Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 RoKo
Tale tehnika dela čuda. Eni so se iz Unca kar preslikal v Vipavo. :D :laola
Uporabniški avatar
 muc
Odličen tek sicer priznam, da je blo kr vroče, očitno še nismo navajeni na poletne temperature, ampak drugače pa vse tako kot mora biti!..pohvala organizatorju in tnx. vsem sotekečem za družbo in dobro voljo! :laola

aja pa še posebna pohvala nekaterim, ki so isti dan opravili kar z dvema tekoma...Obi & co :clap:

p.s....rezultati

http://www.filipides.net/index.php?opti ... &Itemid=68
Uporabniški avatar
 mušnica
Samo ena pripomba - kje hudiča ste tokrat pustili burjo :argue: :argue:
Enkrat, ko bi prav prišlo malo osvežilnega vetra - in v Vipavi ne piha :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, evo, še moji vtisi iz Vipave...V glavnem prvič pretekel dve tekmi v enem dnevu in ni mi žal 8) , vsaj nisem zaradi težkih nog prehitro štartal, tako, da že študiram kdaj bom lahko ponovil vajo... :shock: :oops: ne glede na pristaše oz. nasprotnike mojih novih tekaških podvigov... :-- :)
Drugače pa zadovoljen z mojim tekom, sicer ne vem natančno zakaj mi je po 4 km drastično padla hitrost ali zaradi druge tekme ali vročine, ki je bila neusmiljena na vipavskih ravnicah, no kokrkoli že, prave moči za hitri konec ni bilo :nono: :lauf:, vendar sem vseeno v začasno last dobil pleh...muc :cast: :cast1: Dokaz hranim v mojem slikovnem arhivu...
Lepa prireditev, maloštevilčna vendar dobra :TF) družba, v tej vročini se je na koncu prav prilegel sladoled (moj prvi letos)... 8), tako, da še se bom vrnil v Vipavo :clap:
Čestitke vsem in še posebej mucu (za stopničke v absolutni kategoriji, muc, drugič pa ne čakat Mirkota, pa bo medalja še bolj žlahtna...) za odlične rezultate ter Lauferju za slike...

Lp! :wink:
 vlado
Lepo organiziran tekmovalni tek, skratka bilo je super pa če tudi smo vsi pogrešali
malo svežine. Čestitam Aljoši za dober rezultat ,istočasno se zahvaljujem Lauferju
za lepe slike . V nedeljo pa v Senožeče. lp
Uporabniški avatar
 muc
Obivankenobi napisal/-a:Ja, evo, še moji vtisi iz Vipave...V glavnem prvič pretekel dve tekmi v enem dnevu in ni mi žal 8) , vsaj nisem zaradi težkih nog prehitro štartal, tako, da že študiram kdaj bom lahko ponovil vajo... :shock: :oops: ne glede na pristaše oz. nasprotnike mojih novih tekaških podvigov... :-- :)
Drugače pa zadovoljen z mojim tekom, sicer ne vem natančno zakaj mi je po 4 km drastično padla hitrost ali zaradi druge tekme ali vročine, ki je bila neusmiljena na vipavskih ravnicah, no kokrkoli že, prave moči za hitri konec ni bilo :nono: :lauf:, vendar sem vseeno v začasno last dobil pleh...muc :cast: :cast1: Dokaz hranim v mojem slikovnem arhivu...
Lepa prireditev, maloštevilčna vendar dobra :TF) družba, v tej vročini se je na koncu prav prilegel sladoled (moj prvi letos)... 8), tako, da še se bom vrnil v Vipavo :clap:
Čestitke vsem in še posebej mucu (za stopničke v absolutni kategoriji, muc, drugič pa ne čakat Mirkota, pa bo medalja še bolj žlahtna...) za odlične rezultate ter Lauferju za slike...

Lp! :wink:

Obi hočemo fotko kot dokaz! :wink:

Drugač je pa res, da sem bil prvič na tem teku in sem imel mal problemov z pravilno traso in zato sem moral enkrat res mal Mirkota počakat ampak mal pred ciljem sta me pa pustila zadaj, kot da bi bil jest parkiran...čestitke Tomažu in Mirkotu za super finish!!! :clap:

p.s.
predvsem sem pa vesel, da sem spoznal spet par novih TF obrazov :wink:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Jah muc, ne znam vstaviti slike :oops: :shock: :roll:, za kakšne inštrukcije bom zelo hvaležen... :wink:
Uporabniški avatar
 muc
Obivankenobi napisal/-a:Jah muc, ne znam vstaviti slike :oops: :shock: :roll:, za kakšne inštrukcije bom zelo hvaležen... :wink:

Obi tud jest nisem glih ne vem kakšen heker ampak se mi zdi, da pri pisanju posta spodaj pod možnosti "shrani, predogled,potrdi" klikneš "Naloži priponko" izbereš iz mapce v kateri je fotka počakaš in klikneš vstavi v vrstico in se ti prenese na post...mogoče obstaja še kakšna druga varianta...pa veliko sreče :wink:
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Evo muc, narod naš dokaze hrani... :D 8) , hvala za navodila :cast: :clap:
Priponke
VIPAVA_2.jpg
en pleh...
VIPAVA_2.jpg (68.94 KiB) Pogledano 3279 krat
VIPAVA_1.jpg
pa še en pleh in vino...
VIPAVA_1.jpg (65.26 KiB) Pogledano 3282 krat
 kovit
Obivankenobi napisal/-a:Evo muc, narod naš dokaze hrani... :D 8) , hvala za navodila :cast: :clap:

:rol: :rol: pleh je popoln...
glede na rezultat sem bil sprva kar malo presenečen...glej ga hudiča je šel pod 38.
Potem pa... dolžina 8,37 km :rol:
Po sliki sodeč si se najbolj potrudil pri sončenju... :D
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
kovit napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Evo muc, narod naš dokaze hrani... :D 8) , hvala za navodila :cast: :clap:

:rol: :rol: pleh je popoln...
glede na rezultat sem bil sprva kar malo presenečen...glej ga hudiča je šel pod 38.
Potem pa... dolžina 8,37 km :rol:
Po sliki sodeč si se najbolj potrudil pri sončenju... :D

pleh je že popoln, ampak ni v trajni lasti... :nono: :hello: :)
Drugače mi je pa Garmin nameril 8.63 km, no vseeno manj kot 9 oz. 10 km, tako, da še bo treba trenirati...No, ja sončenje je bilo neizbežno... :oops: :oops: 8)
 kovit
Obivankenobi napisal/-a:Drugače mi je pa Garmin nameril 8.63 km, no vseeno manj kot 9 oz. 10 km, tako, da še bo treba trenirati

Ja ja še ene pet let pa bo :)
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
kovit napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Drugače mi je pa Garmin nameril 8.63 km, no vseeno manj kot 9 oz. 10 km, tako, da še bo treba trenirati

Ja ja še ene pet let pa bo :)

ma ja Kovit, časa imam dovolj 5 let, 10 let, enkrat bo že... :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA