Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Komunala? Pa menda ja ne? Brežice so cele polepljenje z vsemogočimi plakati, pa ne verjamem, da jih je komunala lepila. Pa tudi pospravila jih verjetno ne bo. :(

No ampak če je zakon tak, potem ga je pač potrebno spoštovat. Žal... :(

Konkurenca bo na dan Brežiške prireditve močna. Polek DM-a, smo sedaj dobili še MC-jev tek. :(

http://www.mc-brezice.si/tek.htm

Nič, jaz se bom trudil pa še naprej širil dober glas za NGU tek, če pa lahko še kako drugače pomaga v Brežicah pa javite. ;)

Mimogrede, na katerem stadionu v Brežicah se bo teklo? Tistem pri ekonomski šoli ali tistem pri tehničnih?
Dogajanje na stadionu bo vse prej kot dolgočasno, saj bo na stadionu tudi polno ostalih aktivnosti in »ponudb«, ki imajo skupne cilje v športu, zdravju, humanitarnosti in prijateljstvu. Tako bo na prizoriščih potekala tudi znana vseslovenska akcija zbiranja plastičnih zamaškov. :D :D

Torej: :!:
Ne zamaška v smeti, odvij ga s plastenke, daj v vrečko in prinesi ga na stadion v času prireditve. :D
ROSI64 napisal/-a:Dragi moji,

dobili smo možnost SMS DONACIJ preko Mobitela! Vsak Mobitelov uporabnik lahko pošlje sporočilo na 1919 (geslo: ZPMS) in donira 1 EURO!

Trudimo se isto narediti tudi za Si mobilove uporabnike!!!

NAJLEPŠA HVALA ZA VAŠ DOPRINOS K SREČI NAŠIH JUNAKOV :clap: :clap:

Čakam na si mobil, pa takoj tipkam :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Pozdravljeni :D

Imamo potrjene vse stadione in ure pričetkov, ki se nekoliko razlikujejo od prvotnih.

- DAN 1 – petek 3. JUN 2011 (16:00) HRASTNIK
- DAN 2 – sobota 4. JUN 2011 (16:00) BREŽICE
- DAN 3 – nedelja 5. JUN 2011 (16:00) CELJE
- DAN 4 – ponedeljek 6. JUN 2011 (16:00) MURSKA SOBOTA
- DAN 5 – torek 7. JUN 2011 (16:00) MARIBOR
- DAN 6 – sreda 8. JUN 2011 (16:00) SLOVENJ GRADEC
- DAN 7 – četrtek 9. JUN 2011 (16:00) KOPER
- DAN 8 – petek 10. JUN 2011 (14:00) VIPAVA
- DAN 9 – sobota 11. JUN 2011 (16:00) KRANJ
- DAN 10 – nedelja 12. JUN 2011 (10:00) LJUBLJANA

V Ljubljani se bo dogajalo na stadionu Kodeljevo ob 10h dopoldan. :D
Čebelca, zadeva je kar ažurirana :D Vem, da je znesek zastrašujoče nizek, a nismo niti pričakovali visokega. Ljudje ne zaupajo preveč temu načinu donacije, zato jih bo 99% plačalo na samem dogodku! Zadali smo si, da bodo ti otroci prejeli po 2000eur pomoči (skupaj torej 20.000), in od tega ne odstopamo za nič na svetu!!!
Verjemem v dobrosrčnost našega naroda...verjamem v nesebično pomoč nas malih ljudi...verjamem, da bomo skupaj naredili nekaj nepozabnega in dali tem revežem novo luč upanja!

Prav danes sem bil z enim izmed teh otrok in lahko samo povem - para se ti srce! Kaj takega, da se v Sloveniji dogaja! Noro :(

Torej, več nas bo, prej bomo uresničili naše cilje!
Čebelca, ti pridno letajo naokoli in trosi informacijo o tem dogodku :D

Hvala ti!!!

Žabc
Ne, ne, ne gre za to, da je številka nizka.
Gre za to, da sem v soboto nakazala simboličen znesek, kot obljubljeno, pa že tri dni buljim v številko, ki se noče in noče spremenit. :(
Zdej pa ne vem ali sem si narobe številko zapomnila, pa je v tej že všteto moje malo nakazilo, ali sem jaz kaj zamutila z nakazilom ali pa...vam nekdo ...KRADE! :shock: :evil: ;)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA