Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

No, nekaj malega da dodam, napišem, čeprav mi jezik bolje leti, kot pa pisanje :wink:
To, je bil moj prvi vstop na Pohorje, krst, proba, če jaz to sploh zmorem, da vidim, kako to vse skupaj gre :mrgreen:
Gre, gre....dodati moram nekaj fines(dereze,gamaše)malo več tekmovalnega duha, za tisti zadnji vspon..... :--
Mislim, da me bo Pohorje še videlo, . :mrgreen: ...slišalo pa tudi :ignore:

Lenz...fotke so zakon... tudi ostalim hvala za slike in trud, prav tako organizatorju :laola
oranžni napisal/-a:Ola! Število glav je narastlo kar za 36 (mogoče več, če je bil še kdo pozabljen kot naša nekdanja odbojkarica Tina), lista uvrščenih v kategoriji M.2 pa se je z 31 podaljšala na 46. Ugotavljam, da bo lansko uvrstitev težko ohraniti ali izboljšati, ker se pridružujejo natrenirani pohodniki in tekači ( no, ja, za Jauka seveda to ne velja!). Z drugega vzpona sem si najbolj zapomnil Bernardo Ivančič, ki je kar vso pot klepetala, vzpodbujala sodelujoče, vriskala, skratka poskrbela za zanimiv ambient, na koncu pa še osvojila 3.mesto s skupini. Vsaka čast! Bomo videli, če se ji je tako dopadlo, da bo še kdaj sodelovala ali pa smo zanjo preveč molčeči, ker je bilo sogovornikov, zaradi kratke sape, bolj malo.

Število res narašča vendar do lanskega rekorda še kar nekaj manjka. Kvaliteta je pa itak zaželena. Nekaterim je to tudi nuja za boljši rezultat.
Nikomur ne bo lahko zadržati lanskih rezultatov in to velja tudi zame. Že sedaj so prisotni boljši tekači vendar fizična pripravljenost vedno ni dovolj. Več o tem mogoče kdaj v prihodnje...
Je pa rezultat le eden od namenov Pokala in upam, da bomo vsi našli navdih in moč pojaviti se na startu še v prihodnje.
Še posebej velja to za Bernardo, ki je v nedeljo na lep način "začinila" vzpon.

Prilagam še link do slik http://picasaweb.google.com/majauk/4ZPPP2Teden02?authkey=Gv1sRgCNaX29mLopjJLg#
Vzponi Zimskega pokala vsako nedeljo so zakon!!!
Zdaj je v družini več kot navdušen tudi ta starejši sin, res pa je, da bi zadnjič verjetno kar odnehal, če ne bi bili zraven še drugi 'mlajši' tekači, ki so sicer tudi trpeli, ampak, ga je pa to gnalo...do cilja!!!
Res pa je, da ne gre za rezultat. Ko vidim vso to množico pohodnikov in tekačev, ej, lepo je to videt, vsi dobre volje, vsi nasmejani...breg pa ko breg, tu nič ne moreš...

Sicer pa danes...zimska idila, še s sneženjem na koncu!!!
Pot pa je lepo shojena - gre pa direkt, nič cikcak ampak ravno gor v hrib... :shock:
:D Vzponi Zimskega pokala vsako nedeljo so res zakon!
3. sezono lezeva s Tadejo v nedeljah dopoldan tja gor, zelo mi ustreza termin in bližina doma, je pa liga kar dolga in tako odpade kakšna druga aktivnost ( smučanje, gorništvo,...). Niso mi všeč ti trije "šprinti" prve tri tekme, moj "emšo" je pač že malo visok in sem pač bolj "vzdržljiv kot pa hiter" :lol: , mislim, da bi bil en ali morda dva sprinta povsem dovolj!!! Predvsem v primeru debele snežne odeje, ko realno vsi nimajo enakih možnosti na drugem startu!!!

Seveda pa tako množična prireditev in kar močna konkurenca ima svoj čar :!: Na koncu lige smo poplačani z odličnim zaključkom in podelitvijo priznanj, ki mu praktično na tekaških prireditvah ni primerjave :clap: :!:

Sicer pa udeležba na ligi pove več ali manj vse!
Zima letos konkretno razsipava z snegom :D in po štirih letih bo v nedeljo prvič bolj oteženo prehitevanje na t.i. sprintu. Na žalost startni pogoji res ne bodo enaki za vse (tudi v Formuli 1 niso). In to kljub temu, da smo letos s Pokalom pričeli teden dni prej. Nekaterim prvi trije vzponi bolj ugajajo, drugim ne; je pa "marš" do drugega starta tudi posebno doživetje...Sicer so pa itak samo trije od trinajstih.

Bil zvečer na progi in užival v nočnem vzponu. Z lučko ali brez - v primeru snega ni problema. Tisti, ki je prvi gazil in utiral pot je iz "neznanih razlogov" ponekod poplesaval malo levo malo desno :wink:
Je pa glede na razmere že prava avtocesta. No ja, glede na to, da zunaj trenutno močno sneži bo danes nekoga ponovno čakala prvenstvena smer oz. pot. :D
MIslim, da ti "počasni" vzponi morajo ostati, prav zaradi tega skupnega dela, ki je posebno doživetje.
Nazadnje spremenil StaraKost, dne 03 Dec 2010, 08:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Ganesh napisal/-a:Bil zvečer na progi in užival v nočnem vzponu. Z lučko ali brez - v primeru snega ni problema. Tisti, ki je prvi gazil in utiral pot je iz "neznanih razlogov" ponekod poplesaval malo levo malo desno
Je pa glede na razmere že prava avtocesta. No ja, glede na to, da zunaj trenutno močno sneži bo danes nekoga ponovno čakala prvenstvena smer oz. pot.

Se pardoniram :oops:
Sebi napisal/-a:
Ganesh napisal/-a:...Tisti, ki je prvi gazil in utiral pot je iz "neznanih razlogov" ponekod poplesaval malo levo malo desno...

A je že pomlad? Očitno je nekaj v zraku... :wink:
Sebi napisal/-a:
Ganesh napisal/-a:Bil zvečer na progi in užival v nočnem vzponu. Z lučko ali brez - v primeru snega ni problema. Tisti, ki je prvi gazil in utiral pot je iz "neznanih razlogov" ponekod poplesaval malo levo malo desno
Je pa glede na razmere že prava avtocesta. No ja, glede na to, da zunaj trenutno močno sneži bo danes nekoga ponovno čakala prvenstvena smer oz. pot.

Ahaaaa, zdaj pa vemo kdo...
Glede na današnje dopoldansko snežno stanje na Jonatanki in naprej po Fiski do cilja priporočam višje čevlje, gamaše in palice. Pa še mrzlo bo jutri.

Se vidimo!
:juhuhu:
:juhuhu:
Ganesh napisal/-a:Zima letos konkretno razsipava z snegom :D in po štirih letih bo v nedeljo prvič bolj oteženo prehitevanje na t.i. sprintu. Na žalost startni pogoji res ne bodo enaki za vse (tudi v Formuli 1 niso). In to kljub temu, da smo letos s Pokalom pričeli teden dni prej. Nekaterim prvi trije vzponi bolj ugajajo, drugim ne; je pa "marš" do drugega starta tudi posebno doživetje...Sicer so pa itak samo trije od trinajstih.

:D

Ko sem prvič slišal za idejo, da se gre velik del proge peš in potem šprinta, se
mi je ta zdela rahlo čudna. Zdaj se mi zdi odlična. Energija, ki preveva kolono,
ki se strnjeno dviga po Pohorju, je izjemna. Takle krajši šprint zna biti še kako
zanimiv in zahteven. Bo pa tokrat bolj kot na formuli 1 v Monacu.
Ozke gazi in ozke ulice pač otežijo prehitevanja. Bo pa zanimivo.
:D
Jutro na startu je bilo kar lepo mrzlo (-4), vendar se je na nebu že nakazovalo sonce :mrgreen: . Pot je bila že od starta lepo snežena, v začetku steptana, višje pa se je spremenila v precej utrjeno gaz :shock: . Po mojem smo napredovali proti vrhu precej bolj složno, kot zadnjič :D .

Na vrhu pohoda in startu "sprinta" smo počakali ~3 minute, potem se je pa začelo zares :heart . Kot je že nekdo omenil - kot na startu Formule 1. Res fantastičen tek na polno, z zdrsi, zapleti palic in vsega pomalem :mrgreen: . Ampak po ~5 minutah se je vrstni red ustalil in do cilja, ki je bil ves obsijan s soncem je potekalo več ali manj brez "prehitevanja" :lol: . Skratka, super dan v super družbi.
Nazadnje spremenil TicTac, dne 05 Dec 2010, 17:24, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA