Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Ksenija
fouš :--
zadnje čase ne tečem nič... delam skor od jutra do večera... upam, da tale Velenje zlaufa... itak bom najšibkejši člen ekipe ;) sam da me ven ne vržete...

aja, izvidi vsi ok... očitno je moje telo naredilo ob vsem kar se mi dogaja malce kratkega stika... bomo bolj razvajali dušo, pa bo...
še bom tekla :laola
Uporabniški avatar
 Ananda
Jst mam pa musklfibr po dolgem casu. :juhuhu: Sem sla po dolgem casu pogledat moje drage Kipe cisto iz doline, na hitro vrgla vase nekaj kosilu podobnega in odsibala v solo. Danes pa cutim posledice. :oops:
Ksenija napisal/-a:aja, izvidi vsi ok... očitno je moje telo naredilo ob vsem kar se mi dogaja malce kratkega stika... bomo bolj razvajali dušo, pa bo...

To je pa dobra novica. Sem vesela zate. Slika
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a:Lenči :clap: , sem bila malo firbčna in sem v rezultatih preletela tvoj tempo.
Ne morem drugega kot, da ti čestitam. Si kot formula ena med nami polžki. :laola

Draga moja, hvala ti, jaz sem pa prepričana, da bi mi ti z lahkoto delala družbo. Lepo, da spet tekaš in zraven še uživaš :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Ananda napisal/-a:Jst mam pa musklfibr po dolgem casu. :juhuhu: Sem sla po dolgem casu pogledat moje drage Kipe cisto iz doline, na hitro vrgla vase nekaj kosilu podobnega in odsibala v solo. Danes pa cutim posledice. :oops:
Slika

Ha, ha, in potem se tako fino počutimo, ker imamo musklfiber :clap: . Super, le tako naprej
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:fouš :--
zadnje čase ne tečem nič... delam skor od jutra do večera... upam, da tale Velenje zlaufa... itak bom najšibkejši člen ekipe ;) sam da me ven ne vržete...

Ksenija, o šibkosti bi lahko marsikatero rekli, saj veš, skupaj smo itak močnejši in brez tebe nismo ekipa :clap: . Komaj čakam da odpolžamo :laola
Uporabniški avatar
 IRA
Hojla ...

Nebi rada ravno nove teme odpirala, zato sprašujem kar tukaj.
A katera ve kje se kupijo kakšne dobre tekaške rokavičke?

Jaz sem imela ene Hoferjeve izpred dveh let(z ene akcije) pa so bile ravno prav tenke in tople. Zdej sem pa eno izgubila ... :roll:
In sem čist nesrečna!!

Si moram kupit nove!
Kakšni predlogi, napotki?
Jih je katera videla, kupovala?
Kam naj jih grem iskat?

Hvala za vse info in nasvete!
:clap:
 julijana
Pozdravljena, poleg Hofrovih rokavic, sem si v intersportu ali v hervisu kupila komplet Nike

kape in rokavic. Kapa ima zadaj "režo" za čop, rokavice pa odprtino na dlani za ključ.
Ključa še nisem nosila v tej odprtini, ker se bojim, da bi ga zgubila.
material je tanek in zračen in ti priporočam. :D
Uporabniški avatar
 lenči
Takole sta danes v cilj izvedli polžji šprint dve polžki :wink: . No, bili sva medve z Levinjo, ki sva tekali okoli Velenjskega jezera.
Slika

Nato pa še preverjanje trase za Barbarin tek. Lepih 9 km.
Uporabniški avatar
 Ksenija
danes me čemšeniška nekako ni pritegnila. Mogoče bi bilo drugače, če ne bi šla sama ali če bi sijalo sonce (mogoče je samo izgovor). Že na samem štartu sem srečala nekaj domačinov, ki so me svarili pred poledenelo potjo ter napovedanim sneženjem. Bolj ko sem se bližala točki, kjer naj bi se dokončno odločila grem gor ali ne, bolj sem previdno stopala po plasti ledu na asfaltu. Pogled v planino in hipna odločitev, ni vredno. ne bojim se vzpona, niti ledene poti, bolj me je skrbelo, da mi sneg resnično prekrije ta tanek led... drugi teden rabim cele noge ane ;) evo za menoj 4 ure hoje, meditacije, uživanje v razgledu, v belini, luštno je bilo :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija, pravilno si se odločila, duša je polna, noge pa cele :clap: . Komaj čakam nedelje :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, tole so pa bili neverjetni užitki...Lenči je tekla bosa po snegu :clap: :clap:

Slika

Dober kilometer čistega užitka :lol:
Uporabniški avatar
 majacebelica
lenči napisal/-a:Polžki, tole so pa bili neverjetni užitki...Lenči je tekla bosa po snegu :clap: :clap:

Slika

Dober kilometer čistega užitka :lol:

Js bi pa tole umestila v rubriko "saj ni res pa je". :clap: :clap: :clap: A te ni nč zeblo v stopala??
Uporabniški avatar
 lenči
Ne, ni bilo nič bolj hladno kot asfalt, samo tako nežno, mehko je bilo pod podplati, da človeku duša kar zapoje :wink: .
  • 1
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA