prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

AVI napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Start: 11h

:shock:
:lol: :lol: :lol: Tukaj pa zajca sigurno ne bo..... :lol: :lol:

Za romantiko špilat po PST-ju, je to prava ura :lol:

P.S. Uro starta sem se prilagodil drugim, :wink: seveda pa tudi meni odgovarja (žur) :D

Špela, pa verjetno po tihem računa na zajca in čaka njegovo objavo, da gre tudi on laufat po PST-ju, seveda s startom ob 4h. :D
Še ena dobra sprememba. :clap: :clap:

Datum: 12.12.2010
Start: 11h
Kraj: Fužinski grad
Vreme: Jasno, s temperaturo primerno za tek

Udeleženci:
-ROSI64 polovička + tek domov tempo 5:45 - 6:00 (da me ne bi slučajno kdo poizkušal spravit v višjo frekvenco)
-Snežinka polovička + tek domov
-Uroš Sobočan
-Miha Markovič

Okrepčevalnica:
-zajc LM od 12:30h dalje :clap:
Za vse, ki boste šli cel krog, bo zajc pripravil okrepčevalnico pri LM od 12:30h naprej. Zelo lepo bi bilo, da se javite kandidati za celega, da ne bo brez potrebe čakal. HVALA

Torej, če se želi še kdo pridružit; DOBRODOŠLA/EV
ROSI64 napisal/-a:Špela, pa verjetno po tihem računa na zajca in čaka njegovo objavo, da gre tudi on laufat po PST-ju, seveda s startom ob 4h. :D

spela* upa, da se bo zajc usmilil zvezdice zaspanke in predvideni start prestavil za kakšno urco ali dve ... :oops:
Pridružujem se skupinici ob 11. uri. Zanima pa me, kje se tek konča? Tam, kjer se začne? Pri Fužinskem gradu bi namreč pustila avto.
Nazadnje spremenil borja, dne 10 Dec 2010, 10:20, skupaj popravljeno 1 krat.
borja napisal/-a:Pridružujem se skupinici ob 11. uri. Zanima pa me, kje se tek konča? Tam, kjer se je začel? Pri Fužinskem gradu bi namreč pustila avto.

Če greš cel krog, potem ja, tudi drugi bodo tam pustili avto.
Če greš pol kroga, potem ponavadi kdo pusti avto v Kosezah, da te potem lahko zapelje do Fužin.
Če končaš nekje vmes ... z urbano se daleč pride. :lol:
Štartam na Viču zjutraj ob 9:00 tako da vaju Raf verjetno ujamem nekje pred Fužinami, da bom pol ob 11:00 tam. Potem potegnem z Darjo do Koseškega bajerja pol pa obrnem, tako za mene ni treba okrepčevalnice pri Zajcu!

Hvala vseeno za prijaznost :P

LP

Uroš
Od 11:20 do 11:45 bo odprta tudi okrepčevalnica na Peruzzijevi... izotonični napitek + napolitanke.
Eeee...če bo moj pogled zavit v koprenaste meglice...iz nočne bom.

LP
Matjaž
spela* napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Špela, pa verjetno po tihem računa na zajca in čaka njegovo objavo, da gre tudi on laufat po PST-ju, seveda s startom ob 4h. :D

spela* upa, da se bo zajc usmilil zvezdice zaspanke in predvideni start prestavil za kakšno urco ali dve ... :oops:

Eno uro mi je pa le uspelo pribarantati. Kar je še vedno ob petih zjutraj (jutri). :shock:
Še ena dobra sprememba. :clap:

Datum: 12.12.2010
Start: 11h
Kraj: Fužinski grad
Vreme: Jasno, s temperaturo primerno za tek

Udeleženci:
-ROSI64 polovička + tek domov, tempo 5:45 - 6:00 (da me ne bi slučajno kdo poizkušal spravit v višjo frekvenco)
-Snežinka polovička + tek domov
-Uroš Sobočan cel krog + pa še mal
-Miha Markovič
-borja

Okrepčevalnica:
-od 11:20 do 11:45 bo odprta tudi okrepčevalnica na Peruzzijevi... izotonični napitek + napolitanke. Šef okrepčevalnice classix :clap:
-od 11:45 na Viču na parkingu pred Agrotehniko.... šefica mojculja :clap:
-zajc LM od 12:30h dalje :clap:
Za vse, ki boste šli cel krog, bo zajc pripravil okrepčevalnico pri LM od 12:30h naprej. Zelo lepo bi bilo, da se javite kandidati za celega, da ne bo brez potrebe čakal. HVALA

Torej, če se želi še kdo pridružit; DOBRODOŠLA/EV
Nazadnje spremenil ROSI64, dne 10 Dec 2010, 20:58, skupaj popravljeno 2 krat.
ROSI64 napisal/-a:Okrepčevalnica:
-od 11:20 do 11:45 bo odprta tudi okrepčevalnica na Peruzzijevi... izotonični napitek + napolitanke. Šef okrepčevalnice classix :clap:
-zajc LM od 12:30h dalje :clap: ....

A bi prišla prav še ena vmes?

:arrow: od 11:45 na Viču na parkingu pred Agrotehniko....

...počakam najpočasnejše (če sploh bo več skupin), potem pa še sama odtečem kakšen km :wink: OK :?:
mojculja napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Okrepčevalnica:
-zajc LM od 12:30h dalje :clap: ....

A bi prišla prav še ena vmes?

:arrow: od 11:45 na Viču na parkingu pred Agrotehniko....

...počakam najpočasnejše (če sploh bo več skupin), potem pa še sama odtečem kakšen km :wink: OK :?:

Super :clap: :clap: Hvala že v naprej
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA