Še jaz na kratko
Ko sva s prijetljem Frenkom prišla do šotora, sem doživel prvo dilemo. Kako se obleči? Sevede glede na napoved sem pripravil dolge hlače, kar je bila seveda napaka. Pa tudi ko sem šel od doma smo imeli v Črnučah meglo in neprijazno vreme, v centru pa sonce. Pred starotom še pozdrav z Lonelyjem in na start. Postavim sem se v boks za 3:45. Prvi krog je minil brez težav (morda me je prvič na kakem teku motila gneča saj sem videl kar nekaj padcev), in relativno uspešno lovil oba zajca za 3:45. Rezultat 3:45 je bila moja pobožna želja, pa sem si mislil, poizkusi, morda bo pa šlo, če ne se ustaviš. Natreniran sem bil za nekje 4 ure. V drugem krogu še srečanje z Raf-om (čeprav ne vem rezultata ti že v naprej čestitam), z Lonelyjem -čestitke za 113-ti maraton in še z nekaterimi iz foruma. No, volja za debato je bila čedalje manjša. Tja do 39 km še uspešen lov za 3:45, potem je pa Bogdan (če se ne motim) potegnil, jaz pa pač ne, ker enostavno nisem več mogel zvišati tempa. Na zadnjem km še srečanje z Ugorjem in praktično skupen prihod v cilj in uspešno zaključen moj 4 veliki maraton. Bravo Ugor in hvala za mekaj besed, ki sva si jih izmenjala. Na cilju zadovoljen in končni čas 3:47:03. Lanski čas sem izbolšal za dobrih 7 minut, od letošnjega maratona v Radencih pa za več kot 25 minut.
Uroš, Bojan in ostali-res ste hitri.
Binoni, komaj čakam tvoje poročilo, upam da si pretekla svojega prvega. Vseeno čestitke že vnaprej!
Organizacija v redu, je bilo že boljše, vreme dobro, me pa moti, ker ni bilo toplega obroka. Pa ne zaradi hrane ali cene teke, ampak zato, da se po teku malo vsedeš, s kom malo poklepetaš, poanaliziraš tek, si podaš kakšno spodbudno besedo, ...
Še enkrat čestitek vsem za pretečene razdalje posebno pa še tistim, ki ste prvič pretekli 10, 21 in 42.
Nana, hvala za trud pri prijavah,!