-  26 Dec 2010, 16:25

Na kratko kot vedno:
Po nekaj mesečnem premoru spet v supergah! Vesel!
Super družba kot vedno, čestitke vsem za odlične uvrstitve!!! 

Maci hvala za družbo med tekom.....
Organizacija super in kot vedno hud skeč za konec "Lepo je biti športnik" 

Še nekaj slik:
http://picasaweb.google.com/atles73/Dol ... 7T7lrOozwE
LP Tomaž

Po nekaj mesečnem premoru spet v supergah! Vesel!
Super družba kot vedno, čestitke vsem za odlične uvrstitve!!!

Maci hvala za družbo med tekom.....
Organizacija super in kot vedno hud skeč za konec "Lepo je biti športnik"

Še nekaj slik:
http://picasaweb.google.com/atles73/Dol ... 7T7lrOozwE
LP Tomaž
I will run until my feet no longer run no more!

...super ste!
 ...super ste! 

Nato sva zacela tect skupaj s prijaznim priletnim gospodom in kilometri so med pogovorom kar hitro leteli. V garderobi sem potem spoznala se nekaj simpaticnih forumasic, tako da je bil tek lep tudi zaradi ljudi.
 Nato sva zacela tect skupaj s prijaznim priletnim gospodom in kilometri so med pogovorom kar hitro leteli. V garderobi sem potem spoznala se nekaj simpaticnih forumasic, tako da je bil tek lep tudi zaradi ljudi. 
 . Ob prihodu sem sicer kolebal med daljšo in srednjo razdaljo in se nazadnje odločil za srednjo pot
. Ob prihodu sem sicer kolebal med daljšo in srednjo razdaljo in se nazadnje odločil za srednjo pot  
   , tokrat imel malo drugačno ogrevanje in sicer ob toplem čajčku v gostilni, saj me je zunaj zeblo kot psa...
, tokrat imel malo drugačno ogrevanje in sicer ob toplem čajčku v gostilni, saj me je zunaj zeblo kot psa... 

, naslednjič jaz častim...
, naslednjič jaz častim...
 , jaz tudi upam, da se mi letošnje težave ne bodo več ponovile, čeprav je strah še vedno prisoten, še posebej če dobim "musklfiber"
, jaz tudi upam, da se mi letošnje težave ne bodo več ponovile, čeprav je strah še vedno prisoten, še posebej če dobim "musklfiber"