prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ponovno zbrana vesela druščina K-Rožnika, in sicer tokrat 15 dvonožnih K-Rožnikarjev in K-Rožnikaric in 1 krat štirinožni K-Rožnikar. :lol:

Krožili smo tako kot se nam je zahotelo, nekaj po daljši varianti, nekaj po klasiki, eni malo bolj hitro, eni malo bolj zmerno, v glavnem tako kot je komu odgovarjalo....in prav je tako. :D :D

Na koncu pa še analiza, "de la Loni&Marjan"...ki je bila enostavno rečeno: mljask, mljask... :D :D Hvala obema in čestitke še enkrat za čisto vse!! :D

Od Mont Blanc grade pa sta tokrat majkala PeterM in Irena, ampak glede na vse prigode jima privoščimo dan K-Rožnikarjevega dopusta... :lol:

Se vidimo naslednji torek, ko bo ponovno čas za K-Rožnik... :D

In ne pozabite: Prvi K-Rožnik se je zgodil daljnega leta 2007 gospodovega. In sicer natančneje v torek 18.9.2007. In, da bi obeležeili ta jubilej in upihnili štiri svečke ste še posebej vabljeni na K-Rožnik, ki bo v torek 20.9.2011, temu pa sledi nekaterim že znana analiza v Maratoncu. :D
Loni napisal/-a:Pripadnik kriplbataljona je nekdo, ki naj bi kao počival po vseh tekaških in ostalih podvigih preteklih dni.
...in takrat je na sporedu ZEN varianta... :lol: :lol:

V glavnem mojchyka, zberi pogum in pridi...ne grizemo, pojedli tudi še nismo nikogar...zmatrali pa smo jih že veliko... :lol: :lol: :lol:
AVI napisal/-a:[V glavnem mojchyka, zberi pogum in pridi...ne grizemo, pojedli tudi še nismo nikogar...zmatrali pa smo jih že veliko... :lol: :lol: :lol:

Hehe no ja, ko bom kaj okoli LJ, se vam bom res pridružila, do takrat pa pridno individualno trenirala :)

Tako je, ko sem bila v Lj in bi lahko bila vsak teden prisotna na takih tekih, nisem tekla, sedaj ko sem pa cca 100km od Lj in nimam še svojega avta ter sem tako odvisna od drugih, pa mi je žal, da se nisem prej zmigala in začela teči :D
lenči napisal/-a:Da si ne bi slučajno premislila :oops: , bolje da objavim :lol: , da pride naslednji torek ena polžka spet malo pogledat, kako so lepe potke po K-Rožniku :wink: .

Super Lenči...potke so pa itak naravnost čudovite... :D :D

Se vidimo :D

mojchyka napisal/-a:Hehe no ja, ko bom kaj okoli LJ, se vam bom res pridružila, do takrat pa pridno individualno trenirala :)

Tako je, ko sem bila v Lj in bi lahko bila vsak teden prisotna na takih tekih, nisem tekla, sedaj ko sem pa cca 100km od Lj in nimam še svojega avta ter sem tako odvisna od drugih, pa mi je žal, da se nisem prej zmigala in začela teči :D

No, ko boš v Lj. se pa le oglasi... :D
lenči napisal/-a:Šmrk :--( , Pajo mi je pobegnil na dopust, še dobro, da poznam progo, ker bom po včerajšnjem teku bolj polžkasto oddelala KRožnik...no, mogoče pa se najde še kakšen polžek za družbo :oops:

Lenči, če kam ne pobegnem, pa pridem na K-Rožnik. Počasnost zazihrana :wink: :oops:
KidrocK napisal/-a:Se tej zadevi lahko pridruzimo tudi rookiji?

Seveda, ta zadeva -K-Rožnik - je odprte narave tako, da ti le pridi...saj veš kam in kdaj, kajne? :D (ampak vseeno, parkirišče ZOO ob 17.30) ...do sedaj nismo še nobenega pojedli tako, da le pogumno... :lol: :lol:

Cormi napisal/-a:
lenči napisal/-a:Šmrk :--( , Pajo mi je pobegnil na dopust, še dobro, da poznam progo, ker bom po včerajšnjem teku bolj polžkasto oddelala KRožnik...no, mogoče pa se najde še kakšen polžek za družbo :oops:

Lenči, če kam ne pobegnem, pa pridem na K-Rožnik. Počasnost zazihrana :wink: :oops:

Lenči nič skrbeti...iz zanesljivih virov sem izvedel, da bo po potrebi tudi "zmernost" pri tempu na tokratnem K-Rožniku zagotovljena (kolesarkaceljelogardskapress)... :lol: :lol:
Ker dnevi tako hitro letijo, zgolj v vednost in ravnanje, da je že jutri ponovno torek in čas za K-Rožnikarjenje...ja tudi Ljubljanski maraton se že veselo približuje tako, da... :D

lenči napisal/-a:Superca, v odlični družbi bom torej :clap:

To pa itak... :D :lol:

P.S.
In ne pozabite: Prvi K-Rožnik se je zgodil daljnega leta 2007 gospodovega. In sicer natančneje v torek 18.9.2007. In, da bi obeležeili ta jubilej in upihnili štiri svečke ste še posebej vabljeni na K-Rožnik, ki bo v torek 20.9.2011, temu pa sledi nekaterim že znana analiza v Maratoncu. :D
  • 1
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA