prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!
spela* napisal/-a:Jusuf in oranžni slon,
hvala vama za vabilo. V četrtek imam v načrtu intervale in žal mi verjetno oboje (Golada + intervali) ne bo zneslo (ker je start Golade nekoliko prezgodaj :D ).

Khmm, khmm, jaz ne vem kaj si se dogovarjala s slonom ampak jaz o uri nisem rekel še nobene in tako ni časovnih težav in izgovorov. :) Razen, če te je strah Golovca. :) :roll:

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a:Jusuf in oranžni slon,
hvala vama za vabilo. V četrtek imam v načrtu intervale in žal mi verjetno oboje (Golada + intervali) ne bo zneslo (ker je start Golade nekoliko prezgodaj :D ).

Khmm, khmm, jaz ne vem kaj si se dogovarjala s slonom ampak jaz o uri nisem rekel še nobene in tako ni časovnih težav in izgovorov. :) Razen, če te je strah Golovca. :) :roll:

Lp, Jusuf

Potem pa predlagam start med 18.00 in 18.30, ko opravim z intervali. Razen če te je strah teme v gozdu. :twisted:
Uf, eni so pa začeli resno trenirati! :clap:
Pa še posladkom po kosilu so se odrekli. :shock:
Načeloma meni predlog 17:00 stadion in 18:00 Golada ustreza (če le ne pride kaj vmes in zamudim). MiciM, odhod iz najinega konca ob 16:40?
Hoj!

:) @ Razy, hvala za časovnico. :)
@ spela* :) Za teman gozd je ob 1800 prezgodaj, torej me ne bo strah. :)
@ MiciM obljubi, da ne boš potem scagala zadnjo sekundo , 8)
@ binoni moj prijatelj orazni slon je enkrat med mlaskanjem priznal, da so novinci na Goladi zelo slastni. Torej, nič straha in kar junaško v četrtek na štart. :twisted:

He, he, se pozna, da bodo kmalu trojke, pa radenci ter ostala tekaska "romanja". :D

Lp, Jusuf
spela* napisal/-a:Uf, eni so pa začeli resno trenirati! :clap:
Pa še posladkom po kosilu so se odrekli. :shock:
Načeloma meni predlog 17:00 stadion in 18:00 Golada ustreza (če le ne pride kaj vmes in zamudim). MiciM, odhod iz najinega konca ob 16:40?

OK, te poberem na avtobusni, kar pripravi žeton ali tisto čudo namesto njega :lol: :lol: ,

Jusuf: tobrt ne bom scagala, do zadnje sekunde ja pa res še kar nekaj časa :-- :--

:wink:
No, a bo kdo kaj napisal, ste še med živimi? :twisted:
Jaz sem prav zadovoljna: po intervalih 10-krat 400 metrov kar nekaj sekund hitreje od pričakovanega tempa sem zmogla še Golado. Sicer ne v času pod 55 minut, kot so ga žgali ta prvi - ampak ti so večino intervalov prešpricali in varčevali moči za hrib. :--
Moji prvi letošnji intervali. Še sem živ. In potem še klasična Golada. Sej počasi bo pa še kaj iz mene letos, če se mi bo dalo. Do trojk in Radencev tako ali tako ni druge alternative, potem pa še 3atlonski izzivi.
Tudi to, da nas je teklo 5 na Goladi je menda rekord, vsaj letošnji.
Ja tudi jaz nisem "scagala", neredila nekaj intervalov, odtekla golado in bila vesela, da sem spet enkrat tekla po Golovcu. Ja šlo je pod 55min.
Družba pa super

:wink:
Hoj!

He, he, tole bi imel za pripomnit o tokratni izdaji Golade:
- Razi je napisal odličen razpored,
- spela* se je zapisanega tudi držala zelo dosledno,
- miciM ni scagala, čeprav je morala sama vlečt v hrib,
- cresci je imel sredi hriba dovolj svežo glavo za prevajanje,
- sam se moram opravičti speli* za motenje med intervali.

Lp, Jusuf
Pozdrav!

:) Tudi ta teden ima četrtek in z njim pride tudi Golada. :) Štart je ob običajnem času. Razy, prosim časovnico. ;) Moja malenkost bo ta teden predvidoma manjkala, Naj to ne bo izgovor za zabušancijo. :twisted:

Lp, oranzni sklon ;)
Če že mam komando, predlagam
17:00 intervali Kodeljevo, 18:00 Golada,
da ne bomo nedemokratični ponujam tudi alternativo:
16:30 intervali Kodeljevo, 17:30 Golada.
Naj se glasovi zbirajo.
  • 1
  • 226
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA