prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Levi ali desni it's the question now!

spela* napisal/-a:
Skrajni čas, da tudi Goladarski novinci prispevajo svoj delež.

Pred mano je že tretja Golada in je dejansko skrajni čas da se oglasim. Prva je bila desna, druga leva, kaj pa tretja?! Verjetno nekje čez Golovec, kar po sredi - tam kjer ni poti. Zanimivo da niti v teku se več ne more brez politike, zlasti ko z vami tečeta strokovnjak za politične probleme, oziroma nekdo ki je zelo blizu parlamenta. Težko je v takšni družbi ostati nevtralen, oziroma v centru. Bilo kako bilo spominja me ta naša Golada na moj Marjan, še ko Ljubljanica postane morje ... Zato levo ali desno doesn't matter, pomembno je da se teče - "Just do it!" - Četrtek 1.9.2011 Golovec ob 18:00, in ne prehitro, začela se je šola!
Kairos napisal/-a:zlasti ko z vami tečeta strokovnjak za politične probleme, oziroma nekdo ki je zelo blizu parlamenta. Težko je v takšni družbi ostati nevtralen

Dobrodošel na forumu, na zgornje provokacije bom pa že še odgovorila! :twisted: :D
Helou!
Kaj je zdaj to, v zadnjih 24 urah opažam upad postov.
Imate probleme, žena/mož tečnari, pamži nategujejo živce, pes se je poscal na novi tepih za jurja evrov,... usedi se pred računalnik, zaženi TF in klobasaj neumnosti v svojo najljubšo temo.
Zagotovljena sprostitev. Še prej pa nekaj prežuljenih kilometrov.

377 - sitnooooooo
Helou!

Kairos napisal/-a:....Zanimivo da niti v teku se več ne more brez politike, zlasti....

Brez politike pač ne gre. Potem bi se ljudje imeli celo radi. In furali bi samo še družbene odklone kot so love and peace, anarhija, še celo komunizem bi prišel do idejne uveljavitve.
Ja ljubčki moji, tko pa ne gre.
Živel Janša, ekhm, ne ta ne sme,......živel Pahor, uf ta tudi ni dober, ah kurc, živel TF, ah ta pa nima političnega programa. Mah brez veze, gremo še enkrat!
Kairos napisal/-a:Levi ali desni it's the question now!

spela* napisal/-a:
Skrajni čas, da tudi Goladarski novinci prispevajo svoj delež.

Pred mano je že tretja Golada in je dejansko skrajni čas da se oglasim. Prva je bila desna, druga leva, kaj pa tretja?! Verjetno nekje čez Golovec, kar po sredi - tam kjer ni poti. Zanimivo da niti v teku se več ne more brez politike, zlasti ko z vami tečeta strokovnjak za politične probleme, oziroma nekdo ki je zelo blizu parlamenta. Težko je v takšni družbi ostati nevtralen, oziroma v centru. Bilo kako bilo spominja me ta naša Golada na moj Marjan, še ko Ljubljanica postane morje ... Zato levo ali desno doesn't matter, pomembno je da se teče - "Just do it!" - Četrtek 1.9.2011 Golovec ob 18:00, in ne prehitro, začela se je šola!

Dobrodošel Kairos! Tvoj prvi post, pa ga dodeliš prav Goladi.
Danes, upam, da gremo res počasi, se bojim, da boste vsi šibal.
Bajsi napisal/-a:Helou!
Kaj je zdaj to, v zadnjih 24 urah opažam upad postov.
Imate probleme, žena/mož tečnari, pamži nategujejo živce, pes se je poscal na novi tepih za jurja evrov,... usedi se pred računalnik, zaženi TF in klobasaj neumnosti v svojo najljubšo temo.
Zagotovljena sprostitev. Še prej pa nekaj prežuljenih kilometrov.

377 - sitnooooooo

Bajsi, mal že primanjkuje idej :-( Zato pa danes pridemo tečt. Prinesem tudi fotič.
Hoj!
spela* napisal/-a:Glede na včerajšnji uspešen PST nam ni treba preveč hudo garati, a ne? (Jusuf se ne strinja.)

8) Ali lahko kaj dodam? :D Ne! ;) Ampak je lepo, ko že drugi opravijo delo namesto tebe. :)

Lp, jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:Tudi Jusuf se je zatipkal. Desno je mislil, desno.

;) Na tem mestu ne morem mimo creski-jeve izjave na vrhu EgoMetra v torek: "Tale Razi na čisto razvaja z desnimi Goladami. Leva je prava, da ti da vetra." :D
Creski že ve, kako se rečem streže. :)

Lp, Jusuf
Pozdrav!
spela* napisal/-a:Kaj zdaj, ste sploh tekli včeraj ali ne? Srečali vas na Golovcu nismo ...

Zeeh, tekli? Zakaj bi tekli, če je teklo pivo? Zeeeh. Ehh, grem še malo v senco. :)

Lp, oranzni slon
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Matr', učeri pa je letel k't porkamadona. ...

8) NM Bajsi je dobilo občutek letenja v času, ko je igralo vrečo krompirja na zadnjem sedežu bmw-ja. :D Priznajmo si, vlogo je odigralo veličastno in samo njim se imamo zahvaliti, da je reševanje uganke "kako si pa ti sem not padu" uspelo. :D

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a:Tudi Jusuf se je zatipkal. Desno je mislil, desno.

;) Na tem mestu ne morem mimo creski-jeve izjave na vrhu EgoMetra v torek: "Tale Razi na čisto razvaja z desnimi Goladami. Leva je prava, da ti da vetra." :D
Creski že ve, kako se rečem streže. :)

Lp, Jusuf

Vam bom danes pokazal, kaj je razvajanje na desni :evil: :D
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 01 Sep 2011, 10:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Hoj!
Kairos napisal/-a:Levi ali desni it's the question now!

beer or two beer's is the question? :D (politikikazemosrednjiprst PRESS)

Lp, Jusuf

p.s.: Dobrodošel in veliko veselja s TF-jem ti želim. No, s tekom tudi.
Nazadnje spremenil Jusuf, dne 01 Sep 2011, 11:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Helou!Kaj je zdaj to, v zadnjih 24 urah opažam upad postov. ...

Naj mi NM Bajsi odpustijo, ker sem se v torek zvečer nažrl čokolade. :roll: Tisto porivanje me je čisto zdelalo in sem podlegel mamljivemu mahaju s police v omari. :) Posledice so bile, ampak sem jih junaško premagal. (evodriskaspet PRESS) :)

Lp, Jusuf
  • 1
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA