Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Evo, je ža za nami čudovit vzpon na prelepo Pohorje. Ker sem pozabil vključit stoparco na startu, že komaj čakam, da vidim kaj mi je ratalo. Okrog 50 min. bo menda? Obljubljal sem okrog ure, vendar sem presegel svoje želje.
No, pa je padla...magična meja :!: in že je tu nova :?: Svoj najboljši čas sem spravil iz 40.04 na 39.09 :laola Seveda se moram za uspeh spet zahvaliti Tini, ki me motivira s svojim enakomernim tempom in "vleče" do zadnje strmine. :clap: Vidim, da je tudi ona dosegla najboljši čas in za las zgrešila rezultat pod 40min. :clap: Kaj več se, glede na vremensko napoved, letos menda ne bo več dalo doseči :?: Lisica je namreč mimo :wink: in začenja se zima :!: Čestitam tudi vsem ostalim sotrpinom, ki so izboljšali svoje čase :clap: Pa spet nasnidenje naslednjo nedeljo :D
Aja :!: pozabil sem pohvaliti še Jerneja, ki se nam je pridružil tokrat prvič :wink: in ga je že polno na seriji fotk, kjer se postavlja s svojo lepo številko :D Jaz pa sem bil tokrat prehiter za fotografe in me ni na nobeni sliki s strmine :--( Pa drugič :wink:
Spet čudovit nedeljski vzpon.
Čeprav sem se ponoči zbudila od kašlja in kar lilo mi je z nosa :--( , mi je misel na Pohorje in prijetno druženje dala novih moči. :D :D :D
Tudi Tino ni bilo težko prepričati, da pojde z mano, čeprav je v soboto pretekla 30 km, in bi bil počitek še kako dobrodošel - vendar ne v nedeljo :nono:
Le Jure je poležaval v postelji v prepričanju, da vendar potrebuje en dan počitka (tudi v soboto je tokrat imel dvourni trening pri nogometu).
Vsekakor naj bo Pohorje v užitek :laola
Pričela sem počasi, teči skoraj nisem mogla. Bolj ko sem hodila, bolj sem čutila novo moč in uspelo mi ja prehiteti kar nekaj tekačev pred seboj in danes sem z veseljem ugotovila, da sem prišla na cilj z najboljšim časom doslej. :clap: :clap: :clap: 44.59
Tudi Tina je izboljšala svoj čas. :laola
Misel, ki smo jo prejeli na vrhu pove vse :
:"Ne odnehaj! Tisti, ki odneha nikoli ne doseže obale zadovoljstva."

Pa še čestitke vsem tekačem in tekačicam in doborodošlica novim :clap: :clap: :clap:
Zdravko, ti si pa itak zakon. BRAVO :laola :laola
Spet je bilo super.
Jožek in Lojzka nizata vesoljske rezultate.
Ganesh in Zdravko sta se vrnila po hitrem postopku.
Vere prehlad ni ustavil. Nekateri smo pa gor prišli
kar zdelani. In ko sem končno lahko prebral misel,
je pisalo: Ne odnehaj! Saj ne odneham kar tako.
In: Tisti, ki odneha nikoli ne doseže obale zadovoljstva.
Na Pohorju je zadnje zime ob nedeljah veliko zadovoljnih obrazov. :D
:laola
meža stane napisal/-a:Kašno je poročilo z proge je ledeno :?:

Stanje iz "prve roke" (takšno bo tudi jutri):

Do prve strmine iz gozda je brez snega in ledu- suho in "idealno za tek". Potem pa "bela pravljica". Snega (zmrznjenega) ni veliko in "ni sile". "Stopničke" so spolske, tako da (za ta hitre in počasne ki uporabljate stopničke) priporočam dereze (šprinterice). Se pa da (z dobrim profilom) "mimo spolskih stopničk" in brez derez.

lp. Zvone
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA