prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a:
Jusuf napisal/-a:Je pa res, da je tam ponavadi Pegaz kar za mizo omahnil v spanec.
Kateri Pegaz? :twisted:

:shock: Meni se tale pod/nadvojvoda Pegaz vedno bolj zdi ena taka mitološka oseba. :) Težko najdem človeka, ki z gotovostjo lahko potrdi, da ga je letos videl (tečt namreč). :D

Lp, Jusuf

Jamadona, toliko natolcevanja da človeku kar na kolcanje gre! Same minute in kilometri in metri in sitni dnevi in piškoti in spet minute pa domači spori brez lovskih pušk, ovali in kilogrami in tempi in vampi in kaj naj sploh rečem, čisto preveč epsko se mi zdi vse skupaj!

Torej, da vam povem, da je selitev v oddaljene kraje en kunec in ne moreš ob normalnih urah prit nikamor, še najmanj pa tečt. Recimo na Golado. Poskušamo sicer reševat zadevo z Leskinim gozdom pri Orehku/Drulovki, ampak to ni to. Ni klanca in ni moških čvekov. Nekaj manjka.

*špela: naj ti odgovorim s citatom (čigavim že?): "Vi me še ne poznate! Ampak spoznali me boste!"

Jufuf abd Elal Mal: Tud več kot en pokrovček bi rad videl, da se kotali naokoli. Za praznovanje obletnice pa vedno.

Sončka: samo pogumno! Tud največji junaki kdaj pokleknejo... (npr. ko si je treba zavezat čevelj)

Vsem ostalim pa maham iz daljave,

Vaš (očitno) pozabljeni
Pegaz
Sej tko luštn pišete, da je škoda še kaj dodat.
Špela: moj trening na štadionu (bolj natančno) je zgledal takole: dva kroga počasi, en krog hitro, dva kroga počasi, en krog hitro, en krog hoja, dva kroga počasi, en krog hitro, dva kroga počasi, en krog hitro.
Polar imam pa na roki, ker imal lep rdeč pasček. :-)
Sončka se bori naprej, še kakšni (resni) intervali bodo ta vikend padli.
Jusuf, na štadionu je pa treniral še en drug (meni podobno :lol: ) ambiciozen tekač, jaz sem na klopci pri bifeju že skrbela za svoje okno priložnosti in se nacejala z minerali. Sončka
Sončka napisal/-a: Polar imam pa na roki, ker imal lep rdeč pasček. :-)

Too, Sončka! Si že naša! Tud jaz bi mel gremlinčka gor, ker je možat in prijetno oglat, a kaj, ko me plastičen pašček žuli - ah, kaj bi ti pravil.

Sončka napisal/-a: moj trening na štadionu (bolj natančno) je zgledal takole: dva kroga počasi, en krog hitro, dva kroga počasi, en krog hitro, en krog hoja, dva kroga počasi, en krog hitro, dva kroga počasi, en krog hitro.

Samo pazi, če si si zapomnila, kako hitro si kam tekla, pomeni, da si IN. Potem ti pa ne pomaga nobeno sprenevedanje tipa "polarja imam gor samo zato, ker ma lep pašček". Razy to takoj spregleda (in ostali užaloščeni poltekači tudi, vključno z NV P).

Saj gibanice je kar nekaj, malo kolo, malo tek, ni poškodb, ni pretirane kilaže, samo muntivacija šepa po levi nogi. Ampak mi se ne damo!!!

Jusuf maj men: a bi lahko še enkrat, for the record, napisal uro, kdaj je zbor Goladni v četrtek? Meni tenksi!
Helou!
Tako se dela, cifra pada.
V upanju po priganjanju NM Bajsija po Goladi, vas priganjam, da pišete, pišete in še enkrat pišete, ker samo tako boste pomagali Goladi, zaradi katere so tovariši prelivali kri..eeee...znoj,...
511 - sitnoooo
Helou!

pegaz napisal/-a:Vsem ostalim pa maham iz daljave,

Vaš (očitno) pozabljeni
Pegaz

Pa dobro, leteči konju jedan, kje ti žviš. Upam, da ne kot pošast iz Magne Purge!?
509 - sitnooooo
Bajsi napisal/-a:Helou!

pegaz napisal/-a:Vsem ostalim pa maham iz daljave,

Vaš (očitno) pozabljeni
Pegaz

Pa dobro, leteči konju jedan, kje ti žviš. Upam, da ne kot pošast iz Magne Purge!?
509 - sitnooooo

Bajsiman, evo mene u predgradju Kranja! (Dobrnič je proti Drulovki Manhattan PRESS)

spela* napisal/-a:Pegaz, ob 18.00.

Hvala, Špela! Ta četrtek sem pa vložil pri nadležnih strukturah upravno terminsko vlogo z vsemi koleki, šestnajstkrat poštempljano, in mam dobre šanse, da vseeno pridem tečt. Na Golado! Jupiii!!!!

Pride še kdo?
Hoj!
pegaz napisal/-a:Too, Sončka! Si že naša! Tud jaz bi mel gremlinčka gor, ker je možat in prijetno oglat, a kaj, ko me plastičen pašček žuli - ah, kaj bi ti pravil.

:) Eh, kaj naj rečem? :D Sami izgovori. :P Sami izgovori! ;) Jebela, a si dec ali si ena baba? (alaMatej PRESS)

pegaz napisal/-a:Saj gibanice je kar nekaj, malo kolo, malo tek, ni poškodb, ni pretirane kilaže, samo muntivacija šepa po levi nogi. Ampak mi se ne damo!!!

8) Alo, koliko časa se rabi za sanacijo tega šepanja? en dan, en teden, en mesec ali eno leto? :P

pegaz napisal/-a: Jusuf maj men: a bi lahko še enkrat, for the record, napisal uro, kdaj je zbor Goladni v četrtek? Meni tenksi!

Pegaz, konj krilati, kakor ponavadi se dobimo, kakor se dogovorimo. :) In za ta teden je Špela vložila kvizkota na 18:00 ostro. :) Ja, stari to je sedaj ratalo zajebano. Nič ne čakajo, nič ne vzdigujejo telefonov, kar gredo. :D

Lp, Jusuf
Hoj!
pegaz napisal/-a: Bajsiman, evo mene u predgradju Kranja! (Dobrnič je proti Drulovki Manhattan PRESS)

:) Ti se kar zajebavaj z Drulovke. :) Ti bo že Vlajko navil ušesa in iz krilc populil perje. :P

pegaz napisal/-a:Pride še kdo?

8) Stari, ker bo deževalo bova sama tam na štartu iskala izgovore zakaj (ne) tekati po Golovcu. :D

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:Seveda! Letečega konja - V ŽIVO! - je pa že treba priti pogledat. :D

8) spela*, pa misliš, da ga boš videla? ;) Kaj pa, če nadležne instance ne dado svojega žegna na pojanje po hosti? :D

Lp, Jusuf

p.s.: Na koncu bom pa jaz v hišnem priporu pristal. :)
Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a:Seveda! Letečega konja - V ŽIVO! - je pa že treba priti pogledat. :D

8) spela*, pa misliš, da ga boš videla? ;) Kaj pa, če nadležne instance ne dado svojega žegna na pojanje po hosti? :D

Lp, Jusuf

He he
in gold vi trast.
(Inšalah PRESS)
Jusuf napisal/-a: spela*, pa misliš, da ga boš videla? ;) Kaj pa, če nadležne instance ne dado svojega žegna na pojanje po hosti? :D

Lp, Jusuf

Fantje že iščejo izgovore za lenobo. Potem so pa ženske krive ... Ah, ja ... :roll:
  • 1
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA