. Kdor je tekel Plitvice, ve da je to zelo dober čas za to progo, ali kot je povedal spiker "svetovni rekord" Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
. Kdor je tekel Plitvice, ve da je to zelo dober čas za to progo, ali kot je povedal spiker "svetovni rekord" tekačica88 napisal/-a:Na smemo pa pozabiti omeniti tudi, da je bil absolutni zmagovalec 5km preizkušnje v Plitvicah 2011 Slovenec Borut Zupet, ki je tudi odličen duatlonec kluba Inles Riko Ribnica in tudi državni mladinski prvak v duatlonu.
, žal tega ne vem, sem bil v času podelitve še na maratonski progi
, prehrane
in vsega kar v dobro pripravo na maraton seveda sodi...
, in še preden se zaveš, že stojiš na startu in se sprašuješ
, 6 km kar dobro navzdol..., potem pa se začne 12 km vzpon, ki se kar nekako noče končati
. Pa vendarle..., klanec mi ni povzročal prevelikih problemov, ravno tako ne spust. Ko sem že mislil, da sem na iskrem vrancu
, se je proga ponovno postavila pokonci, tekaške, pa so zamenjali koraki pešca. Kriza je bila kar dolga...
, nekje 8 km.., potem pa sem se vprašal???... in tekel do cilja... Počakal brata
, katerega je pobralo še nekoliko bolj in veselje je bilo kot vselej nepopisno. Zdaj še dan ali dva uživancije, potem pa spet na trening...saj veste...načrti... Aja čas...4.36...čustveno...LP iz Bihača 
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA