(no vsaj moji
 (no vsaj moji  ). No drugo leto se moram pa res za kakšnega gor prestaviti, saj kar stagniram kle na 50,52 krogov.
 ). No drugo leto se moram pa res za kakšnega gor prestaviti, saj kar stagniram kle na 50,52 krogov.Rollback napisal/-a:Hvala Rajkotu in familiji, vsem na progi in ob njej za odlično vzdušje, močni Viteški zasedbi za motivacijo in ostalim bosonogcem za družbo
Ečo, ti si itak car, MATE ti pa borec do zadnje kaplje krviLenči, Robocop in Mici pa dobrodošli med bosonogci

,kdaj se odprejo prijave.
 ,kdaj se odprejo prijave. 

..vsaka čast
 ..vsaka čast   ....ma, smo super uživali in se odlično imeli.....čeprav je bila zadnja ura daljša od prvih petih....ko ti želodec nagaja, je vsakih 5 minut večnih....ampak to je že pozabljeno...
 ....ma, smo super uživali in se odlično imeli.....čeprav je bila zadnja ura daljša od prvih petih....ko ti želodec nagaja, je vsakih 5 minut večnih....ampak to je že pozabljeno...  

Še vreme so nam zrihtali
 Še vreme so nam zrihtali   

)
 ) in rezultati, ki jih dosegate, izpolnjujete in presegate svoja in naša pričakovanja
 in rezultati, ki jih dosegate, izpolnjujete in presegate svoja in naša pričakovanja   Neverjetni ste
  Neverjetni ste    in z veseljem se bomo trudili še naprej
 in z veseljem se bomo trudili še naprej  

.
 . . Prvo urco je šlo lepo, potem sem začel čutiti vročino v stopalih, vendar mi na misel ni prišlo kaj delam stopalom. Zadnjo urco pa sem samo gledal kje je travca in poskusil teči čim več po travci, kjlub ogromnim krčem mi na misel ni prišlo, da bi odstopil. Zmogel sem do konca, zadnjih sto metrov s pomočjo dveh deklet za kar se jim še enkrat zahvaljujem.
 . Prvo urco je šlo lepo, potem sem začel čutiti vročino v stopalih, vendar mi na misel ni prišlo kaj delam stopalom. Zadnjo urco pa sem samo gledal kje je travca in poskusil teči čim več po travci, kjlub ogromnim krčem mi na misel ni prišlo, da bi odstopil. Zmogel sem do konca, zadnjih sto metrov s pomočjo dveh deklet za kar se jim še enkrat zahvaljujem. .
 . .
 . .
 .

) 313 FOTK (v glavnem) s podelitve!
) 313 FOTK (v glavnem) s podelitve!spela* napisal/-a:Ampak ker sem šla lepo počasi (oziroma "poskakovala", ker se menda preveč odrivam navzgor namesto naprej, kot so mi zdaj povedali, in bom morala očitno malo več delati na tekaški tehniki), je kar šlo.
 . Čestitke za 42 krogov in zmago v duetu naslednji dan.
 . Čestitke za 42 krogov in zmago v duetu naslednji dan. 
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA