prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a:Včeraj je bilo zahtevno, posebej zadnji del. Dokaz je že to, da nas je bilo 8 na startu (na cilju 10), poročil pa še vedno ni (razen od oranžnega slona).

Ja, zgledujte se po K-rožnik-arjih. Pridemo, odlaufamo, mal pošinfamo, spijemo in pojemo :))
spela* napisal/-a:Sicer pa baje Golado ukinjamo ... :(

Tako je, jaz jo ignoriram (progo) najmanj pet dni, če bo pa Fotrov tek v četrtek pa še sedem dodatnih dni. To kar se dogaja zadnje čase na teku namreč ni za nikamor. To presega vse meje. Včasih smo po eni uri bili že v drugem krogu, sedaj pa še prvi ni končan. NM Bajsi pride po 4 letih in je najhitrejši. Sramota, do četrtka bom trdo treniral na drugih terenih.
Hoj!
MatjazV napisal/-a:Ja, zgledujte se po K-rožnik-arjih. Pridemo, odlaufamo, mal pošinfamo, spijemo in pojemo :))

8) Tole si bom zapisal in vsakemu posebej serviral na vrhu EgoMetra. :) Tam je stanej duha prejcej dojemljivo za različna spročila. :P
Hvala Matjaž.

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:To imaš v mislih vaše vice?

:) Ne, draga Špela. Vici so izven kategorije, namenjeni preverjanju stanja duha prisotnih. :twisted: Bolj sem imel v mislih kampiranje na vrhu EgoMetra in pa izogibanju hrani ob požrtijah. :D Na teh področjih je treba nemalo poguma za ravsanje z Golado. :roll: :P

Lp, Jusuf
Hoj!
raziskovalec napisal/-a: Tako je, jaz jo ignoriram (progo) najmanj pet dni, če bo pa Fotrov tek v četrtek pa še sedem dodatnih dni. To kar se dogaja zadnje čase na teku namreč ni za nikamor. To presega vse meje. Včasih smo po eni uri bili že v drugem krogu, sedaj pa še prvi ni končan. NM Bajsi pride po 4 letih in je najhitrejši. Sramota, do četrtka bom trdo treniral na drugih terenih.

:P Bom še malo naložil na tale kupček. :twisted: Tudi sončka je dokazala, da je nekaj narobe s tole rekreacijo. :D Pride vsake kvatre enkrat (tako za družbo) in spotoma prehiti pol stalne zasedbe Golade. :D Lahko nam je vsaj nerodno. :twisted: :D

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!
MatjazV napisal/-a:Ja, zgledujte se po K-rožnik-arjih. Pridemo, odlaufamo, mal pošinfamo, spijemo in pojemo :))

8) Tole si bom zapisal in vsakemu posebej serviral na vrhu EgoMetra. :) Tam je stanej duha prejcej dojemljivo za različna spročila. :P
Hvala Matjaž.

Lp, Jusuf

Jaz se javim za odebeljeni del dejavnosti ...
raziskovalec napisal/-a: Tako je, jaz jo ignoriram (progo) najmanj pet dni, če bo pa Fotrov tek v četrtek pa še sedem dodatnih dni. To kar se dogaja zadnje čase na teku namreč ni za nikamor. To presega vse meje. Včasih smo po eni uri bili že v drugem krogu, sedaj pa še prvi ni končan. NM Bajsi pride po 4 letih in je najhitrejši. Sramota, do četrtka bom trdo treniral na drugih terenih.

:P Bom še malo naložil na tale kupček. :twisted: Tudi sončka je dokazala, da je nekaj narobe s tole rekreacijo. :D Pride vsake kvatre enkrat (tako za družbo) in spotoma prehiti pol stalne zasedbe Golade. :D Lahko nam je vsaj nerodno. :twisted: :D

Lp, Jusuf

Počitek je del treninga, a ne, Sončka? :D
Hoj!
creski napisal/-a: ... Ej Jusuf me zanima Golourh tam enkrat naslednji teden. Ce ti prinesem svez sopek pokljuskih smrek gremo?

:) Kako se je potem zapletlo s smrekami? :P Je cerkev protestirala? :D Te še zanima GoloUrh?

Lp, Jusuf

Lp, Jusuf

Hehe, in dragi Goladniki danes grem še na Krožnik, beri: povečala bom kilometrino. :-)
spela* napisal/-a:Počitek je del treninga, a ne, Sončka? :D

:D Ali prav razumem, da ti pravzaprav počivaš med Golado? :twisted:

Lp, Jusuf

A še nisi opazil? :D
Če imaš dva dni prej intervale in dva dni kasneje dooolg tek, moraš kdaj tudi počivati. :wink:
  • 1
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA