Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

nana
Vreme napisal/-a:Moj bo tisti za 5h:00. Upam, da se bom končno uspel enkrat držati zajčka od štarta do cilja :)

Rajko, ne bi te rada strašila, ampak teli Veronski zajčki še nikoli niso imeli "pošlihtanega" tempa. Vsaj na začetku teka ne :D
Uporabniški avatar
 Vreme
Nana iz lastnih izkušen iz Garde sem pripravljen tudi na hitrejši tempo v začetku. Sicer pa je moj cilj, da pridem v cilj :lol:

Se pa mi je danes zgodilo nemogoče. Moje Mizunke ki sem jih šparal celo zimo za spomladanske dolge teke in tudi za Veronski maraton so me danes nabile v palec, čeprav sem z njimi opravil samo nekaj čez 700km. Očitno bom v Veroni tekel z starimi dobrimi Nikicami, ki imajo za sabo že več kot 1400 km. Upam, da bodo zdržale :mrgreen:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tokrat bi bil tudi jaz vesel, če bi prišel skozi z zajčkom za 3:45'
Vsekakor pa se bom trudil priti pred onim za 4:00'
Pustimo se presenetit :--( :mrgreen: :-- :D
 janzi
Prvič odhajam na maraton s ciljem le preteči razdaljo. Ne bo nikakršnega dirjanja za izboljšanje osebnih rezultatov, le uživati v teku in občudovati mesto Romea in Julije. V cilju se tako vidim v nedeljo nekje med 12.30 in 13.00 uro. Za kaj več pa na naslednjem, kje že.....

Se vidimo na startu pod št 1041 :D
Uporabniški avatar
 Vreme
Kar se tiče vremena smo lahko že malo bolj sigurni. Padavin naj ne bi bilo :D , delno oblačno bo, zjutraj okoli 4-6°C, dnevne od 9-12°C. Pogoji bodo kot izgleda odlični :wink:
Uporabniški avatar
 raf
Končal s printanjem certifikatov za maratonce, katere mam na vesti.....
Matr in že sem postal malo nervozen, ker sem spet v pričakovanju tako, kot v Lj. jeseni in se podajam na prvega, kjer ni dveh krogov....Suport bo tukaj skoraj nemogoč, ker je proga tako cik cak, da ne vem kam bi strateško umestil svojo suport ekipo.
Uporabniški avatar
 RoKo
Nekje okoli 30 km je najbližje od štartno ciljnega prostora. Če ti ni prepozno, je pa res speljano zelo daleč stran, lani smo se vračali ob reki.........
 janzi
Sem si malo ogledal potek proge in je "noro" cikcakasta. Za nekatere zna biti težava teči po najbolj idealni liniji :mrgreen: ,zlasti za tekače ki bodo šli na čas.
PROGA
Uporabniški avatar
 VICTOR
Danes bil pri 2 zdravnikih. Z izvidi EKG in laboratorija, ki so stari 2 meseca, VSI IZVIDI SO B.P. Nobeden mi ni hotel podpisati tistega obrazca(dolga zgodba)...

Mogoče kaki nasvet ?
 janzi
VICTOR napisal/-a:Danes bil pri 2 zdravnikih. Z izvidi EKG in laboratorija, ki so stari 2 meseca, VSI IZVIDI SO B.P. Nobeden mi ni hotel podpisati tistega obrazca(dolga zgodba)...

Mogoče kaki nasvet ?

Eno stran nazaj še enkrat poglej post od lonely kakšna pot ti še preostane do pridobitve spričevala. Sam sem tudi dvakrat poizkušal pri svoji osebni zdravnici, obakrat brez uspeha. Poslala me je z vsemi možnimi izvidi na medicino dela in športa, prijazna zdravnica požigosala in podpisala obrazec, plačal 42 Eur in to je to. Bojim se, da si že v časovni stiski, kar se tiče uradne potrditve spričevala. Mogoče ti bo sreča naklonjena in ga ne bo potrebno pokazati.

sandi111 napisal/-a:Dobil sem potrdilo o prijavi, zanima me ali je dvig štartne številke res mogoč samo v petek in soboto. Kaj je z nedeljo? lp vsem

Kolikor je meni znano je res možen dvig številk samo v petek in soboto. Najbolje da se dogovoriš z nekom, ki bo v Veroni že v petek oziroma soboto in ti dvigne številko v tvojem imenu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA