področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

jst sm pred enim mescm naročla na simplyrunu....že prvič so neki zašuštrali. zdej pa sploh zgleda dobila ne bom...upam da mi bodo vsaj denar vrnli tok kot so rekli.... :argue: :argue: :argue:
Sem zasledil, da ima vsaj Pajo izkušnje z naročanjem preko amazon.com, če se ne motim? Me zanima koliko pride poštnina cca. za izdelek vreden 319 dolarjev, če seveda sploh pošiljajo k nam? Potem je tu verjetno še carina?

V glavnem koliko bi me prišlo komplet omenjeno naročilo, če se mogoče kdo na to bolj zastopi kot jaz :oops:

Hvala!
stena napisal/-a:Sem zasledil, da ima vsaj Pajo izkušnje z naročanjem preko amazon.com, če se ne motim? Me zanima koliko pride poštnina cca. za izdelek vreden 319 dolarjev, če seveda sploh pošiljajo k nam? Potem je tu verjetno še carina?

V glavnem koliko bi me prišlo komplet omenjeno naročilo, če se mogoče kdo na to bolj zastopi kot jaz :oops:

Hvala!

Pri amazon.com ti je še najmanjši problem poštnina. Bolj dodatno plačilo DDV-ja in pa morebitne carine pri nas, ker roba ne pride iz EU.
Zato če je le mogoče ko naročaš prek amazona, naroči na amazon.co.uk ali pa amazon.de
Čisto odvisno od ponudnika na amazonu, sem našla želene Salomonke za 80 evrov, poštnina iz ZDA bi me prišla pa 79 dolarjev, potem pa še kaj zraven pribitega in so takoj dražje kot pri nas.
Wiggle dotičnega modela nima v programu.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 41

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA