prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Alenka, lepo, da si se nam pridružila :D . In pa čestitke, za ravninsko tekačico ti je šlo prav super...imam občutek, da te bomo kmalu v hrbet gledale :lol:
Ja, kolk časa smo tekle? Jaz nisem na uro pogledala, tkole po občutku 1uro 10min, kakšna minutka gor/dol. Mogoče ti kdo drug bolj točno pove.
Super, šele sedaj sem odkrila tale krožnik in bi se vam z veseljem pridružila. Naslednji teden še ne utegnem, potem pa (21. 9.). Čas in kraj sta fiksna? No, sicer bom pa do takrat še gotovo kaj pogledala na forum. :)

Tekaški pozdrav!
LDG napisal/-a:Super, šele sedaj sem odkrila tale krožnik in bi se vam z veseljem pridružila. Naslednji teden še ne utegnem, potem pa (21. 9.). Čas in kraj sta fiksna? No, sicer bom pa do takrat še gotovo kaj pogledala na forum. :)

Tekaški pozdrav!

Pozdrav!
Ti se nam kar pridruži, :D kraj in čas sta za enkrat fiksna torej ob 18.ih na ZOO parkirišču, ko pa se bo toliko skrajšal dan, pa prestavimo za pol oz. eno uro prej......ampak to bo tudi objavljeno na forumu....

LP
Ker je bil včeraj torek in čas za K-Rožnik sva z zajcem sklenila da enega pretečeva - ravninskega. :D

Začela in končala sva za Bežigradom :D ( no zajc je še nadaljeval, ker mu je bilo premalo. Trenira, ker gre drugi teden na Spartathlon, :D pa čeprav ne kot tekmovalec ampak spremljevalec. :lol: )

Naredila sva en krog okrog Rožnika. :D Pred živalskim vrtom na parkirišču ni bilo nobenega avtomobila, pa tudi nobenega tekača TF. :( Saj res, bilo je že po 20h. :lol:

Sem se pa počutil kot, da sem na pravem K-Rožniku, le da me je namesto AVI-ja gnal zajc. :lauf: :oops: :lauf: Vsakokrat, ko sem se pritoževal, da greva prehitro in mu ne morem sledit, :oops: mi je odgovoril, da tako je bilo njemu v nedeljo na PST-ju, kjer pa AVI ni imel usmiljenja do počasnega teka. :D
Rosi, a se še nisi navadil, da te nekdo ganja okoli? Jaz sem se že :wink: , čeprav na koncu izpade, da menda ni bilo tako :shock: in da sem se kar sama.

Drugače pa - včerajšnji K-Rožnik v številčno močni zasedbi, analiza na novi lokaciji tudi uspela, edino na mojo sis sem vmes pozabila (se dogaja tudi najboljšim :oops: :oops: ).

Do naslednjega tedna, ko pridemo Berlinčani na eno izi varianto.
...ja, če sem prav preštel nas je bilo kar 17...uau...uau... :D :D ....res super....več nas je bolj luštno je....tudi analiza je več kot uspela...tako, da imamo sedaj nov AnaLizni point....in sicer-Maratonec...

Tokratni tempo umirjen...lahko miciM potrdi :mrgreen: ...samo potem, ko nas je apustila in svojo pot nadaljevala se je pa Marjanu iz Goric "strgalo" :lol: .....je, v breg tako vlekel....uf, uf, da sem ga komaj držal...ma, super je bilo.... :D :D

...pridni bodite in se vidimo naslednji teden....do takrat pa lepo tekajte....

P.S. 1 Rosi ne vem od kje zajcu, da sem ga gnal....saj sem večinoma tekel v ozadju (koruza press) :lol: :lol:
P.S. 2 jaaa, špela* res is prišla....ampak si pozabla štartnino plačat....
Včerajšnji K-Rožnik je bil res eno veliko vozlanje po potkah na in okoli rožnika, prvi krog z spelo*, kar v zemernem :lol: :lol: :lol: teku, drugi krog pa z fanti, ko je ratal pa tempo previsok pa po svoje naprej, nabralo se je kar nekaj km

Analiza pa drugič, družinske obveznosti pač :wink:

:wink:
Ker ste na tej temi sami poznavalci prog po Rožniku, bom vprašala kar tule - torej, kaj mislite (glede na vse padavine), se bo jutri dalo normalno laufat po Rožniku (npr. krog od Čada po cesti na vrh in mimo Tivolskega gradu nazaj)?
Ko ravno sprašuješ glede dežja, danes je tretja obletnica kRožnika in ravno takrat nas je pralo 'kot pr norcih'. Za hec si oglej slike ki so nekje okoli sedme strani te teme.
  • 1
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA