prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Sončka napisal/-a:
Jusuf napisal/-a:Hoj!
Sončka napisal/-a:... Hej, Jusuf, kolk imaš že ti rekord Golade?

Eto, na tem mestu sem se spravil gledat koliko je objavljen čas. Na strani 50 piše da 45:19, ampak malo pozneje tudi, da sem novembra istega leta spravil pod 45. Točnega časa pa nimam zapisanega (ali pa ga nisem našel).
Glede na moje kilometre takrat bi morala spela* že zdavnaj izboljšati ta čas. :)

Lp, Jusuf

Ja, sej bi te bilo luštn izzivat, samo ne jaz.

Ah, daj no, Sončka, enega Jusufa boš pa ja premagala. Z levo nogo.
MatjazV napisal/-a:Ja, zgledujte se po K-rožnik-arjih. Pridemo, odlaufamo, mal pošinfamo, spijemo in pojemo :))

8) Tole si bom zapisal in vsakemu posebej serviral na vrhu EgoMetra. :) Tam je stanej duha prejcej dojemljivo za različna spročila. :P
Hvala Matjaž.

Lp, Jusuf

Evo, Jusuf, v kamen vklesano, in potem vselej na tasici servirano!
Egometer rules.
:))
Hoj!
spela* napisal/-a:Ah, daj no, Sončka, enega Jusufa boš pa ja premagala. Z levo nogo.

8) Draga spela*, jaz se ne bi upal izivat Sončke, ker bi zagotovo potegnil krajši konec. 8)

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a: Ah, za vse, kar je nad 40 minut, se mi sploh ne splača matrati. Spravi na 39'59, pa bo bolj zanimivo za kakšno stavo ... :roll:

8) Ja, ja, seveeda. :) In potem svizec zavije čokolado. :)
Sklenem stavo s spelo*: "Kdor bo prej pod 40 na klasični (ali obrnjeni) Goladi, dobi eno celo torto. Okus lahko izbere nagrajenec." Odložni pogoj za sklepanje stave je Špelin čas na Goladi, ki mora biti vsaj dvakrat zapored pod 45 minut.
Govoril sem. :twisted:

Lp, Jusuf

p.s.: ... Kvartopirsko razpoložena bomba je zasikala skozi zobe: "Denar na mizo ali jezik za zobe!" ...
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Hej dobra ideja. Ne ta četrtek, ampak naslednji imejmo ta oštro Golado. Štartamo skupaj, pa da vidimo, kako se bomo zvrstili na cilju. Jusuf bo zadovoljen, mi si bomo pa tudi filtre spucali.

;) Razy, tole je super predlog. Lahko bi se spet malo iz ZEN-a proti ŠKRGAM premaknili. :D

raziskovalec napisal/-a:... (mesto metov izberem sam), prej imam nekaj poskusnih metov. Špela* ima menda žogo. Če luznem dam za eno rundo.

:) Koš je blizu, žogo in pumpo imam doma. :) O rundah bomo ko bo čas za to. :D

Lp, Jusuf
spela* napisal/-a: Ah, za vse, kar je nad 40 minut, se mi sploh ne splača matrati. Spravi na 39'59, pa bo bolj zanimivo za kakšno stavo ... :roll:

8) Ja, ja, seveeda. :) In potem svizec zavije čokolado. :)
Sklenem stavo s spelo*: "Kdor bo prej pod 40 na klasični (ali obrnjeni) Goladi, dobi eno celo torto. Okus lahko izbere nagrajenec." Odložni pogoj za sklepanje stave je Špelin čas na Goladi, ki mora biti vsaj dvakrat zapored pod 45 minut.
Govoril sem. :twisted:

Lp, Jusuf

p.s.: ... Kvartopirsko razpoložena bomba je zasikala skozi zobe: "Denar na mizo ali jezik za zobe!" ...

:ignore: Mislim, da še dolgo ne bomo jedli torte ... :roll:
Hoj!

spela* napisal/-a: :ignore: Mislim, da še dolgo ne bomo jedli torte ... :roll:

8) Tole spada v tisti vic o razumevanju žensk in dvo ali štiri pasovni cesti. :)
:evil: Besede, besede, besede, ... (slovenskapopevka PRESS) :roll:

Lp, Jusuf
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

Samo za info. Še 130 je pred nami. :) Siitno ali sitno? :D

Lp, oranzni slon

Ampak res. Nemoremverjet koliko golobasanja smo sposobni nasmetiti, če je prava komanda! :)

Vse za narodov blagor!
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a: Če luznem dam za eno rundo.

Jaz bi bila na tvojem mestu previdna s takimi napovedmi ... da ne bodo zdaj vsi na Golado prišli, ti boš pa obubožal. :lol:

Špela* hvala za skrb, ampak če slučajno moj met glede na 10 let pavze odpove, še zmeraj nisem napisal kaj bomo pili (metin čaj, projo, vodo ali kaj podobnega).
spela* napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Seveda grem na Krožnik jutri.

Jutri je že danes. Se najbrž vidimo na startu ali v cilju (bolj verjetno je na startu). Tekaški plani so pa na drugi lokaciji. :wink:

Kje si pa bila? Sicer sem prletela na štart in odletela s cilja, ker se mi je mudilo po Brina, of course.
  • 1
  • 272
  • 273
  • 274
  • 275
  • 276
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA