prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

spela* napisal/-a: Jaz bi raje kasneje, z željo po intervalih pred hribom ali po hribu, če bo še kdo za ...

Naj opozorim, da je jutri na Kodeljevem zopet cooperjev tekaški preizkus. Predvidevam, da le ta ugodi tudi največji želji po intervalih. :) (lahkogrešdvakratšetkrogov PRESS) :D

Lp, Jusuf LS
Jusuf napisal/-a:Hoj!

spela* napisal/-a: Jaz bi raje kasneje, z željo po intervalih pred hribom ali po hribu, če bo še kdo za ...

Naj opozorim, da je jutri na Kodeljevem zopet cooperjev tekaški preizkus. Predvidevam, da le ta ugodi tudi največji želji po intervalih. :) (lahkogrešdvakratšetkrogov PRESS) :D

Lp, Jusuf LS

Hvala za opozorilo! Morda je pa res čas, da zberem pogum in na Cooperju tečem 6 krogov, tako kot fantje. :)
Vseeno navijam za kasnejšo uro začetka teka. Saj dnevi so zdaj dolgi, mar ne? :D
spela* napisal/-a:
Hvala za opozorilo! Morda je pa res čas, da zberem pogum in na Cooperju tečem 6 krogov, tako kot fantje. :)
Vseeno navijam za kasnejšo uro začetka teka. Saj dnevi so zdaj dolgi, mar ne? :D

Ti se boš od teh Cooperjev in intervalov še znucala :lol: :lol: :lol:

:wink:
Hoj!

;) Moja zelena malenkost bo ob 1730 pogledala na štartno mesto in odvihrala v naključno (levo-desno) smer. :twisted:
@spela* lahko se dobimo na stadionu ob 1830, odtečemo 6 krogov, ti potem zagrizeš v hrib, moja malenkost pa proti domu. :)

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:@spela* lahko se dobimo na stadionu ob 1830, odtečemo 6 krogov, ti potem zagrizeš v hrib, moja malenkost pa proti domu.

Glede na to, da mislim, da je bolje (tako zame kot za druge), da do nadaljnjega teke v pogovornem tempu tečem brez družbe, je tole pravzaprav čisto dobra opcija. :roll:
Bom še videla, kaj bom, mogoče se pa celo ob 17.30 na startu pojavim. :roll:
Hoj!
spela* napisal/-a:Glede na to, da mislim, da je bolje (tako zame kot za druge), da do nadaljnjega teke v pogovornem tempu tečem brez družbe,...

Opa, spela* je pa nevarna. :) Je začela skrivoma vadit. :D Tole bo nekaj hudega ratalo. ;)

spela* napisal/-a:Bom še videla, kaj bom, mogoče se pa celo ob 17.30 na startu pojavim. :roll:

He, he, vseeno ni še čisto prepričana, da se upa sama v gozd Golovca (strahintrepet PRESS). :)
(senadaljuje)

Lp, Jusuf
  • 1
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA