Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 miciM
Pri nas v mestu ni zmeraj čarobno, pločniki so sila dolgočasni, če ne pada sneg ali sije sonce, jaz se kdaj prešvercam tudi na bus, :roll: .
Obožujem pa kolo, ni ga bolšga prevoznega sredstva za po mestu.

:wink:
Uporabniški avatar
 Loni
miciM napisal/-a:Pri nas v mestu ni zmeraj čarobno, pločniki so sila dolgočasni, če ne pada sneg ali sije sonce, jaz se kdaj prešvercam tudi na bus, :roll: .
Obožujem pa kolo, ni ga bolšga prevoznega sredstva za po mestu.

:wink:

No, zjutraj, ko grem od doma, je itak še tema, pa se dolgčasa niti ne vidi, popoldne si znam pot nazaj že kako popestriti, temu primerno tudi precej podaljšati.
Uporabniški avatar
 vencelj
Zakaj včasih lepim novice o t.i. marginalnih športih, kot npr. o lednem plezanju in turnem smučanju??
:arrow: menim, da so ti športi povsem enakovredni "velikim" športom in bi si zaslužili enako pozornost, kot npr. žogobrc, F1 ali smučanje :!: Ali so uspehi naših plezalcev, turnih smučarjev (med njimi je nekaj dobrih gorskih tekačev) ali deskarjev kaj manj vredni???

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 EčO
vencelj napisal/-a:http://goyourownway-vencelj.blogspot.com/2011/02/resitev-ni-popolna-abstinenca.html
(preden komentirate, preberite celoto... :wink: )
Lp

Vencelj :clap: :laola
Uporabniški avatar
 zajc
vencelj napisal/-a:http://goyourownway-vencelj.blogspot.com/2011/02/resitev-ni-popolna-abstinenca.html

Bilo je čisto preprosto. Za novo leto sem spil 3 steklenice piva, skratka za tiste čase "nič posebnega". Naslednji dan sem imel zaradi tega rahel glavobol ("mačka") in sem si rekel: "Tega se jaz več ne grem..." Od takrat nisem popil niti kapljice alkoholne pijače. Od tega je že več kot 3700 dni.
Uporabniški avatar
 miro
Ker jaz nisem imel kulture pitja, sedaj abstiniram že kakih 14 let.
Vencelj,te popolnoma podpiram pri odločitvi,za sodelovanje v akciji!
Miro
Uporabniški avatar
 StaraKost
Popolnoma abscinenca mi se zdi bedarija. Alkohol je v razumno majhnih količinah hrana ali celo zdravilo, tudi za športnike. Noben me ne bo prepričal, da je deci rdečega po dobrem kosilu/večerji lahko škodljiv. Ali občasni kozarec, piva po teškem treningu, ravno obratno.
Tisti, ki ni sposoben ostati pri enem kozarčku naj rajši poišče razloge pri sebi in ne v alkoholu, ker od tako majhne količine še noben ni postal alkoholik :D .
In kot je že povedano, stvar jev kulturi pitja, tako kot v kulturi prehrenjevanja.
Uporabniški avatar
 dexi27
Se moram strinjat z zgoraj napisanim. Tud jaz en čas nisem pil nič, no zdaj pa spijem kak kozarec dobrega rdečega vina, al pa kako pivce in mi nič ne škoduje :roll:
Uporabniški avatar
 Tengu
se strinjam z obema,problem je le pri nekaterih posameznikih ki jim ta "kozarček" lahko odpre "Pandorino skrinjico"...v tem primeru je edina pametna rešitev popolna abstinenca :D
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA