Čestitke vsem, ki ste prestali maraton, veliki ali mali ...pogoje smo imeli se mi zdi kar idealne

Hvala tudi vsem fotografom, našel sem se v nekaterih vaših galerijah.
Z današnjim tekom 1:18:41 sem zelo zadovoljen, čeprav mi je za uraden PB zmanjkalo 5 sekund. Tempo sem tekel zelo enakomerno od začetka, do zadnje tretjine ko sem uspel stopnjevati vse do cilja in na koncu lahko rečem, da sem pokuril vse rezerve
A lahko napišete koliko vam je kaj namerilo traso malega maratona, v primerjavi z Sežano, Gradcem (kjer mi je namerilo točno 21.1km) mi je tokrat v LJ namerilo opazno preveč oz. za slabih 400m, še dvem ki sem jih vprašal jim je Garmin nameril za 350 oz. 380m več, v Mariboru na Eko maratonu mi je namerilo premalo 300m premalo. Sicer ko tečem na stadionu mi meri (Polar S1 footpod) izredno točno, večinoma na dve decimalki točno.
Uvrstitev sama po sebi me niti ne zanima saj mi tek ni specializacija, le zelo ljub hobi (čeprav je fajn, da si bolj spredaj kot zadaj

) ..ker rad analiziram zadeve me v glavnem zares me zanima le dejanski čas na neki točno izmerjeni distanci.
Kakšne so kaj vaše izkušnje z natančnostjo distance trase LJ maratona, a ima trasa certificirano meritev? Včasih teh reči nismo mogli preprosto kontrolirati, danes vas ima pa veliko tekačev merilce in lahko primerjamo.