prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Helou!
Ne me jebat, da ta Golada še živi!?!
NM Bajsi gre danes eno totalno odfukano kvazi Golado.
Štart pri Žulčku, cilj ravno tako pri Žulčku in nadaljevanje v Žulčku.
Ej, Slonu jedan, kaj ko bi ti opustil tradicijo samo za danes in se mi pridružil ob šestih šarp?!?

Za nepoznavalce: Žulček?! Oštarija v golovški vukojebini s pomenljivim imenom "Pod Golovcem"
Pozdrav!

Bajsi napisal/-a:Ej, Slonu jedan, kaj ko bi ti opustil tradicijo samo za danes in se mi pridružil ob šestih šarp?!?

Eh, NM Bajsi, kje ste hodili do sedaj. :) Ja, ja, saj vem. :) NM. :)
Tradicije bi ne opustil, lahko bi pa kje nadaljevali skupaj. Za tisto vukojebino pa jaz nisem ziher kje je. (monogiimavukaabogamiijebine PRESS)

Lp, oranzni slon

p.s.: Lepo, da si se javil. Sedaj vsaj vemo, da še toplo ščiješ. :D
Bajsi. pšidi ti sharply ob 19:00 na cilj, pa gremo skupaj kaj popit (lahko tudi k Žulčku, če nam ga boš pokazal) al pa še prej na intervale, pa potem v najbližjo oštarijo.
Hoj, Golada je bila množično obiskana, bilo nas je več kot 3 in manj kot 5, se pravi 4, kar je pa že več kot samo množica.
Ker ni bilo v cilju Bajsija, nismo šli k Žuljčku, smo pa dobili žuljčke.
Super je bilo. Sem komi prlezla v hrib. :-)
Hoj, Golada je bila množično obiskana, bilo nas je več kot 3 in manj kot 5, se pravi 4, kar je pa že več kot samo množica.
Ker ni bilo v cilju Bajsija, nismo šli k Žuljčku, smo pa dobili žuljčke.
Super je bilo. Sem komi prlezla v hrib. :-)
Sončka napisal/-a:Hoj, Golada je bila množično obiskana, bilo nas je več kot 3 in manj kot 5, se pravi 4, kar je pa že več kot samo množica.

Pravzaprav obstajajo tudi prazne množice. :D :lol:
Ja, po dolgem času smo videli Sončko. Ki jo bomo zdaj menda bolj pogosto videli na Goladi. :clap:

Da sploh ne omenjam tega, da nas je bilo na cilju celo 6, to je pa že kar veliko, a ne. :)

(mene je vmes sicer nekaj zvijalo ... očitno ne smem jesti sladoleda pred tekom :oops: nič ne bo s pregrehami na Bledu :( :oops: )
V četrtek je spet dan za tradicionalni tek na Golovec. Start ob 18.00, da pridemo na cilj ravno pravi čas za to, da se ohladimo, še kakšno rečemo in si odpočijemo, preden nekatere od nas čaka še plavanje. :D

Tempo je pogovorni, intervalom na stadionu se tokrat odpovem, prav tako intervalom v hrib (plavanje je vsaj za začetnike utrudljivo). Ni pa nujno, da se jim odpoveste tudi ostali. Novincev ne grizemo. :D

(Jusuf, tokrat sem si drznila vzeti nekaj tvojih pristojnosti, ampak boš že preživel. :lol: )
Helou!
Jebačko!
Torej, ker ste se me fortnight nazaj tako zelo zaželeli vas danes definitivno obiščem in poskušam, ponavljam poskušam z vami premendrati en krog v stilu boja za preživetje.
Kakor sem zasledil, ob šestih na običajnem izhodišču.
Kako pa je sedaj z dostopom, ker kakor opažam tam nekaj rijejo?!
Bajsi napisal/-a:Kako pa je sedaj z dostopom, ker kakor opažam tam nekaj rijejo?!

Zaprta je Kajuhova med Zaloško in Povšetovo - tako da je bolje priti po Poljanski (ne vem, iz katere smeri sicer prideš).
Helou!
Kako zdaj!?
Pričakujem kakšno kritično javljanje, predvsem Špele, o Bajsijevi splošni tekaški nedojebenosti, saj je s svojo zašpehano pojavo ne samo motil videz lepih telesc Špele in Slončka temveč tudi motil utečeni ritem hitrih nog že omenjenih dveh.
V glavnem, Slonček je celo pot bodril Bajsija pri njegovi borbi za preživetje in napovedoval strog pristop k zapovedani tekaški reaktivaciji, Špela pa je veči del škrtala z zobmi in se s prisiljenim sočustvovanjem pridušala Slonovi prijaznosti.
Korak in dih ji je zastal le ob nemoralnem obnašanju Bajsija in Slona potem, ko sta metala opazke nasproti prihajajočim tekačicam malce starejšega videza (MILF-e) in popolnih telesc.
Svašta!
Ta četrtek Bajsija zelo verjetno ne bo, bo pa Slona držal za besedo in ga poklical, če bi vajo ponovila, npr. v sredo v poznih večernih urah, ko bo Slonova "slatka" mala že sanjala 40 zelenih slonov.
Bajsi napisal/-a:Helou!
Kako zdaj!?
Pričakujem kakšno kritično javljanje, predvsem Špele, o Bajsijevi splošni tekaški nedojebenosti, saj je s svojo zašpehano pojavo ne samo motil videz lepih telesc Špele in Slončka temveč tudi motil utečeni ritem hitrih nog že omenjenih dveh.
V glavnem, Slonček je celo pot bodril Bajsija pri njegovi borbi za preživetje in napovedoval strog pristop k zapovedani tekaški reaktivaciji, Špela pa je veči del škrtala z zobmi in se s prisiljenim sočustvovanjem pridušala Slonovi prijaznosti.

Glej no, kako se eni prilizujejo šefu Golade ... Upam, da naslednjič namesto Slona pride Jusuf, ki je malo bolj imun na sladke besede.

Ja, tudi ta četrtek bomo tekli. In spet predlagam start za 18.00. Bajsi, ti kar pridi.
Sončka napisal/-a:Hoj, pridem, ampak medtem ko boste vi švicali v hrib, bom jaz na štadionu tekla intervale - no nekaj intervalov. Če bo pa dež, me pa ne bo. LP, Sončka

Daj, Sončka, pridi, če bo bolj kislo vreme, jaz itak ne bi lezla v hrib po blatu. Mokra bom sicer danes na Kodeljevem tako ali tako (če ne pri teku, pa kasneje), tako da bi se ti pridružila na stadionu (če bo pa preveč padalo, greva pa na kofe :D ).
  • 1
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA