prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

raziskovalec napisal/-a:Aja mogoče ne bi bilo napačno pudarit , da je naslednja Golada v četrtek ob 18:00.
Toliko, da bo tudi Creski vedel. saj res Creski, kje pa si. Tudi tebe pogrešamo, ne le Laufarja.
Evo tudi sam sem si navedeni termin rezerviral v koledarju.

Ja Špela*, a tole ni tole bilo dovolj jasno napisano. V olejševalno okoliščino ti štejem, da je od takrat bilo napisano kar nekaj prispevkov.
Tempa pa celo plemstvo ne upa določati. malo pod A ali B normo, lahko pa tudi malo nad. Po želji.
Hoj!
Sončka napisal/-a:Malo me skrbi četrtkova Golada, saj gredo Nm Bajsi že danes tečt, ...

8) Predvidevam, da ste se zatipkali Sončka. :) "... saj gredo NM Bajsi ..." bolj ustreza dejanskemu stanju. :D

Lp, Jusuf
Nazadnje spremenil Jusuf, dne 30 Avg 2011, 17:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Če bi se radi prilagajali, se prilagajajte meni in začnemo 18.45!!

8) Spoštovana NM Bajsi, tale predlog bomo dali na obravnavo v četrtek, levo, prvi vzpon. :) Lahko pa tudi na neti opravimo predhodno razpravo in oblikujemo stališča. :roll: (menijenačelomavseeno PRESS)

Lp, Jusuf
Hoj!
creski napisal/-a:Creski se cuti dolzega sporociti, da ne bo nikogar nikamor preganjal, se najmanj pa po tako nevarnem odseku proge, kot je Egometer. ...

he, he, ... (bybor)

Lp, Jusuf

p.s.: In potem svizec odvije čokolado. ;)
pegaz napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:Torej, v roke (mind the operator with my pocket) calculator pa odštevaj.

I am adding... and subtracting... multiplying... and dividing!
:clap: :)

hehe, mogoče tudi enačba s 3 neznankami, integrali ... (pol pa tud že men zmanjka :-))
Pozdrav!

Evo, danes se je še enkrat pokazalo kakšna naivčina sem, ko sem ob 18:00 pregledoval zborno mesto in ugotavljal, da je očitno Jusuf vse našuhtal za ob 19:00. :D Ehhh ... :)

Lp, oranzni slon
raziskovalec napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Aja mogoče ne bi bilo napačno pudarit , da je naslednja Golada v četrtek ob 18:00.
Toliko, da bo tudi Creski vedel. saj res Creski, kje pa si. Tudi tebe pogrešamo, ne le Laufarja.
Evo tudi sam sem si navedeni termin rezerviral v koledarju.

Ja Špela*, a tole ni tole bilo dovolj jasno napisano. V olejševalno okoliščino ti štejem, da je od takrat bilo napisano kar nekaj prispevkov.
Tempa pa celo plemstvo ne upa določati. malo pod A ali B normo, lahko pa tudi malo nad. Po želji.

Globoko se opravičujem, ker sem to spregledala. :oops:
Tempo bo, kakršen bo. :wink:
Glede na včerajšnji uspešen PST nam ni treba preveč hudo garati, a ne? (Jusuf se ne strinja.)
Jusuf napisal/-a:Hoj!
Bajsi napisal/-a:Če bi se radi prilagajali, se prilagajajte meni in začnemo 18.45!!

8) Spoštovana NM Bajsi, tale predlog bomo dali na obravnavo v četrtek, levo, prvi vzpon. :) Lahko pa tudi na neti opravimo predhodno razpravo in oblikujemo stališča. :roll: (menijenačelomavseeno PRESS)

Lp, Jusuf

Tudi Jusuf se je zatipkal. Desno je mislil, desno.
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

Evo, danes se je še enkrat pokazalo kakšna naivčina sem, ko sem ob 18:00 pregledoval zborno mesto in ugotavljal, da je očitno Jusuf vse našuhtal za ob 19:00. :D Ehhh ... :)

Lp, oranzni slon

Kaj zdaj, ste sploh tekli včeraj ali ne? Srečali vas na Golovcu nismo ...
Helou!
Matr', učeri pa je letel k't porkamadona.
Smo (po predvidevanjih, ker nam je nam prvem vzponu proti Golovcu načrte prekrižal smrad po skurjeni kuplungi in moški za volanom, ki ni vešč parkiranja) uspeli (no uspel je Bajsi, onadva sta bila več kot suverena) stisnit na okoli 55 minut, neto seveda.
creski napisal/-a:Creski se cuti dolzega sporociti, da ne bo nikogar nikamor preganjal, se najmanj pa po tako nevarnem odseku proge, kot je Egometer. Do sedaj se je namrec trudil po svojih najboljsih moceh slediti ostalim in ce je kdaj koga prehitel za par metrov je bilo to zgolj zaradi izgube koordinacije in koncentracije. Vcasih tudi zaradi znoja v oceh. Poleg tega je letos zavil v veteranske vode in mora temu ustrezno zmanjsati svoj najvisji se dovoljeni srcni utrip. Ampak se je pa dobro bralo tisto :D :D :D , hvala Jusuf

Ne vem, ne vem, sej je duhovito, samo vse skup sam dva posta. :-)
Sončka napisal/-a:
creski napisal/-a:Creski se cuti dolzega sporociti, da ne bo nikogar nikamor preganjal, se najmanj pa po tako nevarnem odseku proge, kot je Egometer. Do sedaj se je namrec trudil po svojih najboljsih moceh slediti ostalim in ce je kdaj koga prehitel za par metrov je bilo to zgolj zaradi izgube koordinacije in koncentracije. Vcasih tudi zaradi znoja v oceh. Poleg tega je letos zavil v veteranske vode in mora temu ustrezno zmanjsati svoj najvisji se dovoljeni srcni utrip. Ampak se je pa dobro bralo tisto :D :D :D , hvala Jusuf

Ne vem, ne vem, sej je duhovito, samo vse skup sam dva posta. :-)

Res je, čisto neresno. :twisted:
Bajsi napisal/-a:Helou!
Matr', učeri pa je letel k't porkamadona.
Smo (po predvidevanjih, ker nam je nam prvem vzponu proti Golovcu načrte prekrižal smrad po skurjeni kuplungi in moški za volanom, ki ni vešč parkiranja) uspeli (no uspel je Bajsi, onadva sta bila več kot suverena) stisnit na okoli 55 minut, neto seveda.

Dobri ste bili, ni kaj. Kot v starih časih. Bajsi se vrača, Creski je prišel, Jusuf pa je od vedno tukaj.
  • 1
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA