prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!
spela* napisal/-a:Ampak dragi Jusuf! :!:
Ne vem, ali se staraš :shock: ali pa ješ premalo česna. Ali pa morda želiš ustvariti zmedo, ravno ko smo zadeve na Goladi končno spravili v red? :twisted:

Draga spela*, priznam. Razy me je razvadil s svojo časovnico. :) Obljubim, da se bom poboljšal (že piham v pojočo travico).

spela* napisal/-a:Ali pa bo ob 18h v redu?

A slučajno komu ni vredu? Ok, pritožbe se kolkovane odda pri lokalnem Papežu. :) Odgovori sledijo po analizi. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
Bor napisal/-a:kar se pa tiče objav na temi....madona, sej sem skoraj začetnik K-rožnika, ne bom zdej menda delal proti njemu :)

8) Takole za osvežit zgodovinski spomin. Ideja za Krožnik je padla na eni obletnici Golade v 10v1/2. :D
:roll: Ok, roko na srce, Golada je odgovor na treninge v Kranju. :twisted: In tako naprej. Kako se je pa vse začelo, pa tako vemo. :) (ali pa tudi ne) :D

Lp, Jusuf
Hoj!
Bor napisal/-a: jaz še nekaj časa ne bom sposoben premagat Golade....žal, takšno je stanje.....
uživajte

8) Verjetno bi šlo, ampak ... :) Golada je trdoživa in Bor tudi. Se vidimo, ko boš pripravljen. :)

Lp, Jusuf
Pozdrav!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Vidte, tko se to dela, kt Jusuf.

8) Anade, da je priden tale Jusuf? K mravlca. :) No, NM Bajsi tudi kaže zavidljive rezultate. :D
Le kje se skriva kljuse leteče? Bi lahko vsaj malo kibiciral. :)

Lp, oranzni slon
Razy, ti si pa nestrpen.

Na start smo prišli trije (na cilj tudi). Ker smo prejšnjič šli levo, smo tokrat to politično uravnotežili in jo mahnili v standardno smer. In čeprav sem svoje izgovore, zakaj danes ne bo šlo pod uro, preventivno napisala vnaprej, je vseeno šlo pod uro (in ni šlo le za vprašanje sekund!) :shock: Aja, da ponovim, dan potem, ko sem pretekla PST. :D (Mogoče zato, ker se mi potem "mudi" plavat, pa še na pijačo je treba vmes. :mrgreen: )
Jusuf je seveda celo pot govoril, Bajsi je tekel intervale, spela* je sopihala z bolj ali manj enakomerno močjo in kadenco in bila bolj kot med tekom zgovorna po teku - skratka, nič novega.
Eh, Bor, pogovarjajo o 55 min analize!
Piškoti se radi drobijo in se mal zatikajo v grlu - sigurno je še kakšna min rezerve, če ima pivo kakšno stopinjo manj.
:D :D
Helou!
Bor, preberi si moj prispevek od prejsnega tedna in moja 4.5 letna neaktivnost.
Včeraj pa slabih 58 minut.

Kakšna analiza, kakšni piškoti. Trd tek in garanje po golovških klancih.
Zajeban ovaj Jusuf!

Dragi moji, pišite in še pišite.
540 - sitnooooooo!!
  • 1
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA