Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

jozafat
prijave 17, ki sem jih oddal v Medei bodo vnešene na listo vpisanih naslednjič (po e-mail zagotovilu iz Go), torej vesel trening naprej
za kulturni praznik lahko pridete še na Čaven iz katerekoli smeri - Predmeja, Lokavec, Stomaž - vreme bo, proslava tudi, torej...
se vidimo
Glede na to, da se prvič odpravljam na ta tek, nekaj standardnih vprašanj za tiste, ki ste se ga v preteklosti že udeležili:
- kakšna je trasa, je kaj klancev
- kje svetujete parkirati svoj osebni avtomobil

Hvala za pomoč.
Uporabniški avatar
 Radolca
ojla,
trasa je tek po mestu, malo po slovenski strani,..... je nekaj klančkov ampak res samo klančkov in prav toliko spustov :nono: od slovenske meje naprej so oznake kam se peljati do štarta. če boš dovolj zgoden, dobiš prosto mesto tik od štartu, drugače pa v bližnji okolici
 anab
V petek plačala 31€.
Včeraj opravila enourni lahkoten trening, tik pred domom pa se zapletla v pasjo vrvico in se zložila na asfaltu kolikor sem dolga in široka. Lastnica kužka je stala na eni strani ulice, kuža pa na drugi strani. Vrvico sem spregledala ..., lastnica pa je pričela s komentarji..."Ja, pogledam levo, tekač, pogledam desno tekač!!!??, Zadnje čase sploh ne morem več kužka ven peljati, ker se vas moj kuža prestraši in ne more kakat!"
Med tem, ko sem se z močnimi bolečanima pobirala iz tal, sem uspela izjaviti "Hallo, gospa???!!!
Hotela sem povedati, da grem v Gorico samo na izlet, ker je desno koleno precej boleče, otečeno, rahlo negibno in danes se že rdečina spreminja v modro in ne vem kakšno barvo še.
 Sagaris
Jaz bi vprašal kaj je s tem:
Na tekmi lahko sodelujejo tekmovalci včlanjeni v F.I.D.A.L.- W.M.A. in druge šprtne ustanove E.P.S. priznane C.O.N.I z vplačano članarino 2011.

Oziroma v nadaljevanju:
Nevčlanjeni tekmovalci lahko tekmujejo če doplačajo 5€... in če imajo zdravniško potrdilo za športno dejavnost.

Jaz sem rekreativen tekač, še 2 kolega bi šla, pa ne vemo kaj je zdaj s tem.

Vir: http://www.marciatorigorizia.it/immagini/eventi/maratoninagorizia2011.doc
Uporabniški avatar
 ROSI64
Sagaris napisal/-a:Jaz bi vprašal kaj je s tem:
Na tekmi lahko sodelujejo tekmovalci včlanjeni v F.I.D.A.L.- W.M.A. in druge šprtne ustanove E.P.S. priznane C.O.N.I z vplačano članarino 2011.

Oziroma v nadaljevanju:
Nevčlanjeni tekmovalci lahko tekmujejo če doplačajo 5€... in če imajo zdravniško potrdilo za športno dejavnost.

Kot kandidat se prijaviš na avtobus in greš z nami, potem vsi ti problemi odpadejo. :D

Več; viewtopic.php?f=3&t=17261
Uporabniški avatar
 jole
Sagaris napisal/-a:Jaz bi vprašal kaj je s tem:

Oziroma v nadaljevanju:

Nič, jaz sem se kar prijavil in plačal 15€, bom kar prišel brez zdravniškega potrdila, če bojo pa hotli met še 5€ bom doplačal....če lani ni bilo problemov tudi letos menda ne bo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA