prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

V soboto ob cca. 4h (zgodaj zjutraj) jo mahnem peš po PST od Vodnikove v smeri urinega kazalca, predviden tempo 6 km/h, cca. 6 ur za celoten krog torej. Z veseljem vas sprejmem v svojo jutranjo družbo :) Torej gre za hojo, ne tek, sam bom vzel palice in malo preizkušal nordijsko hojo.
zajc napisal/-a:Danes, 13., odtekel svoj letošnji 13. PST (cel krog). Če ima kdo željo, se mi lahko pridruži jutri, 14., ko bom šel teči svoj letošnji 14. PST. Same jubilejne številke :roll:
(Zgodaj) zjutraj seveda 8) Ob jubilejnih 4h :mrgreen:

Uspelo mi je :mrgreen: Včeraj sem to objavil zaradi samospodbujanja, ker bi danes odtekel samo polovičko ali pa bi spal naprej :shock: Tokrat sem se dobesedno vlekel kot megla, vsaj tak občutek sem imel in si govoril: "Kaj mi je bilo tega treba...", na koncu pa ugotovil, da sem zaključil krog v skoraj enakem času kot včeraj. Še vedno se čudim kako mi uspe odteči 2 ali 3 PST zaporedoma brez ure praktično z nekaj sekundami razlike :?:

žabc napisal/-a:Od naslednjega tedna dalje (ko se mi pocajta gleženj) lahko računaš name! Zaradi mene tudi ob 4:00 :roll: :wink:

Velja. Te bom držal za noge (beri: besedo) :D Naslednji PST bo čez 14 dni, če me bodo noge nosile. Samo ne vem, če bom lahko pretekel v času 2:19 :oops: ali pa v podobnem tempu kot danes :oops:
Saj nisem mislil, da bova šla 2:19. Greva trikrat zapored in začneva počasi...prvič 2:15, drugič 2:10 in tretjič 2:05 :wink: :lol:

Mi na misel ne pride, da grem tako hitro. Tudi takrat mi ni prišlo, pa se je AVI-ju strgal, tko da sem ga jaz samo lovil :D

Se vidimo čez dva tedna!

In seveda, bravo za tvoje nenormalne podvige :laola
žabc napisal/-a:Od naslednjega tedna dalje (ko se mi pocajta gleženj) lahko računaš name! Zaradi mene tudi ob 4:00 :roll: :wink:

Velja. Te bom držal za noge (beri: besedo) :D Naslednji PST bo čez 14 dni, če me bodo noge nosile. Samo ne vem, če bom lahko pretekel v času 2:19 :oops: ali pa v podobnem tempu kot danes :oops:[/quote]

Zajc ti si čist nor!!! :laola
Uroš Sobočan napisal/-a:Prišla, videla, odlaufala.

Hvala AVIju za prijetno družbo, res v tistem uživaškem tempu, čeprav me je po 21 začel želodec izdajat (se vidi, da ma že počasi dovolj) je bilo vseeno lepo. Taki treningi so mi všeč.

Lp

Uroš

Uroš, hvala tebi pa za družbo in pobudo.... :D :D :D ....super je bilo...lepo v izi tempu...enkrat za spremembo, da pri vojašnici nisem na škrge dihal.... :lol: :lol:
....super...
Zanima me, ali vsi tečete po PST v predvideni smeri. Jaz sem ga pretekel v obratni smeri, saj se mi zdi bolj naravna in bolj pregledna. Začnem pri Litostroju in tečem proti Viču ter na Golovec iz Dolenjske ceste. Ali bi bila kaka razlika v času, če bi šel obratno.
Nasploh je trasa na določenih mestih zelo slabo označena, v tej smeri sem jo uspel "idetificirati", nisem pa prepričan, če bi mi to uspelo tudi v obratni smeri. Dobro bi bilo ob kaki priliki (obletnici) sprožiti pobudo, za bolj pregledno označitev, da uporabniki nebi izgubljali nepotrebnega časa z iskanjem nadaljevanja poti.
zajc napisal/-a:Naslednji PST bo čez 14 dni, če me bodo noge nosile.

Takrat sem se nekaj "duval", zdaj pa moram to obljubo izpolniti. Če je še vedno kdo interesent ob 4h, start pri LM, naj se javi.
milk napisal/-a:Dobro bi bilo ob kaki priliki (obletnici) sprožiti pobudo, za bolj pregledno označitev, da uporabniki nebi izgubljali nepotrebnega časa z iskanjem nadaljevanja poti

Ko sem jaz šel prvič po PST, sem bil čisto izgubljen. Tako da to čaka vsakega, ki gre prvič skozi :mrgreen: Glede dodatne označitve pa dvomim, da bo kdaj bolje, ker je vse skupaj vedno bolj pozidano :?
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA