dogovori in pogovori o dogodkih in druženjih TFjevcev v Savinjski dolini

Moderatorji: editor, dusan

Uporabniški avatar
 lojzeP
Tudi jaz sem bil danes, ups, včeraj, v Prekmurju, pa nisem nič "zalutau" - seveda, ker tudi tekel nisem. :wink:
Sem se pa vozil okrog tistih koncev, in bi se sigurno oglasil, če bi to vedel - pa kdaj drugič, ko prideta še Ančka in Lizika. 8)

2x NLP

P.S. čestitke Poldi za odličen tek :clap:
Uporabniški avatar
 editor
In zgodba se nadaljuje, bi lahko rekli.

Kaj bi naj to pomenili, pa v nadaljevanju.
Spet je nedelja in najbolj aktivni člani TFSS smo se zbrali na
analizi včerająnjega Martinovega teka v Radencih.
Mene osebno še sedaj boli čeljust od smeha seveda, ko sta Poldy666
in Mateja pripovedovala dogodivščine teka. Nato so sledili predlogi
za nadaljno delo naąe podružnice, ki vam jih tudi razkrivamo:

:arrow: izdelava načtra tekaških prog TFSS ( design. tisk...)
rok izdelave 30.12.2004, če bo le možno.

:arrow: pridobivanje novih članic in članov in njihovo vklučitev na
svetovni splet.

:arrow: zaključna zabava ob koncu sezone ( letno poročilo, zabava ob ľivi glasbi,...)

:arrow: končna realizacija tekaške kolekcije ( telovnik ) TFSS. Sklepčno je bilo sprejeto, da gre kolekcija v izdelavo.

:arrow: predlog himne TFSS ( glasba, besedilo)

:arrow: predstavitev nove praproti TFSS na zaključni prireditvi.

:arrow: Na piknik TF v Logarsko dolino se pošlje dva člana ( Poldy666 in Editor)
ostali pridejo na obisk v soboto (kdor bo pač uspel)

Sedaj se je potrebno še samo potruditi za 100% realizaciji! :D 8) :D

Imejte se skrajno lepo!

editor :twisted: :twisted: :twisted:
Nazadnje spremenil editor, dne 07 Nov 2004, 21:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Barb
Hudo kakšna organizacija,......bomo pamagali pri realizaciji :clap: :cast:
V slogi je moč :!:
Uporabniški avatar
 dusan
Ja načrti so kar veliki, ampak čisto realni. Sproti bomo obveščali člane TF
kako napredujemo.
Seveda bomo zelo veseli vsake pomoči.

Barb, danes sem zvedel, da si velikokrat v našem koncu. Ko imaš namen zopet obiskat naše kraje, nam prej sporoči, da preživimo kakšno uro skupaj (čebelji pik).
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Mami, tole si pa lepo zapisala. Nisem vedel, da si takšna tajnica.
Ambicij in načrtov, nam res ne manjka. Analiza je bila fantastična. Novoletni program, pa bo zelo pester. Ideje so bile nore. In že komaj čakam, da vas vidim v uniformi. Zajčice, bodo še posebej vesele.
Jutri pa že komaj čakam rekreacijo. Koreografija in glasba sta pripravljeni. :twisted: Uživajte! (amore mio, vas čaka) :D :D
Lep pozdrav od AKCIJE! :D
Uporabniški avatar
 editor
poldy666 napisal/-a:Živjo!
Mami, tole si pa lepo zapisala. Nisem vedel, da si takšna tajnica.
Ambicij in načrtov, nam res ne manjka. Analiza je bila fantastična. Novoletni program, pa bo zelo pester. Ideje so bile nore. In že komaj čakam, da vas vidim v uniformi. Zajčice, bodo še posebej vesele.
Jutri pa že komaj čakam rekreacijo. Koreografija in glasba sta pripravljeni. :twisted: Uživajte! (amore mio, vas čaka) :D :D
Lep pozdrav od AKCIJE! :D

Ti bom dal jaz mami, bo še katera mislila, da sem
na ono stran obrnjen. :? :? Ni sile, vem kaj si mislil.
Jutri pa spet rastur!
 tomaztt
no, saj ni blo tak hudo! Poldy? malo si bil prehiter pa si mimo znaka odletel...haha
no, v opravicilo organizatorjem...res je bilo bolj slabo oznaceno...tezava je v tem da gre tu bolj za pohod kot tek...pa vecina je domacinov in poznajo pot...ostali iz drugih krajev Slo so pa ze veckrat bli tam...
ker poznam organizatorje osebno bom naslednje leto sigurno pomagal pri organizaciji tako da se Poldy vec ne bo izgubljal...pri Hodosu pa res nisi bil...do tja je vec kot 40km iz Bratonec kjer je bil cilj...
sem vas pa vsaj spoznal....Marjana se posebej ker sva skupi laufala...keri pa ma slikce iz radenec??? a mi jih posljete?
lp od prekmurca Tomaza
Uporabniški avatar
 editor
tomaztt napisal/-a:no, saj ni blo tak hudo! Poldy? malo si bil prehiter pa si mimo znaka odletel...haha
no, v opravicilo organizatorjem...res je bilo bolj slabo oznaceno...tezava je v tem da gre tu bolj za pohod kot tek...pa vecina je domacinov in poznajo pot...ostali iz drugih krajev Slo so pa ze veckrat bli tam...
ker poznam organizatorje osebno bom naslednje leto sigurno pomagal pri organizaciji tako da se Poldy vec ne bo izgubljal...pri Hodosu pa res nisi bil...do tja je vec kot 40km iz Bratonec kjer je bil cilj...
sem vas pa vsaj spoznal....Marjana se posebej ker sva skupi laufala...keri pa ma slikce iz radenec??? a mi jih posljete?
lp od prekmurca Tomaza

Po tem kar smo slisali na analizi je blo kar hudo!
Kmalu bi ga ugrabili :D , povozili :D , napili :D ...., pa vse vasi se začnejo na B.
Mogoče bodo pa drugo leto celo štartne številke......
 tomaztt
poldy pa res nima srece! kak mu je blo hudo...eh, saj bo... :D
Uporabniški avatar
 lucy
Živjo,

Poldy sam pa res nimaš sreče!!! Vedno pride neki, da ne gre tak, ko je treba.

P.S.: drugič boš mogu kompas sabo vzet :-D
 Lučko
Lučko napisal/-a:Poldy, en majčken nasvet za "akcijo": v začetku finiš, pol pa hitreje, hitrej...

:oops: :oops: :oops: No pr Poldyu sm tud jz mal za...u s tistim "majčkenim nasvetom". :roll: Fnt je nasvet tanajzares vzel, pol ga ba ni blo moč zaustavt. :shock: No na carin bi ga že vprašal za "zdravje". :lol:
PS
Kva čem mu drugič svetvat :?: :roll:
PSS
A bo to soboto kej AKCIJE v SSTF (kje, kdaj...) :lol:
 djandy
ja kaj naj recem za prvic ,sem nov clan tko ,da niam kej veliko za povedat.Ampak tale poldy666 je pa zelo zagret tekac .Mislim hrvate je prehitel na domacem terenu no brez besed sem . :D Kr u nase konce trenirat bo najbols ,cestitam za drugo mesto pa lep pozdrav 8)
Uporabniški avatar
 editor
Akcija v soboto bo! Napišem detajle ko pridem iz službe.

Zadeva stoji takole. Na mojem zelniku se je od ne vem kje
porajala želja, da bi sobotni trening malo podaljšali. Tako bi za
tiste malo bolj zagnane trening trajal 2. uri ali 20km. No tu nekje!
Za tiste malo manj zagnane pa recimo polovičko proge. Potem, pa
skupna analiza. Glede proge se zanesem na Poldya, da bo nekaj
naštudiral!
Zbor je pred Rimsko nekropolo v Šempetru v SD. ob 15. uri v soboto seveda.
Vabljeni vsi zagreti za tek, tudi poškodovani!

Pripombe in pritožbe zaželene.

A ja pa še to! djandy lepo pozdravljen v naši podružnici

Uporabniški avatar
 editor
Lučko napisal/-a:PSS
A bo to soboto kej AKCIJE v SSTF (kje, kdaj...) :lol:

Lučko prideš neeee, ga bomo malo srali na analizi!
Mogoče se še kdo opogumi, ki ni iz naših koncev :!: :lol:

djandy
ja js sem sedaj tud ful zagret tekac tako ,da poldy666 pazi se me ,ce se slucajnoma kje srecama das za pijaco.Aja pa cestital bi ti za prvo mesto na 60km v Logasrki D..Ti si cist divji ej.Upam da sem prvi cestital .Sej vam pravim vsi prite trenirat k nam bo se vsaj kej dogajal .AKCIJA.Pa sej vsi sportniki smo v filingu a je tko.lep pozdrav . 8) :D
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA