Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lenz napisal/-a:utrinki z današnjega vzpona: http://picasaweb.google.com/iskam.s/4Zi ... Te2f_D-wE#

Lenz, spet si nas obdaril s super fotkami. :clap:
Sicer pa se mi je zgodil kar mali čudež.
Prejšnji teden sem si ob padcu na trekingu kar dodbro poškodoval
desno mečno mišico in načel koleno. Cel teden sem šepal. Še tik pred štartom.
Previdno sem začel, noge so se ogrele in je šlo res lepo.
Na koncu sem le za 19 sekund zgrešil rezultat izpred 2 tednov.
Prav zares sem prijetno presenečen. :D
Družba je bila ponovno odlična, organizacija je tako ali tako na višini.
:laola
Ganesh, ti pa čimprej okrevaj in se vrni med nas!
PeterM napisal/-a:
Sicer pa se mi je zgodil kar mali čudež.
Na koncu sem le za 19 sekund zgrešil rezultat izpred 2 tednov.

Pohorje je zakon in čudežna zdravilna točka :D :clap: :clap: :clap:
Lep dan, lepa družba in lep tek :mrgreen: . Kot tekač z ravnine imam v prvi tretjini proge (še) vedno težave :wink: . V nadaljevanju pa mi potem uspe držati priključek :D . Drugače pa je proga bila izvrstna, oprijem pa skoraj 100% :cast: . LP vsem do naslednjič :heart .
 Heligo
Čas zmagovalca 25:47! Bravo Jožek, še 16sekund mu manjka do rekorda proge!
Spet je en lep tek za nami. Tokrat mi je brez velikega truda uspelo prepričati sina Jureta, da je šel z nama s Tino. In celo božičkovo kapo je dal na glavo. Končno mu je božiček prinesel pohodne palice in tokrat (njegov 2. vzpon) seveda ni bil na riti vsakih 5 minut, kot na njegovem prvem vzponu. Presenetil me je s časom 37.17, ki ga je dosegel, kot sam pravi - z lahkoto. :laola
Tudi hčerka Tina je izboljšala svoj osebni rekord in njen čas je bil 40.22 kar pomeni izboljšanje za 2 minuti - Čestitke Tinka - da ob tvojem študiju zmoreš tudi to. :laola
Zase sem rekla, da tečem na umetniški vtis, ne na čas - božički pač - vendar sem kljub temu izboljšala osebni rekord za cca 40s. moj čas - 45.08.
Sicer pa je najpomembnejše naše druženje, smeh, veselje, ki ga skupaj delimo.Bravo in čestitke vsem tekačem od Joškota, ki gre očitno rekordu proge naproti, pa tudi zadnjemu tekaču, ki je osvojil cilj in prav gotovo tudi namen skupnega teka. :laola
Verjetno so boljši časi tudi posledica ugodnejših pogojev. Ni bilo tako spolzko, snega skoraj ni bilo.
Ganesh želim ti, da čimprej okrevaš. :D
Peter je po enem tednu odmora zaradi poškodbe spet tekel kot navit - čestitke Peter :cast1:
Pa še zahvala organizatorju. In misel, ki nas je čakala na vrhu Pohorja:
:D Samodajanje in samopreseganje sta neločljiva prijatelja. Vedno ju najdemo skupaj. :D
HVALA

:D Pa hvala za prelepe fotke :D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA