sej ne vem kaj nej drucga rečem na tole k da se smejim. eto, sedim tuki in se smejim. pa ne sam da se smejim, ampak se SMEJAM!!!

Barb in Fotr sta k dve najhujši vaški opravljivki:"ej, pssst, kuga je blo pa z njo, kje pa je, kuga je pa rekva"

dobra sta, nimaš kej!
drgač pa: vandrovca sajmon in nta sta šla v stockholm (k je mela nta biznise) in potem še mal v london kjer mata prjatla k je menih v hare krišna templju in kjer je zmer zlo fajn in kjer se vedno kaj novega pogovorijo. tudi stockholm je lep, pravzaprav kar za tja preselit, ampak o tem se bo še razmišljalo, je mal problem ker je tko hladno. vidla veliiko tekačev.
okej, tolk o tem. hvala da ste me mal pogrešal, to je zmer tko fino k en čajček za dušo. za pogret.
drgač pa: postmaratonska razmišljanja so mimo in zaključki so naslednji: v glavni tekaški sezoni (zima je dbest!!) bo treba:
1.izboljšat kondicijo (v fitnesu al pa bom doma mamo s foteljem vred prestavljala po bajti, nosila staro mamo v kovčku za violončelo po kamniških hribih in s ta zarjavelim kliotom na ramah tekla v bistrco)
2. ajn bishen se posušit - ne bi škodl
3. začet mal trenirat da nam taka počasna želva, použ al karkol je teh žvauc
4. pol pa naslednji cilj sežana en tko realen cajt 1:23
no, tok zaenkrat, se vidmo v Sežani.
Fotr ti pa me ne tok pogrešat k pol se mi čist preveč dobr zdi in mam kuj dva centimetra več in me sajmon ne doseže in je jezen in mi noče kupit plišastga losa v puloverju s švedsko zastavo