Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Turistično društvo Kranjska gora in ŠD Novice Extreme prirejata za praznik, v sredo, 25. junija 2003 Tek na Vršič. Start bo ob 10h, prijave pa sprejemajo od 8h do 9:45 na startnem prostoru ob Hotelu Kompas in stari bencinski črpalki (pod smučišči).

Proga je dolga 12 km in premore 811 m višinske razlike. Seveda nikjer ne piše, da jo morate vso preteči. Včasih je hitra hoja hitrejša od polžjega teka v hrib :)

Startnina je 2000 SIT, zanjo dobite majico in topel obrok, udeleženi pa ste tudi pri žrebanju praktičnih nagrad.

Kot mi je znano, bo za prevoz nazaj v dolino na voljo avtobus. Več pa ve povedati Andrej Kolenc iz TD Kranjska gora (041/844-990).

Jaz grem, pa vi?
Nazadnje spremenil ero, dne 25 Jun 2003, 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 vanja
Jaz bi tudi sla (tekla) na Vrsic. Edino prevoza nimam. Ali se lahko s kom peljem? Vsaj do tja, nazaj bom morda imela prevoz.

Lep tekaski pozdrav!

Vanja
 Odzadnjak
A ni 2000 Sit mal TOO MUCH??
Jaz bi tekel brez številke v protest visokim štartninam.
Uporabniški avatar
 ero
Odzadnjak napisal/-a:A ni 2000 Sit mal TOO MUCH??

hm, na višino startnine sam sploh nisem trznil. očitno sem v Kranjski gori že zdresiran in navajen na visoke startnine. zaradi kolesarskega juriša na Vršič, kjer ti zaračunajo za isto progo tri jurje (če se dobro spomnim).

ne vem. res je, da imajo določene stroške z zaporami in varovanjem. res je tudi, da je startnina visoka. bomo videli...
 dragons
Ero , danes sem gledal rezultate kolesarske tekme na Vršič in opazil tvoj rezultat 01.06.03 .Zanima me kakšen je tvoj željeni oziroma planirani rezultat v teku .

Lp DRAGONS
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

dragons napisal/-a:Ero , danes sem gledal rezultate kolesarske tekme na Vršič in opazil tvoj rezultat 01.06.03 .Zanima me kakšen je tvoj željeni oziroma planirani rezultat v teku.

V bistvu ne vem. Danes sem govoril s sodelavcem Žigom, ki je bil pri teku na Vršič že večkrat zraven kot atletski sodnik in rekel je, da traja zapora ceste uro in pol in da v tem času v glavnem vsi pridejo na vrh. Sem se kar malo začudil :)

Če malo izračunam - teka po 'ravnem' je recimo 3 km s tempom 5 min/km, torej 15 min. Klanca je 9 km in v tempu 7min/km bi zanj porabil 63 min. Skupaj torej 1:18 - je to realna ocena? Ne vem, bomo videli v sredo.

Pretiravati pa definitivno ne mislim. Gre bolj za preizkus lastne trme.

Tistih 1:06 na kolesu je bilo pa voženo zelo zmerno s treking kolesom. Dalo bi se tudi pod eno uro. Da o 'ta dobrih' kolesarjih sploh ne govorim.

Mimogrede - pred par leti mi je na Jurišu na Vršič na klancu pod Mihovim domom (tisti, ki pot poznate, veste, da je tu najbolj strm del) veriga dol padla. Ko sem porival kolo v klanec in zraven tekel, da bi prišel do vsaj malček ravnine, kjer bi se lahko spet vsedel na kolo, sem kot za šalo prehiteval kolesarje :)
 goba
Upam, da bo tole padl zdej na pravo stran...

A kdo kej ve, kok je okrepčevalnc do vrha???
 dragons
Ja nič treba bo enkrat probat .
Prirejeni pregovor pravi " Kar lahko jutri storiš ne odlašaj na naslednjo leto "

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA