prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ja, tokrat je bilo opazno, da se približuje maraton (Dunaj), saj punce izgleda pridno počivajo... :D

Kljub vsemu se nas je zbralo 8 tekačev in tekačic, ki smo oddelali KRožnik v še lepem vremenu. Na štart prišel tudi BojanA, vendar je bilo to vse kar smo ga videli...potem se je samo še pokadilo... :wink:

....seveda je sledila obvezna analiza :drink ...ja, prišel je poletni čas...

P.S. Cormi tokrat naj ti bo, samo da boš na Dunaju letela... :D :D ...hec, ti samo uživaj in z nasmehom... :D
Pridna dekleta in fantje.

Iz dokaj zanesljivih virov sem izvedel, da sta dve dekleta naredili skupaj 19 km :shock: z vmesnimi intervali :oops: in to z različnimi supergami. :lol: :lol:

Počasi imam občutek, da bova s spelo* zamenjala nalogi :lol:
namesto jaz njej zajček, bo ona meni. :clap: :clap:
ROSI64 napisal/-a:Pridna dekleta in fantje.

Iz dokaj zanesljivih virov sem izvedel, da sta dve dekleta naredili skupaj 19 km :shock: z vmesnimi intervali :oops: in to z različnimi supergami. :lol: :lol:

Počasi imam občutek, da bova s spelo* zamenjala nalogi :lol:
namesto jaz njej zajček, bo ona meni. :clap: :clap:

Kdo pa so ti tvoji viri? :shock:
Očitno so dobro informirani, ampak podatek je napačen. :lol: Dve dekleti sva skupaj naredili kakih 37 km (vsaka dobrih 18). :--
Glede menjavanja superg pa ... saj veš, recesija ...
spela* napisal/-a:Očitno so dobro informirani, ampak podatek je napačen. :lol: Dve dekleti sva skupaj naredili kakih 37 km (vsaka dobrih 18). :--

Skupaj je bilo mišljeno; vsi teka, vsi intervali / osebo :-- (samo drugač se bere) :lol:
Enkrat za spremembo sem kar precej tekal, tako da v zadnjih štirih dneh za 37km in glede na moj nivo pripravljenosti... no ja, recimo samo, da je bolj pametno, da si vzamem kaj počitka. Bom pa z veseljem prišel po prvomajskih počitnicah poslušat kakšno zgodbo iz Dunaja.
Danes sem odtekel še eno klasiko. V nasprotju z večino prejšnjih K-Rožnikov sem bil danes precej spočit. Kljub lepemu vremenu na K-Rožniku ni bilo veliko ljudi, temperature pa znosne. Štart pred Halo Tivoli. Že pri začetku ograde ZOO-ja je bil vmesni čas zelo vzpodbuden 16:30. Pritiskam in mi kar gre. Vročina ni prehuda. Na vrhu Rožnika sem v 28:25, kar je moj daleč najboljši vmesni čas na tej točki. Sledil je le še spust z vmesnim vzponom mimo križa, kjer sem uspel stisniti. V cilju sem zadovoljen, s svojim novim najboljšim časom 35 min 11,66 s. Končno sem dobil občutek da spet lahko zares tečem, vse kar je bilo prej, če si to priznam ali pa ne, je bilo bolj ali manj sprehajanje.
Tudi za ostalimi je uspešno zaključen K-Rožnik. Čeprav sem še vedno v peš sekciji, je vseeno fajn, v nasprotju z Bojanom bi se verjetno zmotila pri štetju tekačev, se vidi, da so trojke blizu. Zaključili smo seveda rojstnodnevno obarvano.
Slika

Druge slikce so tu:
https://picasaweb.google.com/lonimak/Lo ... 4871070370

PS Štikle so tudi prišle pogledat :wink:
...sicer sprva nisva ranvo vedela če se nama bo tokrat uspelo priključiti karavani KRožnika, ampak na koncu se je le izšlo (hvala, ker se me počakali :) )....

seveda ponovno super KRožnik, smo dobili pa še obisk z gorenjskih koncev, tako se je matej-jethro, malo razgledal po ljubljanskih hribčkih... :D

..na koncu pa še presenečenje tortica "de la Loni"...slastno, da ni kaj...njam...njam...za zraven pa še grenivka...in kaj bi si človek še želel :?: :D :lol: ...zborček Krožnika, pa je seveda zapel: "Vse najboljše zate, ...." :lol: :D

Hvala Loni za dobrote in res vse najboljše predvsem pa zdravja... :D
  • 1
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA