Tudi Vipavo smo zaključili,

kar oddahnil sem si,

saj sem imel glede organizacije določene obveznosti skupaj z Matejem.
Dopoldan je minil nič kaj obetajoče, saj sem stalno nekaj obiskoval WC, pa še v Vipavi sem dvakrat letel na Petrol. Ne vem kaj je bil vzrok, saj nisem čutil da sem nervozen, mogoče je pa telo to v podzavesti čutilo. A ko smo začeli laufat je to na srečo minilo.
Naj začnem najprej z pohvalami:
-pohvala gre našemu neutrudljivemu Janezu Markoviču, ki skrbi da postavi in pospravi vse stvari (šotori, mize, klopi,...), ki so potrebni za nemoten potek projekta, med tekom pa še suportira tekače
-pohvala Blanki Pratnemer, njenemu možu in Bebi Ščap, ki skrbijo za vse tekoče zadeve med prireditvijo (prijave, donacije, prodaja,..) in vedno pomagaja postavljat in pospravljat stvari na prireditvenem prostoru
-hvala danes Blažu Slaparju, Grb-u in AVI-ju, ki so namesto mene pretekli maraton in poskrbeli, da kljub poškodbi gre stvar naprej
-hvala vsem ostalim, ki ste nas prišli spodbujat, pozdravi in tudi kakšen krog naredit. Vesel sem, saj ste prišli nekatere tekačice in tekači, ki ste mi zelo blizu
-hvala županu Ivanu Princesu, ki nas je prišel pozdravit in donirat sredstva kljub vsem obveznostim, ki jih ima
-navsezadnje tudi našemu Mateju, ki je imel danes zaradi poškodbe drugačne obveznosti
Hvala še enkrat vsem. Jutri pa nadaljujemo v Kranju