Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 vencelj
Sedaj, ko mi je znana pot s Pivke do vrha Korena, sem še enkrat prebral EčOtovo poročilo na drugi strani te teme...drugače je brati nekaj, ko veš, o čem piše.
Jaz etape delam v bolj prijaznem vremenu, poleg tega se vračam na izhodišče, ker zelo nerad koga obremenjujem z logističnimi problemi.
Orijentacija je v kopnem seveda bistveno boljša, le en haklc je: nekaj sto metrov od Jurišča naprej se odcepi steza v levo, označena je z Knafeljčevimi markacijami, ki so v snegu prekrite. Te markacije označujejo lokalno planinsko pot na bližnji hrib in za VKP niso merodajne. Na tem razpotju sem se kar nekaj časa odločal, po karti mi leva varianta ni bila všeč, a sem pogrešal rumene oznake. Zadevo sem preveril in svojo pot podaljšal za cca 1,5 km. Sedaj vem :!:
Poročilo prenašam še v to temo, da bo vse na enem mestu: http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... a-vkp.html

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 EčO
EčO napisal/-a:Ne glede na to, da sem jaz bolj človek navdiha in je pri meni večinoma vse bolj na "horuk" bom tokrat najavil datum za tek na celotni VKP že veliko v naprej. Dne 27.3.2011 se prestavi ura na poletni čas in s tem se zvečer konkretno podaljša dan. Torej:

1. Sobota 2.4.2011. Rezervni datum za primer res slabega vremena
2. Sobota 9.4.2011.

Vsi tisti ki imate interes, si torej zabeležite ta dva datuma že danes.

Vse sotale podrobnosti bodo objavljene pravočasno.

Do takrat pa se selim na raziskovanje kakšne druge podobne avanture.... :D

Takole! Zadnje čase je poplava takšnih in drugačnih ultra dogodivčšin. Jaz sem tole najavil že kar nekaj časa nazaj in jo nameravam izpeljati.

Torej :!: :!:

Dejstva ki so fiksna:
- Sobota 2.4.2011
- Start Železniška postaja Pivka
- Cilj Železniška postaja Postojna
- Oskrba na trasi 2 x (zagotovljeno z moje strani). Možno bo oddati opremo, hrano in pijačo, ki bo čakala, prvič Gorenje Jezero (cca 30. km) in drugič Nova vas (cca 60. km)

Dejstva, ki se uskladijo:
- Ura starta (z moje strani ni problematična niti pozna nočna ura oz. zgodnja jutranja ob 1.00 :mrgreen:
- Organizacija prevoza iz starta na cilj.

Če kdo namerava tole oddelat, pričakujem predloge.
Uporabniški avatar
 EčO
[quote="noteko"]Sicer je tole malo off, ampak, 2.4.2011 je na Uncu Maistrov tek :)[/quote

Škoda, ker ni na trasi VKP. Bi planiral tako da bi ga "usput" odšprintal". Vmestni interval :lol: :lol: .

Poleg Zajca še kdo??
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Celotna pa itak, čeprav je april za nekaj mesecev prej, kot sem računal.

:nono: , bom počakal, da bo dan daljši...ne bom ponoči lutal naokoli.
Moj plan je za poleti.

LP, vencelj

...in bom štartal "normalno" uro, ne prej kot ob 5 uri...

lp
vencelj napisal/-a:
vencelj napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Celotna pa itak, čeprav je april za nekaj mesecev prej, kot sem računal.

:nono: , bom počakal, da bo dan daljši...ne bom ponoči lutal naokoli.
Moj plan je za poleti.

LP, vencelj

...in bom štartal "normalno" uro, ne prej kot ob 5 uri...

lp

Oj, Vencelj, takrat se tudi pridružim (z velikim veseljem!), če se mi vklopi v "urnik". Ta termin, ki ga pa predlaga Ečo mi pa tudi paše. Se fino vklaplja med moje plane. Le ura me dela nemirnega......Ečo, Zajc?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA