prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Zajc in Pajo hvala. P.s.: kje so kakšni vodni izviri na poti, da ni treba toliko s seboj nositi? Pokopališče Vič in Žale imata gotovo kakšno štirno, kajne? Nisem gledal...
Biz napisal/-a: Pokopališče Vič in Žale imata gotovo kakšno štirno, kajne? Nisem gledal...

Seveda :D Pa še v Polju imaš trgovino. Zraven je tudi bife... so me že tudi rešili s kakšnim kozarcem vode :D
Sem strašno zadovoljna s sabo, da sem se v teh krutih vročinskih razmerah, ko se vse dni počutim, kot da bi bila bolna, spet lotila PST-ja. Za tek še nikdar nisem bila pokonci tako zgodaj in po vseh jutranjih opravkih mi je uspelo, da se spokam od doma v Šiški ob 4.30. Ravno ta zadnji čas, saj na razne take fore, da se "telo s časoma privadi na vročino" jaz ne padam, ker moje se prou gotou ne! Čez pet minut sem že zagrizla v uradni PST-jevski krog in ravno prvi svit mi je poblisnil za hrbtom, ko sem beton in asfalt pustila za sabo. Očarljive meglice so ždele na poljih, ptiči so nažigali, silhueta cerkve na Rožniku je bila obrobljena čisto roza, jaz pa sem povsem sama drobila skoz prijeten hlad. Nekaj čez pet na plano prilezeta dva Murgelčana, potem pa do Golovca skoraj nikogar. Tam sem nekaj čez 6 in ko jo maham čez breg, me sončni žarki prav slepijo skozi krošnje. Sem ter tja kak penzionist in ves čas prisotna misel "telih klancev je zmeraj malo več, kot pričakujem!". Res je spet tako, sem pa zato kot bi trenil v Fužinah, do Polja se pojavi celo kak naspidiran korak, tam pa se prične lov na vodo. Borih pol litra je že skoraj pri kraju, na nekem vrtu matram štirno, pa nič, trgovina je ob pol sedmih zaprta, mlekomat zgolj na kovance, zato s svojimi petimi evri nimam kaj. Morda bo v Jaršah odprt kakšen bar ... Figo je odprt. Naredim še zadnji rezervni požirek in računam na Žale. Tam se vsa porpurna vržem pod pipo, ura je 7 in že je za moje neprilagodljivo telo svinjsko vroče (22C). Osvežena pospešim do Dunajske, to pa je tudi vse. Od tam naprej iščem le še senco. Litostrojska se mi vleče kot vedno, hvalabogu se semafor na Celovški prižge ravno ob času in mi ni treba loviti zelene in "teči intervalov" na zadnjem kilometru. Še "Hladno pivo" zašpila udaren komad in krog je sklenjen. 3.14 in 10 minut (2km) od hiše ter nazaj, kar je za 10 minut slabši čas od zimskega, a to je dejstvo: pozimi laufam dosti hitreje, da me ne zebe! :wink:

Vsem pozdave od še vedno slane

Cici
Ja, saj res. Mogoče pa ni vročina neposredno kriva, ampak sem na teh poletnih tekih skoz mal/fejst dehidrirana. Sem se tud kar dobr uštela, saj sem bila prepričana, da me bo čakala kakšna kapljica okol Fužin. Zato sem si pa zdaj naročila Salomonov ta nov XT Advanced Skin 5 S-Lab Pack, pa bomo vidli, če bom potem kaj manj žejna. :drink

LP,cici
Od lani je nov 'pit-stop' tudi pitnik pri koseškem bajerju (resda na nepravi strani, ampak vreden obvoza). Za nujne primere (tudi wc) pa je možno zaviti tudi v bolnišnico v Polju.
če je težava voda, oziroma je vročina je dobro, če veš, da si podvržen dehidraciji imet s sabo camel bag, kjer je dovolj zaloge vode in še kak telefon imaš lepo spravljeni. tiste tri dodatne kg sploh ne motijo, ker itak dve kg med potjo popiješ.... :mrgreen:
Nimam izkušenj s temi camel bagi, ampak me zanima, kako je potem z zagotavljanjem čistoče. Recimo, da uporabljaš le za vodo, potem najbrž ni problem, za kake izotonične napitke pa najbrž ni priporočljivo?
si kupiš takega, ki je kvaliteten in ima antibateriski vložek ze v kompletu. jaz imam od Salomona in sem zelo zadovoljen. notri sem imel že tudi hidratne napitke in tudi vodo in do sedja nisem imel še nobenih težav, kar se tiče čistoče. Seveda po uporabi zadevo sprerem in čaka na novo preizkušnjo.
Ah, malce spremenijo barvo, tile mehi, to pa je to. Je pa res, da jih po vsaki uporabi sperem in posušim, fajn je imeti tisto krtačko za čiščenje cevke, pa ustnik parkrat razstavim. Imam 3 mehe, različno velike, trenutno kombiniram med dvema, Salomonov pa še čaka na premiero. Uporabljam samo ruzak.
spela* napisal/-a:Bi še kdo šel preteč PST naslednjo soboto ali nedeljo, z zgodnjim jutranjim startom?

O špelo smo pa z jutri zastrupli :-) No zajc bo sel sigurno :-)
grb napisal/-a:
spela* napisal/-a:Bi še kdo šel preteč PST naslednjo soboto ali nedeljo, z zgodnjim jutranjim startom?

O špelo smo pa z jutri zastrupli :-) No zajc bo sel sigurno :-)

Ne, niste me, samo grem potem v službo.
(Pa "zgodaj" je zame vseeno nekaj drugega kot za vaju z zajcem. :lol: )
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA