prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Sončka napisal/-a: Pa saj sploh ni več pomembno. Če jaz kaj vem, je zdaj bolj v igri to, da midve s Špelo prešibava Jusufa z levo roko, ups, nogo. :-)

Potem bo pa še Svizec zavil čokolado.
Hoj!
raziskovalec napisal/-a:Pridem na klasično Golado, lahko tudi v levo, če bo taka volja.

8) Moja malenkost bo danes manjkala. Šefi hočejo mojo kri in znoj nocoj. :)
Srečno!

Lp, Jusuf
Hoj!

raziskovalec napisal/-a:
Sončka napisal/-a: Pa saj sploh ni več pomembno. Če jaz kaj vem, je zdaj bolj v igri to, da midve s Špelo prešibava Jusufa z levo roko, ups, nogo. :-)

8) Morda bi probali s štafeto. :) Verjetno bi potem Svizec zavil čokolado. :)

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!

raziskovalec napisal/-a:

8) Morda bi probali s štafeto. :) Verjetno bi potem Svizec zavil čokolado. :)

Lp, Jusuf

Ja, pa s spotikanjem, žgečkanjem in podobno ... Še najlažje pa bo, če nekje na poti postaviva okrepčevalnico, bogato založeno s čevapčiči. Jusuf v tem primeru nima šans, da pride pred nama v cilj (ne glede na to, ali bova v štafeti ali posamezno). :lol:
raziskovalec napisal/-a:Aha, včeraj je bila Golada, poročila pa kasneje. BIlo je zelooooo zanimivo.

Poročilo o prvem delu Golade

Očitno se pozna utrujenost po Dnevu D, saj smo se tokrat na Goladi zbrali le trije najbolj vztrajni. Za koliko je padla udeležba, tokrat raje ne bomo računali (gre pa za približno tak odstotek, za kolikor je po mnenju JJ-a padla konkurenčnost Slovenije v zadnjih treh letih).
Vsaj v prvem delu poti mi je uspelo fantoma preprečiti pretirano divjanje (jah, eni so po sobotnem PST-ju do včeraj počivali, eni so tako ali tako čisto divji ... eni pa moramo predstavljati glas razuma :wink: ). Raziskovalec je vseeno na trenutke pobegnil naprej, posebej v zadnjih 300 metrih, ko je ugotovil, da imamo še možnosti, da spravimo Golado v času pod eno uro. Pospešila sva tudi midva s Kairosom (kaj nama je pa drugega preostalo) in prispela v cilj le 10 sekund za Raziskovalcem. Kljub vlečenju je bil končni čas pol minute pod eno uro (BRUTO! :D ).
Poročilo o drugem delu Golade

Kraj: košarkarsko igrišče na Kodeljevem.
Sodelujoči: Raziskovalec, Kairos in spela*.
Namen: preveriti, ali se je Raziskovalec pretirano hvalil glede metanja trojk ali pa je bila, nasprotno, napaka, da ga je selektor naše košarkarske reprezentance pozabil, ko je izbiral ekipo za nedavno končano evropsko prvenstvo.
Ugotovitev: Raziskovalec je morda rahlo pretiraval, ampak kljub temu me je pozitivo presenetil (sem mislila, da niti obroča ne bo zadel :oops: ). :clap: Tudi Kairos ima občutek za žogo. :clap:

Sklep: če bosta še malo trenirala, ju bo selektor (kateri koli že bo) morda povabil naslednjič. :wink:
Poročilo o tretjem delu Golade

Kraj: stadion Kodeljevo
Sodelujoča: spela* (ja, sama samcata, če odštejemo še kakšnega slučajnega tekača ali tekačico).
Namen: izkoristiti čas med uradno Golado in plavanjem in hkrati opraviti še tekaški trening.
Način: 10-krat 200 metrov hitrega teka, vmes 200 metrov počasnega teka. Potem 2 km izteka. Skupno 6 km oziroma skupaj s prvim delom Golade 16.
Analiza: zadovoljna s treningom, danes bolijo noge (morda tudi od kasnejšega plavanja).
Nazadnje spremenil spela*, dne 30 Sep 2011, 12:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Poročilo o četrtem delu Golade

Kraj: zimski bazen Kodeljevo.
Sodelujoči: spela*, drugi plavalci in plavalke (naštevati njihova imena nima smisla, ker jih ne poznate, poleg tega tudi sama vseh še ne poznam), trener plavanja.
Kaj smo počeli: plavali. Predvsem prsno, nekaj malega tudi kravl.
Počutje: zelo dobro, tako med treningom kot po njem, bi pa pasal nekoliko zahtevnejši trening (čeprav sem si ga s plavanjem dodatnih dolžin nekoliko otežila že sama).
spela* napisal/-a:Tako. 103. Jaz sem svoje opravila (in si, upam, zaslužim oceno odlično), zdaj ste še drugi na vrsti.

:clap: Špela* na tole objektivno poročanje še tvoji poklicni kolegi ne bi imali pripomb.
Ostali lahko rečemo le :laola
raziskovalec napisal/-a:
spela* napisal/-a:Tako. 103. Jaz sem svoje opravila (in si, upam, zaslužim oceno odlično), zdaj ste še drugi na vrsti.

:clap: Špela* na tole objektivno poročanje še tvoji poklicni kolegi ne bi imali pripomb.
Ostali lahko rečemo le :laola

Pričakujem seveda še tvojo dopolnitev, predvsem kar zadeva drugi del Golade, pa tudi prvi.
spela* napisal/-a:Poročilo o drugem delu Golade

Kraj: košarkarsko igrišče na Kodeljevem.
Sodelujoči: Raziskovalec, Kairos in spela*....

Na koš sem metal takole sem mislil, da po 10, je bilo pa le po 5. letih. Pričakoval sem, da bom zadel vsaj en met od petih, pa sem žal le enega od desetih. na igrišču so bile narisane stare evropske trojke, tako da bo potrebno še kar nekaj treninga, da bom zadeval nove evropske oziroma ameriške trojke. Morda bi bilo bolj pametno to poskušati pred Golado in ne po njej in podnevi. Dobro, če je zadevanje obroča uspeh, potem sem bil uspešen, sem se pa malo negativno presenetil, saj ne da bi imel prej zelo mehko roko. A ostanem pri besedi, enkrat to poskusim uradno - zadeti enega od 5 z vračanjem žoge.
ejšnimpostom je uspelo
spela* napisal/-a:
Bajsi napisal/-a:130 - sitno da je tako siiiitnooooo

A zmoremo spraviti na dvomestno število do konca tedna?

S prejšnim postom je že uspelo - 98 sitnoooo
  • 1
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA