prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

raziskovalec napisal/-a:Če že mam komando, predlagam
[b]17:00 ...

nedemokratični ...

... alternativa ...

16:30

Uf, Razy ... tale tvoja definicija demokracije in izbire me pa bolj spominja na ... naše politične stranke?
A pol gremo spet na intervale? Super, sem se pa ravno spraševala, ali naj grem danes na intervale ali naj to prestavim na jutri in danes odtečem kaj drugega. Jutri torej. :D

Aja, vsekakor sem za prvo možnost, ker 16:30 je absolutno prezgodaj zame.
Evo prvi glas za prvo varianto.
Če ne bo več protestov, mnenj, bo le ta tudi demokratično sprejeta. :clap:
Če bo pa ljudstvo tekalo po stadionu in Golovcu takrat ko mu bo to všeč, izven zaukazanih termionov, pa oblast tudi ne bo ugovarjala. :wink:
Prejšnji teden je bil Golovec - verjetno zaradi kratkotrajne ohladitve- prazen. Danes pa se je poznalo da poletje in pa trojke prihajajo. Sam sem odtekel eno čisto polžje počasno regeneracijsko varianto, saj zaradi včerajšnjega močnega treninga na K-Rožniku nog skorajda nisem čutil. Ker sem torej tekel počasi, sem res lahko užival.
Evo, trojka Špela*, creski in moja malenkost je uspešno končala načrtovano in preživela.
Špela* je v klanec opravila še nekaj razgovora s creskim, sam pa sem pa bolj molče kresal za njima, dol je šlo pa lažje.
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a: kresal za njima ..
... dol je šlo pa lažje.

Bi rekla, da je kvečjemu obratno. :--
(A nismo rekli, da ne bomo o politiki in politikih? :lol: )

Joj Špela*, zelo sem se držal nazaj in nisem napisal da smo reformirali intervale, ne da smo šli levo ali desno varianto, in molčal sem o vseh golobčkih na poti, pa vseeno vidim, da se mi je malo zatipkalo :cenz:
Senator Razy
Hoj!
:twisted: Pojavila so se določena namigovanja, da Golada ta teden odpade (golada nikoli ne odpade le gostuje kdaj pa kdaj v drugih prostorskih koordinatah). Moram povdarit, da so to samo zlobna namigovanja brez osnove. :)
Drage moji in poceni moji tudi jutri se dobimo in zašpinimo eno Golado. Smer in tempo so stvar dogovora. ;) Za uro je odgovoren dragi nam senator. :D

Lp, jusuf
Golada bo, timing štarta pa prepuščam demokratičnemu dialogu.
Predlogi:
17:00
17:30

18:00

Osebno preferiram odebeljene čase. Če ne bo odziva štartam-o ob 17:00.
Oj!

Tudi jaz preferiram odebeljena časa, bolj tistega 17.30. Ampak name se ni treba preveč ozirati, ker pridem sicer vsekakor, ne vem pa še, ali bom tekla Golado tudi fizično ali pa le v duhu (fizično pa le nekaj km po stadionu). V vsakem primeru počasi, ker ...
1. čutim rahle bolečine v stegenskih mišicah po včerajšnjih intervalih (razy, nenamerno sem šla še hitreje kot prejšnjič :D )
2. menda ni dobro, da bi na trojke prišla utrujena - v tem primeru me bo Jusuf dobri dve uri in pol (optimistična varianta) sekiral (jaz pa ne bom prišla niti do diha, kaj šele do besede)
Dragi Goladarji,

Prav lepo vas je bilo danes zopet, po dolgem časi srečat. Fajn ste videt.

Jaz sem ubrala kontra smer.....po stari navadi. Noge sem imela kar težke, ne gre in ne gre (nove superge niso nič bolj turbo). Lovorike letos ne bo....če sploh še kdaj bo. Pa saj niti ni važno. Še vedno zelo rada tečem, zame je to pravi "odklop". Po včerajšnjem dežurstvu mi je današnji lahkoten tempo prav sedel.

Ajda me je pa najbolj presnetila. Huh....kako je že velika. Pa luškana, pravi cukrček.

Se vidimo na trojkah. Sem v sekciji "slinar" (to je podvrsta zelo počasnega polža :D )
Znani filozof je nekoč dejal: Važna je pot.....ne toliko cilj :wink: Jaz, ki nisem znan filozof, pa rečem: Važno je, da ni poškodb, vse ostalo je samo še zabava.

Pa se še vidimo.
eggy
Hoj!

Dan zmage je že skoraj za nami in čas je za novico. Tudi po zmagi je na vrsti četrtek in z njim nova Golada. V demokratičnem duhu predlagam, da bi šli eno levo. :) Za časovnico pa bom zaposlil dragega nam senatorja. :)
Seveda na posebno željo izvajamo goado tudi izven običajnih terminov. :) Ja, lahko bi se reklo skoraj po naročilu. :D (zavsetistekivamobcetrtkihneznese PRESS)

Lp, Jusuf
Evo, konstantni vprašalnik glede časovnice.

raziskovalec napisal/-a:Golada bo, timing štarta pa prepuščam demokratičnemu dialogu.
Predlogi:
17:00
17:30

18:00

Osebno preferiram odebeljene čase. Če ne bo odziva štartam-o ob 17:00.
  • 1
  • 227
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA