prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

muc napisal/-a:Pridem v nedeljo...če bom uspel najt Avtotehno gruda ?!! :--

Prvi semafor za bencinsko črpalko na viču pri dolgem mostu v smeri Vrhnike zaviješ desno na parkirišče. :D Enostavno :wink:
ROSI64 napisal/-a:
muc napisal/-a:Pridem v nedeljo...če bom uspel najt Avtotehno gruda ?!! :--

Prvi semafor za bencinsko črpalko na viču pri dolgem mostu v smeri Vrhnike zaviješ desno na parkirišče. :D Enostavno :wink:

Superc, hvala..se mi že mal svita :wink: ...se vidmo!
Verjetno pričakujete poročilo kako je (bilo) danes na PST :wink: Bom kar posplošil :roll:

1. del: Vič - Šiška - Bežigrad - Golovec. Snega praktično ni (v primerjavi z Rudnikom), luž je neskočno veliko.
2. del: Golovec. Snežena pravljica. Tik pod vrhom je mestoma do 30 cm snega. Imel sem to čast, da sem bil danes prvi, ki je gazil :roll: Niti pod točko razno nisem bil sposoben teči v klanec.
3. del: Rudnik - Murgle - Vič. Na-pol pravljica. Na Rudniku snega cca. 15-20 cm, potem pa počasi vedno manj snega.

V 2. in 3. delu so najbolj na preizkušnji kolena in gležnji, ker je veliko nenadnih sprememb smeri teka. Podobno kot bi igral nogomet. V 1. delu pa kmalu obupaš in začneš teči tudi po najbolj globokih lužah. Pot me je kar izčrpala, saj sem potreboval za "plavanje" po grobi oceni 3:10. Če nimate kakšnih super nepremočljivih čevljev, vam vlaga ne uide :mrgreen: Sploh če se boste podobno kot jaz na tek odpravili v "poletnih salonarjih".
Čeprav ponoči nisem skoraj nič spala in bi tako brez problemov bila na startu ob štirih zjutraj, me tema in vreme nista pritegnila.
Zato bom čez kake pol ure ali malo več startala sama. Če se ne oglasim več, to pomeni, da sem se ali izgubila v snegu ali pa obupala nad tem, da bom našla enačbo.
spela* napisal/-a:Čeprav ponoči nisem skoraj nič spala in bi tako brez problemov bila na startu ob štirih zjutraj, me tema in vreme nista pritegnila.
Zato bom čez kake pol ure ali malo več startala sama. Če se ne oglasim več, to pomeni, da sem se ali izgubila v snegu ali pa obupala nad tem, da bom našla enačbo.

Jutri ob 10h špela* pa se ne boš izgubila, pa še družba bo super :D :wink:
spela* napisal/-a:Zato bom čez kake pol ure ali malo več startala sama. Če se ne oglasim več, to pomeni, da sem se ali izgubila v snegu ali pa obupala nad tem, da bom našla enačbo.

spela*... :roll: ....kje si... :roll: ..spela*... :roll: ..kje si.... :roll: ... :roll:
ROSI64 napisal/-a:
spela* napisal/-a:Zato bom čez kake pol ure ali malo več startala sama. Če se ne oglasim več, to pomeni, da sem se ali izgubila v snegu ali pa obupala nad tem, da bom našla enačbo.

spela*... :roll: ....kje si... :roll: ..spela*... :roll: ..kje si.... :roll: ... :roll:

Za mano je en osamljen tek po PST. Izgubljala se, presenetljivo, niti nisem preveč, sem pa ugotovila, da je bistvo oznak v tem, da so povsod tam, kjer nimaš kam zaiti, tam pa, kjer nisi čisto prepričan (npr. ravno tam na koncu Litostrojske) jih pa ni. In potem greš tja, kjer misliš, da si tekel prejšnjič (kar je precej dolgo nazaj, enkrat februarja).
Potrebovala sem 4 ure in 2 minuti bruto (skupaj s postanki pred semaforji, nekaj odvečnimi metri v napačno smer - med drugim standardno na vrhu Golovca, in postankom v trgovini, kjer sem nabavila pijačo). Najbolj zoprno je, da sem imela kar kmalu vodo v supergah. Da ne omenim tega, da sem v Polju stopila v lužo, ki je segala čez gležnje.

Kljub temu, da sem bila sama (brez priganjačev oziroma motivatorjev, kot se temu lepše reče) in da sem imela s sabo tako telefon (za nujne klice) kot Urbano (za nujne prevoze), se nisem vdala skušnjavi. Res pa po 34 km ne bi mogla teči niti koraka več, najbolj zaradi vode v čevljih.

Enačbe nisem našla.
AVI napisal/-a:....lepo uživajte na PST...ROSI, me ne bo, sem svojo zimsko pravljico, našel drugje :-- .... :lol: :lol: ...hec mora bit.... :D ...se vidimo ob naslednji priliki... :D

Čas za tek na smučeh...Pokljuka vabi.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA