Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Živ

To sem že prej poizkušal,sedaj pa sem se končno spomnil,da "č" dela Italjanom težave in sem probal "c" in je ratalo..... :oops:

LP Aleksander
Uporabniški avatar
 RoKo
Letošnjo Palmanovo sem dočakal zelo vneto. Najprej vnetje nekega veznega tkiva med peto in podplatom, nato levo oko, zdaj pa še desna ledvica. :evil: Očitno grem samo po vrečko in naredit kako slikco. Opcija je še zajček za 2:30. :D
Nazadnje spremenil RoKo, dne 19 Nov 2010, 11:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 5rca
RoKo napisal/-a:Letošnjo Palmanovo sem dočakal zelo vneto. Najprej vnetje nekega veznega tkiva med peto in podplatom, nato levo oko, zdaj pa še desna ledvica. :evil: Očitno grem samo po vrečko in naredit kako slikco. Opcija je še zajček za 2:30. :D

končno imam tudi jaz svojega zajčka :oops:

:clap: :clap: :clap:
 nana
RoKo napisal/-a:. Najprej vnetje nekega veznega tkiva med peto in podplatom

Upam, da ni to, kar sem imela jaz. Meni so rekli, da imam nadraženo narastišče... 5 (pet!) mesecev me je bolelo :(
Uporabniški avatar
 RoKo
nana napisal/-a:
RoKo napisal/-a:. Najprej vnetje nekega veznega tkiva med peto in podplatom

Upam, da ni to, kar sem imela jaz. Meni so rekli, da imam nadraženo narastišče... 5 (pet!) mesecev me je bolelo :(

Ti vraga, 5 mesecev..................... Če dam čez teden mir, lahko tečem 1 tek čez vikend. Danes je OK, me pa stiska okoli ledvice, tako da je štart pod vprašajem. Morda še kak literček čaja mal uredi do zjutraj. Verjetno bo kak turističen tek, le če ne bo bolečin pri ogrevalnem teku. Letos ma pa res marsikaj :evil: .................
 nana
RoKo, jaz sem vseh 5 mesecev tekla... Sem si pa vsakič po teku (in tudi kadar nisem tekla) ta predel masirala in je bilo bolje. Ortoped mi je rekel, da si škode ne morem naredit. Mogoče bi bilo prej bolje, če bi več počivala, ampak tega pa ne vem :D
Uporabniški avatar
 RoKo
Dobro je šlo, kaže da je bila lažja oblika, več težav je bilo z ledvico, malo me bolijo zobje :D , je blo pač treba stiskat, je pa tud to počasi nehalo in sem videl cilj v 1:42. Dobra stran vsega tega je, da se med tekom nisem preveč utrudil.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA