob taki napovedi vremena. :roll:
najboljše je, da parkiraš v garažni hiši v shopping centru v europarku. smer center, pol pa pred mostom čez dravo desno. ne moreš falit. avto pustiš tam in greš peš čez titov most, pol pa samo levo in si na štartu. ampak do 15-h moraš avto odpeljat ven, ker se europark zapre! lahko pa se zapelješ čez most in pri drugem semaforju zaviješ levo mimo občine proti stadionu in probaš tam kaj najt, ampak zna bit gužva. sicer je pa v nedeljo parkiranje v mestu brezplačno.

p.s.
me je klatež malo prehitel, pa še bolj se je potrudil:
viewtopic.php?p=233214#p233214

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA