področje za najavo in objavo fotogalerij s tekaških prireditev in dogodkov

Moderator: ero

Uporabniški avatar
 jan_jan
Hvala vsem za čestitke. Zelo lepo speljana trasa, edino tisti zadni del z Vrha Korena do cilja mi je že dobro načenjal živce :twisted: . A ni kaj, treba je bilo priti na izhodišče.

Hvala Mateju za brezhibno spremstvo omenjenega dela in odlično podporo, kakor tudi Stanetu za oskrbo na Skuti.

Več napišem, ko bom bolj pri volji (beri:močeh PREKLETI MUSKLFIBER, NE'M ŠOU VEČ KAM) :D
 ruševec
jaz se bom kar vrinil v to debato. poznam ne nobenega a mislim , da to ni bistvo.
čestitam jan janu če ne motim je ta zadnji in drugi , ki je opravil s progo, in seveda cvetotu , kot prvemu izvajalcu. tema je bila kar vroča glede uporabi bližnjic in podobnim zadevam. osebno mislim, če je že cveto (ali morda kdo drug,tega ne vem ker nisem bil tako dosleden v izmenjavi mnenj) bil prvi ,ki je ta "izlet" si izmislil naj bi bilo prav , da se sledi "svoji" ali markirani poti , ker je pač tako prav. vsak lahko opravi s progo po bljižnicah, ta ravne ali plezalne poti ampak to ni to!
da se bi ustanovil kak klub ali skupnost za te ultraške izlete, pa je to kar fina ideja.
še neki, rad bi , da bi mi napisali kako gre ta proga , da bi v bodoče probal jo prehodit oziroma teč.
grintovce sem že obdelal ampak v pohodniški varjanti "po normalno" tako , da sem prespal v koči.
srečno vsem in kar veselo v gore! :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola
igor
 marjan
PeterM napisal/-a:Jani, čestitam!
:laola
Za še ene uresničene ultraške sanje.
LP, Peter

Se pridružujem. Jani bravo
 matej-jethro
Dvigam temo :D Danes ob 22:00 bom štartal iz Stahovice v želji, da v tretje, pa le gre rado :D Prvič (2009) nisem bil dorasel navkljub veliki želji, drugič je spregovorilo nebo http://janimarn.blogspot.com/2011/08/gr ... 82011.html, jutri bi rad zavezal pentljo in pomiril duhove v meni. Letos mi je šlo sicer prav vse po željah, a niti 100.milj Istre, Vicenza Ultrabericus Trail, 24h Sv.Primoža, Cortina Lavaredo ultra trail…..ne odtehtajo Grintovcev extrem!! Tako pač je. Kot Kamn'čanu mi brez te ultra trase nekaj manjka, hahaha…….
Od znanih forumašev-ultrašev me bo od Grintovca preko obeh Kočen do cilja spremljal jan_jan http://janimarn.blogspot.com/2011/09/gr ... em-ii.html sicer se mi pa pridruži še kakšen prijatelj-ica s kakšno kapljo vode.
Hvala za morebitno vašo podporo! Se potrudim posredovati kakšno novico o napredovanju »dol« z Grintovcev :D

Srečno!
Matej
Uporabniški avatar
 tae
Mato, naj ti polna luna osvetljuje pot, po pameti, "pučas pa zihr." In najpomembneje: varno se vrni v dolino.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 22

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA