prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Da se slučajnio ne pozabi! Čez slab teden - v četrtek, 22. 9. - je tradicionalna goladarska žurka. Potekala bo v znani ljubljanski gostilni Pri Žuljčku, potem ko odtečemo tradicionalni goladarski krog in/ali intervale na stadionu. Še vedno potekajo zgodnje prijave po zelo ugodni ceni!
Udeležba na teku NI pogoj sodelovanja v nagradni igri.

Za zdaj kaže takole:
1. NM Bajsi
2. Sončka
3. Raziskovalec
4. Spela*
5. Kairos
6. miciM
7. Creski?
8. Laufer
9. Oranžni_ slon
10. Pegaz

Pravi naziv gostilne je Gostilna pod Golovcem

Tule je grafični prikaz lokacije, naslov pa je Ob potoku 39.
http://www.infocity.si/gostilna-pod-gol ... -m#prikazi
spela* napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Spela super za pobudo, hvala za spisek. Se prijavljam tudi jaz!

Pravzaprav niti pobuda niti spisek nista moja. :oops:
A važno, da se prijavljaš. :D

:oops: Kot vse kaže nisem pozorno prebral celotne štrene, ki se je razvlekla čez zadnjih -ahem- strani :)
Važno, da gremo naprej in da se kmalu vidimo na osveženem Golovcu!
raziskovalec napisal/-a:Da se slučajnio ne pozabi! Čez slab teden - v četrtek, 22. 9. - je tradicionalna goladarska žurka. Potekala bo v znani ljubljanski gostilni Pri Žuljčku, potem ko odtečemo tradicionalni goladarski krog in/ali intervale na stadionu. Še vedno potekajo zgodnje prijave po zelo ugodni ceni!
Udeležba na teku NI pogoj sodelovanja v nagradni igri.

Za zdaj kaže takole:
1. NM Bajsi
2. Sončka
3. Raziskovalec
4. Spela*
5. Kairos
6. miciM
7. Creski?
8. Laufer
9. Oranžni_ slon
10. Pegaz

Pravi naziv gostilne je Gostilna pod Golovcem

Tule je grafični prikaz lokacije, naslov pa je Ob potoku 39.
http://www.infocity.si/gostilna-pod-gol ... -m#prikazi

A Jusuf pa štrajka?
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!
spela* napisal/-a:Boš dal za rundo, pa tu bo odpuščeno. :lol:

:) Vidim, da se dogaja vse sorte. :D Delijo se tudi odpustki. :roll: Že vidim, da gremo po poti tistega ribiškega društva. :twisted:

Lp, oranzni slon

Ampak tisto ribiško društvo je postalo zelo uspešno. :wink:
spela* napisal/-a:
spela* napisal/-a:A Jusuf pa štrajka?

Vidim, da ne štrajka, samo raziskovalec ga je pozabil uvrstiti na seznam.

Jusuf ma da naredi dva kroga Golade, da bo medtem Oranžni_Slon lahko mirno užival v razvratu, mu pa bomo prihranili kaj za na konec, če bo priden.
Helou!
Drage gospe, poceni gospodje!

Gazda je očigledno še živ, zato je Žulček rezerviran ob 19.30, v kvantiteti 10 do 15 korpusov.
Našlo se bo tudi kaj za une, ki ne marajo živali.

Torej, ob ejtinhandred aurs šarp štart jubilejne Golade v, khm levo?!??, eeee desno,....
ob les den najtinhandred ours prihod na golodišče (=izhodišče), hitro goloblačenje in v goladnem redu v golovagnih proti goložrtiji.
Kdor ne bo tekel, ne bo dobil jesti.
Bajsi napisal/-a:Helou!
Drage gospe, poceni gospodje!

Gazda je očigledno še živ, zato je Žulček rezerviran ob 19.30, v kvantiteti 10 do 15 korpusov.
Našlo se bo tudi kaj za une, ki ne marajo živali.

Torej, ob ejtinhandred aurs šarp štart jubilejne Golade v, khm levo?!??, eeee desno,....
ob les den najtinhandred ours prihod na golodišče (=izhodišče), hitro goloblačenje in v goladnem redu v golovagnih proti goložrtiji.
Kdor ne bo tekel, ne bo dobil jesti.

Bravo NM, sem ravno grabil za telefon pa vidim , da je vse zrihtano :clap:
Helou!
Kaj je zdaj?
A vsi čakate na razplet v hlevu eeee, hramu demokracije?
Če boste tako zanemarjali leposlovni del Golade ne bo z zmago nič. Ravno tako s prevzemom oblasti.
Dajte no, dajte. Danes in jutri bodo krožnikovci zasuli strežnik z nekimi vzvišenimi mislimi o nekem teku po Rožniku. Brez veze. Berite Janšo in videli boste, da je vse skupaj komunjarska zarota.
In prav ima!
Naj živi golokracija!!

160, khm lahko bi bilo manj!
Pravkar sem se vrnil z Golobondanja. Naši tekaški kolegi talarji so imeli en lušten žur. V zvezi s to temo bosta s strani mene in mojih najbližjih objavljena tu dva posta pri kolegih (konkurenci) pa le en.
Pred tem sem naredil en interval na Žaku ali dva ali celo tri.
Ej, tam na Krožniko se imajo res luštn in prav dol jim visi, kaj se kle mi gremo. :-) Ampak ko sva prišla k Maratoncu, so nama še vseeno žugali s prsti in govorili: dost si upata (no, ja, mal pretiravam :-) - kukr, da še ne veste).
Intervali so pa danes pasali, hvala Špela.
  • 1
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA