prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Po dolgem času spet zraven - ja, Rožnik je zakon :clap:
Ampak spet sta me sotekača zapustila sredi poti, Vid na vrhu in Jana v Mostecu - mogoče se moram pa malo zamislit :wink:
Analiza pasala - sem že dala v koledar praznični K-Rožnik čez 14 dni :laola
No, drug teden se pa tudi vidimo :D
Ja KRožnik je res zakon.... :lol: :lol: :lol: ...migamo in se lepo imam... :D :D

cenzura... :ignore: :ignore: Čez štirinajst dni bomo sedaj že klasično analizo pri Maratoncu malo razširili in si privoščili še kakšne čevapčiče, pleskavice, ... pač kar komu odgovarja.... :D :D

Upam, da se pikaže še kakšna izgubljena duša KRožnikarja in v to kategorijo spada tudi sam njegov ustanovitelj.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Toliko za enkrat in ne pozabiti na Krožnik, ki bo naslednji teden.... :D

cau
Nazadnje spremenil AVI, dne 16 Mar 2011, 10:25, skupaj popravljeno 1 krat.
AVI napisal/-a:bo čez 14 dni praznični KRožnik, saj bo že tretje leto odkar se je druščina Tekaškega foruma prvič zbrala in zakrožila po KRožniku. :D

Avi, kako si pa prišel do tega datuma? Ker če me spomin ne vara, se je začelo na en zelo deževen septemberski torek :lol:
Cormi napisal/-a:
AVI napisal/-a:cenzura :ignore: :ignore:

Avi, kako si pa prišel do tega datuma? Ker če me spomin ne vara, se je začelo na en zelo deževen septemberski torek :lol:

:lol: :lol: :lol: mojmu koledarčku se je čisto "sfuzlalo" ....ojojoj....ja res se je vse pričelo 18.9.2007....tako, da mi ni čisto jasno od kje in kako.... :lol: :lol: :lol: ....ampak saj je vseeno....si bomo pa kar tako malo privoščili... :D :D :lol: :lol: :lol:

....sem malo popravil prejšnji post, da slučajno ne bom širil "krive vere"... :lol: :lol:
AVI napisal/-a:....ojojoj....ja res se je vse pričelo 18.9.2007....tako, da mi ni čisto jasno od kje in kako.... :lol: :lol: :lol: ....ampak saj je vseeno....si bomo pa kar tako malo privoščili... :D :D :lol: :lol: :lol:...

... za obletnico tvojega prvega K-Rožnika :wink:

Ja, se vidi da sem na bolniški :( in mi je mal dolgčas :lol: .
Upam, da se vam pridružim že naslednji torek, čez dva tedna pa sigurno.
Teli moji treningi so se malo drugače zasukali od planiranega ...
Zgleda me še kr neki časa ne bo na kRožnik.
Danes v planu intervali... do Rožnika pridem šele v četrtek.
No pa en dan se menda že srečamo ...

Lepo tekajte gor in dol :clap:
Bom zamenjala, sam v nedeljo je Sežana pa bi bli četrtkovi intervali mal preblizu nedelje :mrgreen:

Naslednji torek pa peljem kolegico na začetni tečaj teka, h Urbanu...
Pol pa menda res že pridem kej na kRožnik, če me bote še hotli :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 256
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA