Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 pershing
Barb napisal/-a:
pershing napisal/-a:.... pa masaža bi prav prišla po teku :wink:

men pa že zdej :?

Barb zdej pa res pretiravaš. Pa ne kar na odprti sceni no :oops: :oops: kaj pa diskretnost :?:
Uporabniški avatar
 pementos
Jaz bom moral cakati do naslednjega tedna, da vem, ce grem ta vikend na sluzbeno potovanje.
Uporabniški avatar
 pegaz
Ej, mene tud matra, da je kr konc maratona.

Jaz šibam jutri v Dublin in me ne bo v LJ do druge nedelje. Vmes mislim tud mal trenirat, tako da bom lahko šel v Izolo. Mogoče pa tud v Palmanovo...? Ne vem, kaj bodo rekla kolena ;)

(recimo: "Lena rit, zmigi se!")

Prijava pa, ko se vrnem, nč prej.
Uživejte,
Pegaz :)
 dragons
A to pomeni da se TF seli v Palmanovo.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Lucko ma kaj hoces saj smo že doli.Alora bomo manđarili makarone ora njoke.Vseeno samo, da bo dobro in okusno.Italijani tako ali tako imajo radi spagete.
Alora sem se prijavil kmalu, ko je Ero objavil to stvarco.Sedaj pa da začnemo jovo na novo novim ciljem naproti.Imas vse pri roki mali maraton potem lahko zapravis ves denar.Je vse skonto ce ne bos kupil v Palmanovi potem ne bos nikoli.A bele pa so bele in to kakšne hudica.So slonk imajo krasen "karakter" :oops: :lol: in toplo ducso. :oops: :lol: :wink:
Sedaj bo Tekaški forum začel podirati vse meje, ki stojijo med državami in bo stvar internacionaliziral.Kaj bo to folka tam doli.To bo norišnica od same zabave.
Sedaj bomo pa mi okupirali Palmanovo, oni so nam Trst mi bomo pa njim boljše polovice iz Palmanove :oops: 8) .
To bo letelo kot sneta skira.To bomo šli kot bi po ledu letel.Sam če bo zdravje pol bo vse.
Se vidjamo se slišimo itd.
ČAO!
 Lučko
:D Dijo mijo tole si pa naložu za ene dve šajtrge. :lol:
Ma normalno maratone, kome si kjami gremo gledat kebele in mandžarat makarute. ADJAMO V PALMANOVA, VIA TF :laola FORZZA TF :laola
Uporabniški avatar
 mihaperme
Jaz sem se tud že prijavil :lauf: . Že kr zdejle vprašam, če me bo kdo v Lj. pobral, k rabim prevoz. PLEASE
Uporabniški avatar
 MatjazV
Alora grrreeemmmooo! Prijavljen!

L.P.

MatjazV

P.S.

Kaj pa masaža? Sem še zmiraj razštelan od LM.
Uporabniški avatar
 pegaz
Hej, evo še zadnje, še tople novice!

Jest sm tut prjavlen!
(Miha, sej zdej pa že veš, kako dobit kufe pr carinikih, ne?) :twisted:
Tko da greš lahko mirno z mano. Placa mam še za mene + 3.
Prijave zbiram po povratku z Dublina (po 7.11.)
Kaj vem, kolk majo irci interneta - ziher tisto morje slabo vpliva na bite.
samotni otok, pih!
;)
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 mihaperme
pegaz napisal/-a:Hej, evo še zadnje, še tople novice!

Jest sm tut prjavlen!
(Miha, sej zdej pa že veš, kako dobit kufe pr carinikih, ne?) :twisted:
Tko da greš lahko mirno z mano. Placa mam še za mene + 3.
Prijave zbiram po povratku z Dublina (po 7.11.)
Kaj vem, kolk majo irci interneta - ziher tisto morje slabo vpliva na bite.
samotni otok, pih!
;)
LL, Pegaz :)

Hudo. Najlepša hvala, bom zdej bolj pozoren da bom kufe spil v Palmanovi :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 janika
Klavdija in jaz sva se danes na poti na sončno 8) POlhograjsko Grmado pogovarjali, da bi tudi midve šle v Palmanovo, da podreva enkrat svoje rekorde na 21 km. :arrow:

Mimogrede vreme na Grmadi je bilo prečudovito 8) , tako da se je videlo daleč naokoli celo do Nanosa in mogoče celo nekoliko dlje do Palmanove. :D

:arrow: Ker bo to moj drugi tek na 21 km, se skromna in želim teči manj kot 2 uri. Grem se prijavit, potem pa bomo videli. Zmaga je naša tko al tko.

Lp
Janika & Klavdija

:laola
Uporabniški avatar
 Staša
A probamo napolnit bus, da se bomo na poti tja lahko dovolj skoncentriarali na tek 8) , na poti nazaj pa da bo žur, pa da gremo za analizo na 10 kg njokov s tartufi in deci terana vsi :wink: ?

Se mi zdi, da bi nas znalo bit dovolj... Dejte se zainteresirani pripisat...

1. Staša :wink: sedež 13
Uporabniški avatar
 Barb
Mislim,da bo šlo tudi kar nekaj članov Poletove ekipe-Fotrrrrrrr :?: :?:
Uporabniški avatar
 Fotr
Staša napisal/-a:A probamo napolnit bus, da se bomo na poti tja lahko dovolj skoncentriarali na tek

Barb napisal/-a:Mislim,da bo šlo tudi kar nekaj članov Poletove ekipe-Fotrrrrrrr

Če bomo pa res avtobus zrihtal, :!: je pa to enkratno in bom šel zraven, še posebno, če bi avtobus peljal v Palmanovo preko mejnega prehoda Rateče... :oops: Saj so Udine blizu. Samo malo še počakam s prijavo..da se nekatere zadeve zbistrijo...tudi dr. Škof je rekel, da bi morali tja, samo počakam, da se dogovorimo... :shock:
Uporabniški avatar
 MatjazV
HOJ!

Absolutno podpiram predlog, da se v Palmanovo odpravimo organizirano (čoporativno), z busom torej. Glede na trenutno stanje prijav, kot lahko vidimo iz prispevkov na dotično temo, se ni bati, da bi bus ostal napol prazen. To bo obenem še ena priložnost več, da se TF-jevci spoznamo (predvsem z novopridruženimi člani) in da našim sosedom z združenimi močmi pokažemo kaj zmoremo (paprikazmorem Press).

Iz lastnih izkušenj vem, da je strošek enodnevnega najema busa nekje med 50.000 in 60.000 sit. Morda bi z dobrim pogajalcem iztržili še ugodnejšo ponudbo.

Torej, AKCIJA!!!

L.P.

MatjazV
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA