Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Evo pa jo imam
Slika

Edino mi je malo smešno,da so dali napisati na štartno števiko priimek in ne ime, kljub temu bo služila svojemu namenu. :mrgreen:

Kar se tiče parkirnih mest so v soboto in nedeljo brezplačne, razen seveda v garažnih hišah.

Tiste obilne padavine pa so napovedane za severozahodni del Slovenije, tako da se ni bati,da bi nas preveč zalivalo. Mokri pa bomo tako ali tako :lol:
Ej, poleg številke smo v luštni vreči dobili tudi darilne bone za 1x povratno gondolo, 1x vožnjo s pohorjetom in 1x nočno smuko, so se pa izkazali. Juhu, še celo jesen in zimo bomo uživali na Pohorju. :clap:
Če kdo nima namena izkoristiti bončkov, se kar javim, :idea: imam veliiko možnosti za koriščenje. :mrgreen:
Dober tek vsem skupaj... :lol:
klatez napisal/-a:
Rok_E napisal/-a:
klatez napisal/-a:Sem trenutno v malo počasnejšem obdobju. :wink:

Penziji :--

Look who's talking... :lol:

:mrgreen:
.. meni pa se zdi da bistričani čakajo na sprejem Zakona o malem delu, da se lahko spet "reaktivirajo".. :-- :lol:
Škoda, da ravno ta vikend vreme štrajka. Opažam, da so se organizatorji res potrudili. Že včeraj so se v Bistrici pojavili trakovi za zaporo ceste za kolesarski maraton. In označevalne table. Pa izdaja številk tudi je dobro organizirana.

Danes so na seznamu prijavljenih na tekaškem polmaratonu pojavila neka znana imena... :lol:

tae napisal/-a:
klatez napisal/-a:Pridem...ampak samo navijat...predvidoma bom varuška. :wink:

Škoda. A bova midva kdaj istočasno na isti progi in isti razdalji?

Bova! Sicer bova tokrat verjetno skupaj samo na startu ampak vseeno... :mrgreen:
tae napisal/-a:Ali se tudi za Maribor obetajo kakšne poplave?

Tae, če hočeš lahko greva skupaj do Maribora. Jaz sem se včeraj že pripravil: :lol:

Slika
klatez napisal/-a:
tae napisal/-a:Ali se tudi za Maribor obetajo kakšne poplave?

Tae, če hočeš lahko greva skupaj do Maribora. Jaz sem se včeraj že pripravil: :lol:

Tole je sicer iz druge teme:
nana napisal/-a:
ero napisal/-a:a smo vsi doma ali kaj? ni nihče nikamor šel?

A se hecaš?
No, mi gremo jutri v MB... plavutke imam že spakirane :roll:
Taveliki kolesarski maraton je že odplavilo: :evil:
Nujno obvestilo!
17.09.2010
Vremenske razmere so nas prisilile, da je bilo potrebno odpovedati 144km kolesarsko preizkušnjo na 1. Eko maratonu Maribor. Cesta Zreče- Poljčane je namreč popolnoma poplavljena, zato vožnja po omenjenem odseku ni možna.

Vsi prijavljeni tekmovalci na 144km preizkušnji ste vljudno vabljeni, da se pridružite udeležencem na 82km preizkušnji, kjer bo vožnja potekala po CPP (cestno prometnih predpisih). Slednja proga je kljub obilnemu dežju normalno prevozna, zadnje vremenske napovedi pa kažejo, da v času trajanja maratona naj ne bi bilo obilnejših padavin.

Vsi prijavljeni na 144km preizkušnji, ki ne želite nastopiti na 82km progi boste ob vrnitvi čipa na dan prireditve v prijavni pisarni (Grajska 7, 2000 Maribor) dobili vrnjeno prijavnino nakazano na vaš TRR v roku sedmih dni. Čipe bomo sprejemali tudi na sedežu podjetja Agencija Sem d.o.o., Ljubljanska ulica 9, 2000 Maribor ali po pošti.

vir: http://www.ekomaratonmaribor.si/page/?p ... C=88&n=157
klatez napisal/-a:

Danes so na seznamu prijavljenih na tekaškem polmaratonu pojavila neka znana imena... :lol:

Bova! Sicer bova tokrat verjetno skupaj samo na startu ampak vseeno... :mrgreen:

Itak ti nisem takoj verjel in šel takoj preveriti prijave. :D
Ja super no. Se te je žena usmilila? Več na zs.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA