prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Tuareg
Nekateri ste sneli škrniclje z glave, za rožicami so se pokazale še lepše
ročice, lepo od vas. Sam sem včeraj dve uri podil kamelo po vseh treh
dimenzijah, ker ni šla v okvirček. Na koncu je sicer uspelo, je pa morala
žrtvovat košček repa...

T.
Uporabniški avatar
 ero
Z* napisal/-a:Nekateri gojimo to navado že dolgo, pa nas še nihče ni okaral. :lol:

nekateri pa kar skozi tebe pogledajo, ko jih pozdraviš
:shock:

in potem ga v drugem krogu za nalašč ponovno pozdravim.

in potem me sotekačica okrega, češ "pusti ga pri miru, saj vidiš, da noče odzdraviti!"

jaz bi bil rad pa le prijazen :roll:
Uporabniški avatar
 Fotr
Tuareg napisal/-a:... Sam sem včeraj dve uri podil kamelo po vseh treh
dimenzijah, ker ni šla v okvirček. Na koncu je sicer uspelo...

Tudi pri meni so bile težave, da sem svojo debelo glavo spravil med 80 pikslov. :D
Uporabniški avatar
 runner
Vceraj sem se srecal s Benotom pred halo Tivoli. Povedal je da je opazil da je kar nekaj smerokazov unicenih. (kreteni) :x Nazalost sem se tudi sam preprical v to. Znaki niso vec na drvesih (naravorstveniki) ampak na ubogih stebrickih katere lahko zbrcajo in unicijo veliko lazje kot ce bi bili na drvesih. Predlagam da se organiziramo in vsako toliko obnovimo oznacbe in na ta nacin pomagamo da se to vzdrzuje. Kaj mislite?

runner
Uporabniški avatar
 milkec
Ja to je res! Še ena zadeva pa je, da se kolimetrske oznake ne ujemajo najbolje! Bi bilo tudi to treba preveriti!

Najboljši primer je orančna proga, ki naj bi bila dolga 6,3 km. Pa je od zadnje oznake do cilja najmanj 500 m. To pomeni, da je proga daljša ali pa da je oznaka prekmalu.

Drugače pa bi bilo treba te znake vsaj 1x mesečno preverjati, če ne 1x tedensko. Sem za to, da vsi stopimo vkup in mi ni problema popravljati znake!
Uporabniški avatar
 Dule
Tekaški forum ne rabi več moje reklame (imamo majčke zato), zato sem se tudi jaz polepšal in pomladil ... :lol: :lol:
 Nataša
tole sicer spet na paše sem...ampak okej...
Ero, še enkrat hvala za majčko, takoj sem jo preizkusila in letela na Primoža (kjer bo mimogrede tudi gorski tek marca) in glej no glej - postavila rekord. Majčka dela čudeže, po moje me je ponos nesel!
Uporabniški avatar
 5rca
AndrejaT. napisal/-a:Evo, tlele je en moj pikčr v ekšn na Dolskem

Andrejka ... a ti zmeri miže tečeš? :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ma, kaj bi se dalu te vase slike nekako montirat na forum! V nasi sluzbi so glede obiskov nekaterih web strani tako zatezeni....
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
A je v bliznji prihodnosti v nacrtu kaksen skupni lauf po poljanah Tivolija in Roznika?!?
Erova ideja o laufu po mojem predavanju (cca. 21.00) ni slaba in je zelu na mestu; vsaj kar se mene tice.
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
5rca napisal/-a:
AndrejaT. napisal/-a:Evo, tlele je en moj pikčr v ekšn na Dolskem

Andrejka ... a ti zmeri miže tečeš? :)

Ma, mi je tko lepo pr teku, kukr pr..... :oops:
Uporabniški avatar
 Z*
Andrejka ... a ti zmeri miže tečeš?

Kaj gledaš Andrejko, poglej raje reveža za njo - ko je videl, da ga deklina še v spanju prehiteva, si je kuj začel trgat številko s sebe ... :P
Uporabniški avatar
 5rca
Z* napisal/-a:
Andrejka ... a ti zmeri miže tečeš?

Kaj gledaš Andrejko, poglej raje reveža za njo - ko je videl, da ga deklina še v spanju prehiteva, si je kuj začel trgat številko s sebe ... :P

:) :) :)

res se je zasekiral pa si jo dol skor snel :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA