- 21 Dec 2010, 22:11
Ja lepo in mrzlo je bilo to nedeljo na zimskem pokalu. Jaz še vedno vadim drsanje in padanje in prehitevanje brez derez - zato sem izven konkurence. Sem pa v konkurenci glasnih in ker ni bilo Bernarde si tudi jaz nisem upala vriskati, da ne bi kdo padel od strahu.
Prvič se mi je zgodilo, da sem imela težave s prehitevanjem
- Dam žmigavec
desno in oni pred mano takoj na desno, ok, pa sem vozila za njim. Na prvem možnem terenu za prehitevanje, spet blinker desno in oni pred mano spet desno.
Ja kaj sem hotela, potem sem vžgala po najbolj strmem bregu mimo njega
Ja pa še zdaj ne vem kdo je to bil - imal je rdeče gamaše, ampak skoraj vsak drugi je bil z rdečimi gamašami - moje so bile seveda bež barve, tako kot kiklca - v stilu pač 
Na vrh sem seveda prišla z bistveno slabšim časom kot prejšnji teden, ampak žejna nisem bila tako, kot ponavadi, ker je bil tokrat sneg na poti kar užiten
Ampak čajek je kljub vsemu prijal in napolitankica tokrat ni videla doline - Hvala orgnizatorjem.
In naj napišem lepe misli, ki smo jih dobili ob prihodu v cilj od naših organizatorjev
Sri Chinmoy : Ni potrebno, da poznaš skrivnost miru. Poznati moraš le skrivnost samopreseganja. Tvoje samopreseganje bo obdalo tvoje celo bitje z mirom.
Hvala vam.
Pa še to, nekaj najboljših je manjkalo - Zdravc, Peter, Irena - pogrešali smo vas - zato pa smo mi dobili kakšno točko več

Prvič se mi je zgodilo, da sem imela težave s prehitevanjem

Ja kaj sem hotela, potem sem vžgala po najbolj strmem bregu mimo njega

Na vrh sem seveda prišla z bistveno slabšim časom kot prejšnji teden, ampak žejna nisem bila tako, kot ponavadi, ker je bil tokrat sneg na poti kar užiten

Ampak čajek je kljub vsemu prijal in napolitankica tokrat ni videla doline - Hvala orgnizatorjem.
In naj napišem lepe misli, ki smo jih dobili ob prihodu v cilj od naših organizatorjev
Sri Chinmoy : Ni potrebno, da poznaš skrivnost miru. Poznati moraš le skrivnost samopreseganja. Tvoje samopreseganje bo obdalo tvoje celo bitje z mirom.

Pa še to, nekaj najboljših je manjkalo - Zdravc, Peter, Irena - pogrešali smo vas - zato pa smo mi dobili kakšno točko več

Kar daješ se ti prej ali slej vrne...