prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!

:) Kako naj rečem, da se ne ponavljam? :) Aja, v četrtek je golada ob 1700. Pot je prijetno mehka in kopna. :) (preverjenodanes PRESS) Zadnji občutki, da morda malo zebe zagotovo izginejo na polovici kock. ;) Za bolj zmrznjene na klancu za sisije, zagotovo pa vsi švicamo na vrhu egometra. :)

Lp, oranzni slon

p.s.: Kaksno hitro analizo na slovanu bi pa tudi lahko izvedli. :)

p.p.s: In njegova mastnost Bajsi bi se tudi lahko kaj oglasil, da pogledamo kaj je pridelal pozimi. :P
Po stotih letih pridem tudi jaz na Golado! In ne samo na analizo, celo tekla bom ...
Tako da vsi tisti, ki imate zlomljeno nogo ali zvit gleženj, tudi vročino ali prehlad, vas boli hrbet ali ste pretrenirani? ... v glavnem tisti, ki bi lahko imeli moj tempo :-) pridite. :-)

No, mal heca.

Pridem. LP,Sončka
Ej, super!
Sonček - ček, dobra družba - ček, čvek - ček!
Pridem tečt!
Sem tud za anaLizo, na poljubnem kraju!

Ooooo, party party party!
(Četrtek je dan za ocvrtek PRESS!)

Še en klicaj!
Rekordna udeležba na Goladi. Tokrat nas je bilo kar 5. Pretekli smo in potem na toplem tudi analizirali.
predvsem smo ugibali, kdaj pridete na plano tudi pomladanski tekači.
Ali bolje, kdaj se spomnite tudi na to čudovito progo.
Hoj,

tek je potekal po protokolu, analiza je bila izključno tekaška.
Razšli smo se s prijaznimi pozdravi.
:-)
Ampak sej ni da bi izgubljali besede.
Družba je bila moška (prijetna, prijazna) in bala sem se, da bom partybreaker in da me bodo nejevoljno čakali in me priganjali. Glede na to, da nisem Golade tekla že uff časa, sem se včasih spraševala, kako mi bo spet uspelo pretečt Egometer. Pa je kar šlo: Jusuf in Savo sta odbrzela naprej, Pegaz nama je z Razyjem delal družbo in govoril - kar je zelo dobra metoda, kako razstrest sotekača, da ne misli na težave pri teku. Tako da je Golada minila kot blisk, pa ne zato ker bi hitro tekli.
V glavnem super je bilo ...
Če še kdo pride na Golado, pa prinesem še kakšno sladico: ker za 5 tekačev se mi še pečice ne splača vžgat! :-)
Dragi moji,

Namesto poročila, malce bajanja a la Jusuf:

Sončka napisal/-a:Pegaz nama je z Razyjem delal družbo in govoril - kar je zelo dobra metoda, kako razstrest sotekača, da ne misli na težave pri teku. Tako da je Golada minila kot blisk, pa ne zato ker bi hitro tekli.

Pegaz je govoril, ker je bil cel teden zaprt u lukno in se pogovarjal sam s partnerjem z LCD nasmehom. KONČNO kak živ osebek, ki zna tudi kaj nazaj povedat!

Pokorno javljam, da je Egometer minil brez posebnosti, povsem regularno. Za lačne tračev oz. flauž pa lahko povem, da smo imeli na tapeti bomboniere in je Razy spet potrdil, da je najbolj galanten vitez daleč naokoli (itakdasampožrevsebombonekerSONČKApaženedelatega PRESS) :)
(pegazpojetriinpotemostalespravinaomaro PRESS)
(čeverjameš PRESS)

Sončka napisal/-a:Če še kdo pride na Golado, pa prinesem še kakšno sladico: ker za 5 tekačev se mi še pečice ne splača vžgat! :-)

HALO??? ITAK da se ti splača! Še posebej, če smo Goladarji med temi petimi!

No, dragi moji, akcija se je začela. Pridete kaj naokoli naslednji četrtek?
Pogreša vas in vam vsem želi

Lep let,
vaš Nedvomnojvoda Pegaz :)
  • 1
  • 223
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA