prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pa je vseeno šlo pod uro - morda celo prvič letos. :oops: :D
Jusuf nas je kar gnal, Razyju se pozna, da je že po nekaj dneh dopusta v odlični formi, Bajsi je pa zadnja dva tedna verjetno porabil za trening. In kaj sem mogla drugega, kot da sem sopihala v hrib in skušala držati vsaj varnostno razdaljo za Jusufom in Razyjem.
Bajsiju hvala za pir!
Spet je bila pogrešana Sončka ... jaz sem se pa že pripravila na navijanje na izzivu tedna ali meseca. :D

(Plavanje, ki je sledilo, je pa tudi čisto svoja zgodba. Ko so kar naenkrat premori med bliskom in gromom postali zelo kratki, sem bila tako hitro zunaj bazena kot še nikoli prej.)
Hoj!

Samo toliko, da se ne pozabi. :)
Zelo pridni so bili. :) Očitno se nikomur ni dalo delat intervale in so vsi složno zaštartali v breg kot, da je zadaj besni grozanski zmaj, ki je pobegnil s podstavka na mostu. :P In vso pot so čebljali. :shock: Kaj sem hotel? Res ne bi zgledalo, da sem celo pot tiho. :)
Torej, da ne dolgovezim. :) Lepo je bilo. Bajsi, hvala. Špela in Razy sta itak čisto divja. :twisted: Sončko pa razumem, da ni hotela desca čisto uničit. 8)

Lp, Jusuf
Helou!
NM Bajsi je tekaški fenomen.
Včeraj sem se spravil listat zapiske o
Goladi in ugotovil, da sem se resno nehal mučiti čez vse tiste "jusufkind" klance tam nekje konec 2006. Potem sem se naklepal nekaj Golad v 2007 (skupaj 50 km) in dokončno prenehal delati profit raznim proizvajalcem in prodajalcem športne obutve. Nekaj klikov po excelovi bazi mojih tekov je povedalo, da sem v zadnjih 4.5 letih premendral reci in piši 87 km (z besedo: sedeminosemdeset kilometrov).
In potem naredim veliki kambek, ki to sicer še ni, in skoraj pometem z vsemi temi tri, quatro, penta,...tlonci.
Svašta!
V glavnem, v enakem stilu bi lahko dahnili dol tiste silne krožnikovce, ki s svojimi nekaj deset več stranmi objav prekašajo našo Golado. Roko na srce, ce ne bi imeli Pajota, nam ne bi segli niti do jajc, ekhm, kolen!
BTW, kje pa je vse tisto žlahtno ženskovje, ki je lepšalo videz udeležencev. Do sedaj je bila z nami le spela*, ki pa žal,kljub vsej svoji zalosti ni mogla prekričati grdih ksihtov treh moških osebkov.
Kje ste bejbe, NM Bajsi vas pogreša!!
Hoj!

:) Virus pozabe je močan, ampak dragi moji tudi ta teden ima četrtek in z njim Golado. Program je običajen: ena golada -> kdor je pod uro gre lahko po koncu na pivo, kdor ni pa na oval sekat intervale. :D
@NM Bajsi, lahko ti samo čestitam za tvoj "kambek". :) Le tako naprej, da bova lahko na cilju rekla, kdor ni pod 50 mora sekat intervale. :twisted:
8) Izostanek deklet in žena je verjetno posledica tvojih in Pegazovih izostankov na goladah. :roll: Malo več resnosti in manj kibiciranja prosim. :) :D

Lp, Jusuf (mavasradvse)
Jusuf napisal/-a:@NM Bajsi, lahko ti samo čestitam za tvoj "kambek". :)

NM Bajsi, moram rečt, da sem čist impresioniran! 4,5 let si tekel tistih 87 km? A veš, kako dolgo se ultramaratonci matrajo s to dolžino? (sicer pa, v tem cajtu bi lahk mimgrede še bajto sezidal) :P

Jusuf napisal/-a:8) Izostanek deklet in žena je verjetno posledica tvojih in Pegazovih izostankov na goladah. :roll: Malo več resnosti in manj kibiciranja prosim. :) :D

Sam res, dekleta in žene, prosim za mal več resnosti in manj kibiciranja!
Sicer mi plašni fantje še muksnit ne upamo in potem se zgodi divji stampedo "pod 50".
Po možnosti po sistemu "Kidam, ustrahu, naljevo!"

Maham vsem srečnim tekačem,
Nadzadovojvoda Pegaz :)
Bajsi napisal/-a:In potem naredim veliki kambek, ki to sicer še ni, in skoraj pometem z vsemi temi tri, quatro, penta,...tlonci.
Svašta!

Bajsiman,
jest mislim, da je bil največji dosežek, da si šel brat 235 strani Golade :) :) in preživel!!
Drugač pa se spomnim našega teka z Barb okoli Rožnika, ko sem jaz videl tvoj taštrleće atletske hlačke, mi je bilo jasno, iz kakšnega testa si in da si je po Baronu Munchausnu en tak na nogo priklenil kroglo, da ni prehitro tekel.

Bajsi napisal/-a:V glavnem, v enakem stilu bi lahko dahnili dol tiste silne krožnikovce, ki s svojimi nekaj deset več stranmi objav prekašajo našo Golado. Roko na srce, ce ne bi imeli Pajota, nam ne bi segli niti do jajc, ekhm, kolen!

Tko se govori. Bravo Bajsi, ti si naš!
Hoj!

8) Kuga je zdej mucki? :) Je miška jeziček popapala? :D Nobene volje za preganjanje po Goladi nisem opazil. :twisted: Potem bo pa jok in stok ter škripanje z zobmi, da ni forme, kilometrov, rezultata ... :roll:
@pegaz : Dragi pod/nadvojvoda! Naj ti bo NM Bajsi za svetal zgeld. :) Po vseh silnih kilometrih v zadnjih letih najde še čas, da nam pride pokazat, kaj je to tekaški fenomen in talent. In za zraven še kibicira. :D Pa na analizo se tudi spravi. :) (sajminitrebavečnamigovatdaprivlecikljusetečt PRESS) ;)

Lp, Jusuf
Helou!
Kuga, koga ne bo?!?
Jest jutri pridem!
Upam, da tudi vse tiste pupe, ki jih že dolgo ni bilo.
Kaj pa ti Bor? Lahko bi kakšno rekla na temo velikih povratnikov.
Jusuf napisal/-a:Hoj!

8) Kuga je zdej mucki? :) Je miška jeziček popapala? :D

Eni si ne upamo preveč klobasati ...

Bajsi napisal/-a:Jest jutri pridem!

Vem, da nisi imel mene v mislih. :( Ampak vseeno pridem. :--
Ampak dragi Jusuf! :!:
Ne vem, ali se staraš :shock: ali pa ješ premalo česna. Ali pa morda želiš ustvariti zmedo, ravno ko smo zadeve na Goladi končno spravili v red? :twisted:
Kdaj nas pričakuješ na zbirnem mestu, nisi napisal. Naj vsak po svoje kroži tam po Golovcu, med medvedi, divjimi prašiči in Jusufom?
Ali pa bo ob 18h v redu?
Nazadnje spremenil spela*, dne 11 Avg 2011, 09:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Helou!

spela* napisal/-a:Vem, da nisi imel mene v mislih. :( Ampak vseeno pridem. :--

Tebe nisem mogel imeti v mislih, ker si tako ali tako stalnica. Zato ne bodi žalostna.
Zakaj pogrešam kaj več pup sta pa vsaj dva razloga.
Prvič: ena lastovka še ne prinese pomladi oz. ena pupa, kakor sem že enkrat omenil, ne more preglasiti zbora najgrših ksihtov (rolingi imajo vsaj back vokalistke, da uspejo ublažiti notorično Keithovo grdobijo press)

Drugič: NM Bajsi je poznan kot pohotni stari prasec. Da pa ga ne ena sama ne spelje na kriva pota jih rabi več, da se ne ve več odločiti in od same prevelike izbire odneha.

Tako, danes se vidimo, spela ti pa zaradi drugega razloga skliči razširjen ženski sestanek na koncu Delčeve!
No, punce, ste slišale Bajsija? Ne se ustrašit, tile fantje se samo delajo, da so tako strogi, v resnici znajo biti čisto prijazni. Pa tudi ne tečnarijo ves čas med tekom - razen Jusufa. Drugi med tekom na Golovec skrivnostno obmolknejo in uživajo v okolici.

Mene sicer danes vse boli (včeraj zjutraj PST, zvečer ura plavanja), tako da ne bom tekla intervalov, pa tudi pod uro dvomim, da bo šlo. Razen če ...

(Še malo, pa bomo prehiteli k-Rožnikovce ... :mrgreen: )
Helou!

spela* napisal/-a:(Še malo, pa bomo prehiteli k-Rožnikovce ... :mrgreen: )

Dejmo, dejmo, zajebite službeno efektivnost.
Pišite, pišite in še enkrat pišite. Pa četudi razdrobite sporočilo na posamezne besede.
Samo, da jih prehitimo.

Ta trenutek nam manjka 555 sporočil do neodločenega.
Bajsi napisal/-a:Helou!
Kuga, koga ne bo?!?
Jest jutri pridem!
Kaj pa ti Bor? Lahko bi kakšno rekla na temo velikih povratnikov.

jaz še nekaj časa ne bom sposoben premagat Golade....žal, takšno je stanje.....
uživajte
  • 1
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA